Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
A co to się wydarzyło 3 st w, 3 wątkach i wszędzie remisy przestań się waflować z glajdą @xLORD SITHx bo efekty tego są straszne Graty Jumas, czekam na kolejne - większe!
Widzę, że Ty tak samo jako @xLORD SITHx aka Lord Glajda olewasz moje apele o jakieś chociaż 5 cyfrowe starcia... Graty Jumas Pozdrawiam wariatów z Veto
Jak grochem o ścianę, te moje prośby o jakieś 5 cyfrowe tarcie.... Sąsiadowi wózek pod biedronką bardziej przetarł jego zardzewiałe tico, niż Ty obrońce! Postarać się bardziej, melepeto Graty
Cytat od xLORD SITHx: „Pierwszy! ” Do ostrzału @Nie(L)ot dobrze, że tej glajdy @xLORD SITHx nie zaprosiłeś do lotu bo byś jeszcze nie wrócił Gratuluję. Pozdrawiam z tego miejsca całe Veto - fajnie się tam bawicie
Graty żonka SD rządzi się swoimi prawami, fajnie, że uda się czasem coś między standardowymi podziałami zdziałać Cytat od ackra: „Dzięki za dedy i graty, sury trochę wpadło, szkoda że miałem za daleko i nie mogłem zabrać się z Tobą ze swoimi komarami. Przetapiaj na kopalnie Cytat od Truck driver: „Mozna ciut jasniej? ” nie można ” Prawidłowo powiedziane, ciekawość pierwszym stopniem do ZUSu.
Cytat od Starrk: „Stysia to nawet spalonej ziemii za sobą nie zostawi, jak już się weźmie do roboty ” Jeńcy zgwałceni, spaleni i zjedzeni Graty żonka, ale nie zaniżajmy lotów, było 17k czas to przebić.