Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gandi niech Cię piekło pochłonie za te kolorowanki z niebieskiego koloru. Czytelne to jak jak jedyny egzemplarz gejowskiego świerszczyka w męskim zakonie... Szkoda, że takie okoliczności ale w sumie to gratki się należą jak psu buda. Chociażby za uprzedzenie puszerskiego i złodziejskiego pomiotu - pół metrowy dla nich.
-
Hihi graty Rudeł lataj. lataj bo tutaj jeszcze dużo do zrobienia jest
-
Graty Rudeł % już z tych przyjemnych a i zysk całkiem całkiem. Dupa urośnie -> grubeł
-
Trafiłem przypadkiem, grubszy % to się wpisze gratulację ładnie skomponowanej akcji. Procent już z tych konkretniejszych i akcja ni zwykły bfs więc na pewno cieszy - a przynajmniej powinno. PS nie rozumiem tego płaczu o budy itp Jak się bierze udział w zreorganizowanej akcji to niestety trzeba się liczyć, że można kolegę przetrącić. Dla mnie to zrozumiałe. Jak byście to normalnie po ludzku chcieli rozwiązać to podstawiający mógł np swoją część zysku przekazać poszkodowanemu a poszkodowany wykaza…
-
Nie będę się wypowiadał za cały sojusz, swoje grzechy znam niektóre pieczołowicie pielęgnuję a niektóre napawają mnie smutkiem. Ale rozróżniam "Pomóż wcięło mi net" od "Oki Ja siedzę od 8-22 a Ty od 22 do 8" Po za tym to jest taki nasz obrządek z SchAvi oni na każdym kroku wypominali nam machlojki to czemu by dla dobrego samopoczucia nie robić podobnie przynajmniej moderatorzy się nie nudzą
-
Cytat od Avinashi: „A nie zauważyłeś że w ostatnim czasie więcej byliśmy na fsach nie graliśmy? Tacy z Was obserwatorzy owszem mamy urlopy bo wolimy w nocy spać i byc wypoczętym kolejnego dnia, żeby mieć siły na remont i resztę codziennych prac. ” Powiedziała po nieprzespanej noce, spędzonej na paleniu moona Gandiemu - czy może to akurat Schan ogarniał oba konta? Już nie wspomnę, że wasza obserwacja też była bardzo trafna - dwa moony w układzie a oni palą jeden z bunkrem bo myślą, że tam fs na k…
-
Cytat od Ratownik999: „Cytat od AmstelL: „jak się ktoś nie chowa za urlopem ze strachu i gra uczciwie, to i wtopić może ” Piszecie że się chowają za urlopem bo się kogoś boją a widzisz z Avi gadam często i wiem że maja na razie ważniejsze sprawy niż Ogame ludzie nie żyją tylko tymi cyferkami, ważniejsze od tego jest życie prywatne Jeszcze raz graty Schan ” Obiektywnie rzecz ujmując możesz mieć racje. Z naszej perspektywy wygląda to troszkę inaczej. Bywało, że "grali" praktycznie 24/7, bo banie t…
-
Cytat od Almera: „Bardzo ładne ST. Winterom się wydawało, że rządzą. Właśnie - wydawało się. A ponieważ poszkodowany należy do gatunku ludzi nieciekawych, to życzeń SzO nie będzie. ” Póki co to nie jest jest kwestia do rozważania to są fakty, ale kto wie może się w bliższej lub dalszej przyszłości zmieni. Czas pokaże Póki co słoneczny dzień na alpejskim lodowcu, śnieg ma się dobrze a i opalenizny można złapać Graty trafienia, Calinowi mużyńską pałką przez plecy - bo lubi to co mu żalować będziem…
-
Cytat od TakaKita: „Kefi Ty hyba , sam jesteś bipolarny. Wżuć se jeszcze wiecej cycków z internetu. szkoda slow. Stark ciekawe jak to mozliwe ze sie tak szybko odbudowales. pewnie bez pushu uczciwy graczu. dostales zloma na wszystkie gsy a juz masz flote wieksza niz przed Avinashi nie tlumacz sie palantom. jedynie nie ptorzebnie wrzucacie takie starcia. cale uni wiedzialo , ze dis z wami trzyma. A po tym jak wtopil nagle zminil strone? ja juz tydzien wczesniej slyszalam ze zarobicie pushujcie si…