Wyniki wyszukiwania 341-360 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Graty @Starrkełku, tylko nie wydaj na głupoty. Jak masz problem z definicją teog co jest uznawane za głupotę, zgłoś się do wodza @ciamajdek on zawsze rzeczowo i treściwie wytłumaczy Ci co masz budować Obrońcy SzO
Cytat od Nie(L)ot: „na kopalnie bedzie ” @xLORD SITHx nie słuchaj się @Nie(L)ota, pamiętaj: Kto z ST stawia kopalnie, tego kolega stymuluje analnie Najlepsze eko to eko sąsiada, tym bardziej, że nie długo DT bardziej wypchane będą latać Gratulację i dzięki za pamięć.
Witam serdecznie, Konto jakiś czas temu przekazane po dłuższym urlopie, więc wrzucam to ST ja tylko ze względu na sentyment. Przygodę z ogame już raz kończyłem, tym razem mam nadzieję definitywnie Na koncie coś tam pobudowałem, więc myślę, że nowy właściciel będzie miał czym grandzić i jeszcze nie jednemu nosa utrze. Dziękuje graczom, których miałem okazje spotkać w ciągu tylko kilku lat działalności w kosmosach - było fajnie :). W szczególności oczywiście dla sojuszników z Winter oraz BP - gałg…
Imperator się jawnie obija, wbiłem dzisiaj na chwilę wpiszę się mówię w jakieś nowe ST. Bo jak nie teraz to pewnie najwcześniej za pół roku znowu zajrzę. A tu żadnych nowych RW w Twoim wykonaniu Graty i strzel coś grubszego - syndrom "mam 2u" musi w końcu zadziałać
Grubo, a Ty nawet linka nie podeślesz Malack najlepszy w byciu najgorszym Graty lumpie Sanderowi szczere SzO, zacięcia nigdy nie brakowało więc tylko kwestia mobilizacji