Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tamte 4 poprzednie mi sie bardziej podobały... ale jak już kliklem... gratulacje dla ekipy rozbiorkowej. Działać nie spać cos tam jeszcze kotolakow zostało;) Yorkowi powodzenia w czym tam sobie życzy
-
Starku a Ty się dziwisz, że nikt nie dzwoni na niebieską linie pomocy 666 winter... Jak gałgany siedzą i klikają po 3k reców To taka mała dygresja Mogło być lepiej, ale póki zabawki w grze wszystko się może jeszcze wydarzyć. Gratulację starcia bo zysk to wiadomo, nogi dostał
-
Top 3 ACS: Aladyn [WINTER] & markus [WINTER] vs Akrobata [Pac-Man] ~ 17.780%; całe podium dla WINTER
PostSmarki Smark z Markusem w natarciu. Szlify w tej dziedzinie zdobyli pracując w tajlandzkiej restauracji gdzie z wielka satysfakcja nacierali trans kurczaki graty chopcy
-
Karma bywa psem płci damskiej Gratulację.
-
Gratki ładnego % - bo zyskiem jest jak jest - co wasze odbierzecie szczerzę w to wierze Obrońcy mimo wszytko SzO ma za co Cytat od ifanovich.: „Dla sprostowania może wytłumaczę dlaczego tak postąpiłem. Sam jestem przeciwko temu, żeby podpierdzielać złom, ale wykorzystywanie rozmowy z kimś przeciwko nim i tylko po to, żeby wiedzieć kiedy schodzi i żeby wysłać flotę odpowiednio jest trochę słabe. Pomijając fakt, że nękacie jakiś ludzi co sobie spokojnie eko klepią, bo chyba trochę strach się wziąć…
-
Taki tam spontan GS przez galę pod czas GO Gratki Panowie - Amstelu poćwicz, te Twoje GS wyglądają w tym starciu jak maskotki pieszczoszki
-
Jeszcze raz gratulację Panowie Blaszka zaświeciła sroki się zleciały Tacy chętni i wyrywni do rzucania kamieniami a nie jednego by głaz przygniótł. PS Kochan z Bejotem nie jesteście czasem kolegami z jednej ławki? Spojrzę na post jednego, potem na drugiego i od razu nachodzą mnie myśli, żeście ofiary nieudanej reformy szkolnictwa.