Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam serdecznie Ja dzisiaj biednie ale ekipa poszalał aż miło "Co boskie zostawcie Bogu, a to co lodowe WINTEROM" jak to stoi w starym notatniku kaznodziei Ciamka. Także tego, witamy Ice wśród swoich, Twoja aplikacja do naszego sojusz została rozpatrzona pozytywnie - życzymy SzO i zapraszamy ponownie za jakiś czas aby podbić kartę członkowska. Reszta podań raczej innym razem ale gorąco zachęcamy do aplikowania Rudełka podzieliwszy zyski, zrobiwszy drinki poszła zmywać bo się nam trochę nożyk uś…
-
Wieczór długich noży Graty Rudeł i kompania AVE MY
-
Starku znowu na doczepke, byś sie wstydził! Gratki Pany - wezmę polowe waszego szczęścia na pare dni bo mi tez by sie przydalo trochę surki
-
Graty Amstelu, a tak ostatnio marudzileś, że nie masz co trawic. Dietetycy zalecają mniejsze posiłki za to częstsze, syty będziesz a i dupa nie urośnie jak nie powiem komu
-
Cytat od Vavin: „Patrze i oczom nie wierzę kto, kogo i z kim, no ale może nie jest aż tak źle z tym uni orać okolicę dalej.” Starku po prostu rozpoznaje z bliska oponenta i sprawdza czy będzie mu dobrze leżał po prawej stronie RW i czy aby za bardzo mu recków nie rozepcha Startu to Starku ufać za bardzo nie można Graty pany :d
-
Stark smyrając tym kijem poniżej krzyża to w naszym sojusz raczej jęki rozkoszy wywołasz niż jęki smutku - dlatego czytam to jako podlizywanie się! Czopku :d Gratulację
-
Grube starcie, flot potężne a i zysk... Gratulację dla agressorów, obrońcy hmm nowego konta? Ciekawy jestem czy jakaś akcja odwetowa będzie PS ten przecinek w tytule trochę nie wygląda - bardziej to przypomina 862% niż 862k %
-
SANDER90 [WIP] vs. Rademenes [Archeo] ~ 60 562.68% + SANDER90 [WIP] vs. wiechalex [USMC] ~ 1249.87%
PostUhuhu grubo lot długi ale i wisienek na torcie nie brakło gratulację