Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Ratownik999: „i tak ST zaraz będzie usunięte bo nawet języka się nie chciało zmienić” To nie kwestia lenistwa, tylko nie jestem przyzwyczajony do konwerterów wersji 6 CuteConverter jakoś był najbliższy sercu.
-
Witam serdecznie! Otworzyłem zamrażarkę żeby pobrać lodu do drinka i pewnie niechcący wypuściłem fale ziemnego morowego powietrza - co to WINTEROM tak dobrze służy Zwykły BFS więc się rozwodzić nie będziemy. Obrońcy SzO - ładnie pogratulował więc klasa. Pozdrowienia dla: - pedrylstwa, penerestwa i rudełstwa sojuszu WINTER - lepszych nie ma - BP z wasatu - oraz wszelkich burych ziomków Wielkie dzięki dla Starkeła za recki - może jak odliczę jego koszty to nie będę musiał za dużo dopłacać PS KUPIE…
-
Oho ho ho znowu temato puszow... jak byśmy sie puszowali to juz od dawna z 3 albo 4 osoby mógłby by beskarnie stać bez fa i byś mogl sobie najwyżej popatrzeć Zgranie, aktywność i troche szczęścia o to caly przepisz na sukcesu. Ps chociaz po namyślę stwierdzam że to co robi teraz ciamek to musi byc ordynarny pusz! Hihi no dobra to byla ironia - wole juz nazwac sprawy po imieniu bo potem i tak nie kumacie.
-
Ciamek to już przestaje być śmieszne Ile można... Graty
-
ciamajdek & Malack & Ruda & Ala ad-Din Starrk & Sky Is Over [WINTER] vs. InsomniaUS [POD] ~ 8719.73%
PostCytat od InsomniaUS: „Niby ja a jednak nie ja Ciekawie sie dowiedziec o złomie z forum Z tego co wiem flota latała z moona na moona na stacje no ale jak sie stacji nie odbiera ;p Pozdro Ruda! :)” Ehhh wszyscy się dowiadują przez sąsiadkę z wąsami, co to akurat przypadkiem raczyła wejść na konto Tak czy siak, bez spiny hmmm SzO ? Graty ekipa
-
Witam serdecznie W tym dziale nie było mnie bardzo dawno - hmmm jakieś 6-8 miesięcy - dla tego fajnie o sobie przypomnieć Przede wszystkim dzięki Amstelu za sprowadzenie mnie na to uni miało być lajtowo eko a wyszło jak zwykle Pozdro dla Wintera - mega sojusz -, pozdro dla BP - też mega sojusz - oraz pozdro dla ziomów PS ale Rudeł to i tak PINDA ale nasza PINDA hihi i ten no cycolino dekolty1_04.jpg dekolty1_16.jpg Cyferkoś: Dnia 25-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agreso…
-
ciamajdek & Malack & Ruda & Ala ad-Din Starrk & Sky Is Over [WINTER] vs. InsomniaUS [POD] ~ 8719.73%
PostHaha no nie wierzę może teraz zaczniecie latać na wylosowany wcześniej moon w ciemno? Przy takim szczęściu wszystko możliwe. Graty:) Ps Ruda lasna ilość ss
-
Cytat od Ruda: „Rudeł nie marudzi, tylko musi znosić wieczne szkalowanie swojej osoby” Pomówienia rozpowiadane przez złe języki!! Jak śpimy to nie szkalujemy
-
Cytat od noolandia: „hmmm, pierwsze widzę, żeby imię Ice odmienić na Ica... także gratki dla znającego Ojczysty. Stało i nie stoi jak mniemam, a opis jakby nie wiadomo jakie polowanie było. Ice grał bardzo dobrze i dobrze się pilnował, cóż błędy popełnia każdy. Gorzej jeśli to nie błąd!!!” Drogi Panie Kierowniku - wybacz, że zwracam się tak a nie inaczej ale nie wiem czy znajduję się w podpisie to imię/nazwisko/ksywka czy też określenie na ulubionego karpia - wybacz takie faux pas. Niestety refo…