Wyniki wyszukiwania 561-580 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Bo obrażać też trzeba umieć Swoja drogą tyle razy wylądować na placach i wniosków nie wyciągnąć z tych samych błędów... winszuje konsekwencji w działaniach. graty dla Wszystkich, szo dla Wszystkich i smacznego jajka!
Ehh szkoda Vegi, szkoda Method. Jak by nie patrzeć poszło sporo pracy, czasu i pieniędzy w antymaterii. Sam kiedyś taką sytuację przerabiałem i wiem jak się czujecie - zaraz mi się Agenty, Yakuzy i inne gejowizny przypomniały. Jeżeli chcecie kontynuować powodzenia. Nie bardzo jest czego gratulować.
Gratulację. Przede wszystkim decyzji o zakończeniu nałogu sam niedawno podobną podjąłem i nie żałuje Procent oczywiście też robi wrażenie - ale jak patrzę na bilans to stwierdzam, że te % złomu to jednak śmierdzi strasznie