Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rudeł i Malczi para dobrana niczym Avi i Schan! Już im grają weselne dzwony, la la la Tylko się zastanawiam nad wspólnym nickiem bo w tym 1 wypadku SchAvi jest si, a w przypadku Rudeła i Malcziego nic mi do głowy nie przychodzi - może jakiś konkurs na skrótową nazwe ? :D. Ale pomyśle wieczorem przy drinku może coś wyteguje Grateczki PS Sadełko SzO, znamy się jeszcze z Xal kilka razy nawet nasze floty się spotykały, ale na librze dobrze się pilnowałeś TOP propozycji na skrótowca 1. MaRudel - by A…
-
graty dla ekipy złomujacej hmm a może raczej sprzątające nie do końca wyszło jak miało ale źle nie jest. Tak czy siak następnym razem będzie lepiej:) PS koncert życzeń to chyba właśnie na poziomie przedszkola więc się Almerus zdecyduj jak się oko męczy można w drugą stronę je skierować.
-
grateczki ładny % całkiem miły zysk. Amstel tylko nie dziel się z Malczim on i tak już spasiony:)
-
Byłem przekonany, że prędzej się rozwalisz niż tego Pera trafisz Grats
-
Witam serdecznie. Szybki locik układ obok, jak widać całkiem owocnie. Pozdrowienia dla Winter, BP, oraz znajomki i inne elementy. Z dedykacją dla kobitek: Wszech Matki, Stysi, Agawy oraz Starkełki Cycolinos: (Ukryta treść) Dla Pań: (Ukryta treść) Cyferkos: Dnia 23-01-2017 19:52:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kefi666 [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca habusek [KGH] _______________________…
-
Sky Is Over [WINTER] vs. Korwin [G M] ~ 9784.75% + DZioba [Z-S] ~ 3982.8% + cube [FIRST] ~ 981.71%
PostTetryk w na-tarciu - a dokładniej natarł się końską maścią i wali na konfie jak nie wiem co - zawsze na propsie Graty 2kkk w weekend to wynik więcej niż przyzwoity
-
Witam serdecznie Generalnie nie wrzucam nic na boarda, bo jakoś się przyzwyczaić do nowego nie umiem a i lenistwo straszne Ale tutaj przy okazji dwa dobre uczynki zrobiłem to się pochwalę Bo po pierwsze raczyłem się wtrącić Technikowi między wódkę a zakąskę (pozdrawiam z tego miejsca oponenta) - zostawił 1 sekundowe okienko. A po drugie Starkeł jak to ujął "zostawić go bo go sobie hoduje" nie wiem czy to jego puszówka czy co, ale cel skradziony AVE WINTER AVE BP CYCOLINOS: (Ukryta treść) I Cyfer…
-
Graty Gandi, wiele lepszego przywitania z barwami próżno szukać mam nadzieję, że to początek większej serii:)
-
Ciamowe "mam 3 us" jak zwykle zakończone dzikiem w sośnie! A tak marudził, a tak smęcił, że nic, że bez zysku, że recki puste i że Cycyeł pod stanikiem i bach. Urwał komuś parę obrazków Graty Ciama oraz Method za czujność Obrońcy SzO
-
Więcej szczęścia niż rozumu Graty Księżna. Ale z tymi reckami zlamiłeś jak ostatni Method