Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Mind_war te propozycje łączenia draco/wasat/libry z quantum to są chyba z kapelusza wzięte Gra na speed floty 2 i 5/6 się tak bardzo różni, że można zaryzykować stwierdzenie, że to zupełnie inne gry. Ani jedna ani druga strona nie była by zadowolona z większego lub tez mniejszego speedu. Wole być top 600 niż grać na speed 5 - gdzie stacja w układzie to np 7h Po za tym z tego co pamiętam to speed flot się nie zmieniał, zmieniała się tylko prędkość eko.
-
Cytat od thomek205: „Musialbys przeniesc lacznie 5 planet. Ok da sie, ale mnie az tak gra nie spina, zeby wydawac tyle kasy na gre, ale co kto lubi. W sytuacji gdy mam ponad 10k reckow puszczanie ich na fs do innej gali mija sie troche z celem, bo jest za duza strata deuteru. Taka ilosc jest potrzebna, zeby moc szybko zebrac zlom w przypadku gdyby ktos mnie jednak zlapal (co do tej pory nikomu sie na szczescie nie udalo). Co prawda jak ktos ma same dt fs do innej gali sie oplaca, ale w innym prz…
-
Istna utopia wszyscy szczęśliwi miło popatrzeć
-
Cytat od Starrk: „Opcja bez AM: kolonizujesz same duże 12tki. ” W zależności od uni - jeżeli jest +25 pól - to warto kolonizować również 13. Zdarzają się spore po 185-195 pól, terra jeszcze jest do ogarnięcia spokojnie do tego 8 poziomu. Zaletą takiego rozwiązania jest to, że kopią całkiem sporo dexu a i możesz je przenieść za anty na 15 pozycje. Nawet jak ktoś kupować nie chce, to zawsze coś można przytulić zbierając pz z anty itp.
-
Graty leszczu coś tam wpadło, przetapiaj i oraj dalej
-
Witam serdecznie, Siadło coś większego to wrzucę Lot w układzie wieć szybko i bezboleśnie. Obrońcy SzO. Pozdrawiam: Winter, BP, ekipe z M_L, ziomeczków z Veto oraz wszelkich ziomeczków i ziomalki gratisy: (Ukryta treść) Dnia 02-09-2018 20:12:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kefi666 [WINTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 200.000 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca ReTsaB [KSM] ______________________________________…
-
Ładny jubileusz! hmm ciekawie ile ja mam na koncie, nie pokuszę się raczej na podliczenie... leniwy zbyt i całkiem miły zysk jak na parametry uni. Grats. Hmm
-
Marku BSZO dla Ciebie - chętnie pomogę. Agresorom gratulację. Cytat od Starrk: „dla odmiany w końcu jakaś Mafia wyląduje w reckach ” To już trzeba, chyba trzeba akcje liną od kotwicy uszyć Chociaż może po wakacjach się u nich aktywność poprawi PS @Darth Malack z złomem poczekaj co najmniej do końca września. Żebyśmy dwóch na raz nie musieli odbudowywać hihi
-
@WestFun nic się nie martw, to nie Twoja winna. @gandalfbialy28 się ostatnio nawąchał kocimiętki i teraz widzi statusy online. Coś tam też przebąkiwał, że udało mu się wpisać w ogame kody do Dooma ("iddqd", "iddkfa") i że teraz będzie robił FS całymi planetami. A tak na poważnie, życzę SzO i powrotu po urlopie do gry Gandi, przesadzasz i nawet dexu nie odsprzedasz więc bez uszanowanka!
-
Obrońcy SzO, agresorom gratki. Cytat od ale cios: „lubie kontrowersyjne akcje i różnego rodzaju precedensy .. chemik niby uciekł telepkiem ale serwer czegoś nie ogarnął //// i moim zdaniem mamy gorsze parametry dla serwera od krajów z zachodu gram dla beki na francuskim fornax tam jest 7k graczy... 10 gal niby x4 ... aktywnych podobnie co na Q a gra smiga 3 x szybciej z polski niz serwer pl ... i nie wieże o tym ze x7 eko co mamy robi róznice w szybkosci serwera... niemiec nas traktuje jak kraj …