Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
bardzo ładnie Panowie! Gratuluję i czekam na kolejne.
-
Graty Jumas już myślałem, że poniechałeś kosmosy a tutaj widzę cały czas walka trwa
-
Gratulację dla ekipy złomującej Dobra z was ekipa, procent już z tych ładniejszych a i zysk jakiś tam jest Powodzenia w kolejnych wspólnych lotach.
-
Nie będę się czepiał kolorków, bo jest dużo 6 i jakieś 6 i 9 więc wszystko si Graty - ale nad zyskiem popracuj żono
-
Taki ładny procent, na takim brzydkim graczu Gratulację, a @Darth Malack odbudujemy, jakieś maskotki po za @Starrkiem trzeba mieć
-
Gratulację Kondziu Bardzo ładnie wyszło. Warriorsi popsuli mi sobotę, cieszy, że Ty im trochę popsułeś niedziele @TERMI8282 słuch widzę już nie ten. Cytat od szturman: „To kefi siedzi na Padre czy jak ? ” Kefi na nikim nie siedzi Zlazłem i operowałem swoim starym koncie (dla jasności Kefi666, bo widzę, że problem z ogarem jest) tylko i wyłącznie na potrzeby sobotniej akcji. Nawołuje by nie siać fermentu. I proszę tutaj moją osoba miejsca więcej nie zajmować, wystarczy zapytać na pw, jak już kogo…
-
Witam serdecznie, Udało się urwać trochę wolnego czasu to są i efekty Pozdrawiam Winter, BP oraz wszelkich ziomków i ziomalki I cycolinos (Ukryta treść) Dnia 03-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kefi666 [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 8.888 _________________________________________ Obrońca Iwan_Grozny [NORD] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Duży transporter 45.900 Ciężki myśliwiec 5 Krążown…