Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czyżby to koniec?
PostCytat od gardze wami: „Ja myśle, że @Starrk by sobie polatał tym kontem Marysia. Doświadczenie w lataniu gsami ma. Certyfikat jest. To jak ulał. Kandydat marzenie. Pamiętaj Maryś, dzielny bądź jak pl1 będzie chciał z Tobą pojechać na prawdziwe, głębokie Tajlandzkie wakacje. ” Myślę, że byś się lepiej nadawał, no i przyszłościowe rozwiązanie byś sobie mógł potem przy jakimś UF pożenić konta @Starrk te certyfikaty to zawsze kupuje na bazarach i potem jest jak jest. Jedno jest pewne, jak @AmstelL t…
-
Mam dziwne wrażenie, że to jedzenie z mojego talerza człowiek się jeno na chwilę odwróci... Bez gratulacji i bez uszanowanka PS Dzisiaj mi przez Rudą kanapka spadła masłem do dołu...
-
Graty, ale nad zyskiem to popracuj! hihi - ja wiem w dupie się przewraca od dobrobytu
-
Cytat od ciap: „Przycisk zapisz działa na wszystkie zakładki. Możesz sobie pozmieniać różne ustawienia i jednym zapisz wysłać do GF. Czy to błąd czy celowe działanie hmm Wygląda na celowe? ” Jeżeli jest to celowe, to dałbym max 2 na szynach za intuicyjność Trochę tych systemów napisałem i powiem szczerze nie wpadł bym na to, żeby aktualizować wpisy na niewidocznej dla użytkownika powichrzeni. Jeżeli jest przycisk, który coś wykonuje musi on przeładowywać formularz, który aktualnie jest widoczny.
-
Cytat od Guderian: „Już trzykrotnie w ten sposób zmieniłem sobie nick na "harderdaddy" wstydzę się sąsiadom spojrzeć w oczy Pierwszy raz na telefonie podczas włączania urlopu - nie mam pojęcia skąd się wzięła ta fraza w auto uzupełnianiu... mam taki nick tylko na drugim koncie w CR Drugi raz podczas zmiany domyślnej ilości sond na komputerze Trzeci raz na komputerze podczas włączania urlopu. ” To jest wina błędzie działającego formularza, skoro klikasz w zakładce z urlopem to po przeładowaniu st…
-
Witam, Po zmianie domyślnej ilość wysłanych ss - w ustawieniach - pojawia komunikat "Ten nick jest już używany" co oznacza, że przeładowywany jest również formularz zmieniający nick. Jeżeli ktoś ma zapamiętane dane logowania, albo ma np. włączone auto uzupełnianie w chrome może sobie niechcący zmienić nick. Pozdrawiam
-
Coś tam siadło swego czasu nalatałem się na niego, wczoraj chyba jakiś wypadek losowy bo samotna akta, zero min wszędzie cisza Doceniam również fakt zwiększonej pojemności statków - genialne, tym bardziej ze musiałem dofarmiać reckami Cytat od AmstelL: „Z tym dexem to tak jak Ci mówiłem. Pomogę wozić jakby co ” Cytat od maniek0121: „zysk bajeczny, jak byś nie miał pomysłu co z tym zrobić to podeśle adres ” Cytat od Brzoza: „ale oddaj deu ” Myślę, że jak bym oddał oponentom dex to by prędzej do m…