Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gruby %, pewnie długo pozostanie na szczycie Gratulację dla agresora, a obrońcy nowego konta.
-
Uprzejmie ostrzegam
PostCytat od Xai: „ To wyglądało trochę tak: - jesteś gupi. - ZA**BĘ CIĘ SKU****YNU I TWOJĄ MATKĘ TEŻ BĄDŹ PRZEKLĘTY DO PIĄTEGO POKOLENIA TY KU**O JERYHOŃSKA GIŃ POMIOCIE SZATANA!!!!!!" ... no trochę nie ten teges ” A tam, nie potrzebne Cie to boli. Postuka sobie, literki z klawiatury zedrze i tyle z tego. Zwykle z tego dużo muczenia i mało mleka :d
-
Cytat od priesten: „A moim zdaniem to push żal to komentować ” Oczywiście, że push. Powyżej 10 ST to już push, no i generalnie jak ktoś inny niż ja zrobi ST to jest ewidentny i ordynarny push. Takie to nasze narodowe podejście do sprawy A tak na poważnie obserwuje z dystansu poczynania i czekam na 1000 ST Graty.
-
Uprzejmie ostrzegam
PostRównież pragnę polecić gracza @Starrk, zwłaszcza gdy zajdzie nagła potrzeba podgrzania parówki. Zostawił bym "Taktycznego Janusza obserwatora wątku" ale jakieś złe mody ( @Ruda myślałem, że jak już dostałaś awans to możemy już rozrabiać <smutek_w_sercu>) mi pokasowały A wracając do głównego tematu, @Xai za dużo razy zaczynasz od początku. Prawdziwego faceta rozpoznaje się po tym jak kończy a nie jak zaczyna. Zbyt poważnie traktujesz obrazki, zluzujesz to Ci na zdrowie wyjdzie. Pamiętaj, że z idi…
-
Cytat od czubulus: „Cytat od Art: „Ładowność sond nie wchodzi w grę. Ekonomię i deu można podnieść. Obecnie odpaliłem 7 innych ankiet, dlatego zapraszam do dyskusji Co do PZ z obrony, ta opcja nie jest popularna (jedno uni chce się jej pozbyć) wiec nie widzę sensu przepychania czegoś, co przy UniFusion może i tak zniknąć. ” Ale pz z obrony to dobre posuniecie bo ekowcy nie będą inwestować w bunkry, tylko muszą latać aby coś uzbierać co za tym idzie częściej się logować i pilnować dobytku ” Piłuj…
-
Ruda
PostKUMOTERSTWO! Hihi Graty
-
Cytat od Kuciapa: „Nie rozumiem? Czyli ktoś zrobił FSa ale nie odebrał. Bo tak rozumiem tą akcję. A nie, że nic nie zrobił a ty trafiłeś. To różnica albo pusch ” Rozbawiło mnie strasznie, aż mi łzy po plecach strugą płyną Nawet nie pytam o definicje BFS bo by mi jeszcze głowa pękła od nadmiaru informacji. Trafiłem przypadkiem, ale gratulację dla agresora i SzO dla obrońcy. down @Truck driver @neskafit to chyba ostatnio w dybach zakuta, więc może być nie wydajna pomocowo i oralnie. Takie uroki ba…
-
Cytat od GiovanniDziadzia: „A ja z poczatku myslalem, ze to poprostu kamikaze kilku graczy. Nie znam osob bioraxych udzial w starciu, wiec za duzo powiedziec nie moge, ale procent fajny wykrecony obroncom powodzenia w realu, a agresorom odbudowy, bo troche to potrwa Tu sie sytuacja jeszcze moze zmienic jak ktos z wsnr posprzedaje konta hehe Pzdrawiam Method ” Oj Metotf Ty to zawsze coś musisz pokręcić Agresorzy się pozabijali, a obrońcy to w sumie stracą tylko trochę czasu na spawanie tych(ciach…
-
Szkoda lvp, spoko był z niego ziomeczek SzO dla niego, agresorom graty.
-
Cytat od zaajcu: „Graty Stark, polowałeś i upolowałeś, niestety Masz rację, w realu coś nie poszło jak miało pójść i trafiłeś. Na pewien czas kończę z OG. Na librę pewnie już nie wrócę. Może kiedyś na innym uni się spotkamy... Miłego latania wszystkim. ” I to jest właśnie skutek obcowania z naszym @Starrkiem... nie polecamy i bez uszanowanka!