Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od litek.: „Cytat od AmstelL: „Cytat od Dylak: „To jak już rozważamy wszystkie opcje to ładowność sond też można by obgadać. ” Można.Tylko ja chciałbym wiedzieć, jak wtedy dokładnie jest z bashem. Czy przypadkiem rozbicie sond dla zrobienia PZta nie wlicza się do basha.Jak najbardziej do obgadania. edit Już wiem. Robienie pzta nie wlicza się do basha. Więc jeśli będzie taka opcja, to osobiście jestem za. ” farmienie sondami po 17 razy na godzine tez sie do basha nie zalicza ..i jestem na N…
-
Widziałem konta na allegro więc nie ma się czym chwalić! grats piczko
-
Należyta kara za srogie występki! Tetrycz wraca do kuncia, jaskółka dobrych zmian dla uni. gratki a Zakiemu szo
-
Pierwsza Wojna Deuterowa: [WINTER] Winter is Coming vs [KGH] Kompania Gorniczo Handlowa Zakończona
PostTak tylko informacyjnie, dezercja nie zwalnia z obowiązku zapłaty i nie uchroni przed ewentualnymi nalotami dywanowymi Po pracy sobie spisze w kajeciku, kto tam raczył próbować oszukać system. Dezerterzy do rytualnej dekapitacji: wsnr Robak Siempre Peligroso Przemmm18 EncePence Isopter kenajik
-
Ja wiem, niedziela, sklepy zamknęli i się niektórym świat mógł zawalić ale uprasza się o poniechanie zaśmiecania wątku Jak chcecie podyskutować, który z was ma mniejszego penisa to od tego macie PW.
-
Witam serdecznie Piękny piątkowe popołudnie, spokój chillout, powoli zbieramy się aby zamknąć dzień pracy i rozpocząć weekendowanie. I nagle ten spokój zmącony został przez naszego Imperatora Ciamka - Starku nie jest poważany, bo wiadomo żydeł, ekoterysta i mistrz kontry. Okazało się, że nasz oponent pozwolił sobie na dłuższa chwilę absencji więc grzechem było by tego nie wykorzystać. Rw powstało dzięki czujności Ciamajdka - swoją drogą nie doszło by do skutku też przez niego, bo nie ma dexa, bo…
-
Słusznie prawisz, problem nie organiczna się do jeden czy też dwóch uni. Warto wprowadzić zmiany na większej ilości uniwersów dzięki czemu przedłuż się ich żywot. Wiadomo, że problemu to w 100% nie rozwiąże, ale jest to zdecydowanie łatwiejsze do realizacji zadanie niż UF. Podpisuję się pod to obiema rękami
-
wrzucaj może 2 albo 3 st w jeden temat... ile można się wpisywać Grats
-
Ładnie się tu chłopaki bawicie ale ten zysk...