Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 99.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Arsenal Londyn
Mort - - Piłka Nożna
PostAle oni lubią człowieka o stany przedzawałowe wprowadzać... Jak tak dalej pojdzie to czwarte miejsce zostanie i liczyc na Bayern w finale. Z tego co pamiętam Jagielka nigdzie sie z Evertonu nie ruszył
-
Arsenal Londyn
Mort - - Piłka Nożna
Postdlatego "teoretycznie" czwarty Polak, bo jakieś tam Polskie korznie ma, jak np. Andy Johnson, Tomasz Radzinski czy Phil Jagielka
-
Arsenal Londyn
Mort - - Piłka Nożna
Post3200.jpg teoretycznie czwarty Polak w Arsenalu
-
Filmowa Foto-Zagadka
Mort - - Muzyka i Film
Postjedziesz dalej...
-
Filmowa Foto-Zagadka
Mort - - Muzyka i Film
PostI poraz kolejny temat lekko zdechł nikt nie zna odpowiedzi, więc odświeze. i189222_muka-hehe.jpg Proszę o tytuł
-
Arsenal Londyn
Mort - - Piłka Nożna
PostA ten zawodnik z nr30 to ja go chyba wcześniej w Arsenalu nie widziałem grał jak z nut. A swoją drogą to nie wiem po co Arsene zdejmował Gibbsa który (chyba) tam kontuzji zadnej nie dostał.A i tak najlepsza była reakcja komentatorów po zamieszaniu na 5metrze City hehe . Balotelli śmieć, na moj łeb to poprostu chciał złamać noge Songowi. Hart ładnie piłe skleil pod koniec meczu ale do Artety to dzisiaj nie mam słów. dla mnie 10/10. Mały bonus hehe twitpic.com/97edsi
-
Arsenal Londyn
Mort - - Piłka Nożna
Postyoutube.com/watch?v=1U_551oTTcg Waryjoty!!
-
Manchester United
Mort - - Piłka Nożna
PostPanowie cisnąć tam dalej! nie dac tym szejkom wygrać ligi, bo pomyślą, że wszystko można kasą wygrać!
-
Arsenal Londyn
Mort - - Piłka Nożna
PostCoraz bardziej 'Polsko' w Arsenalu bedzie jeszcze Wawrzyniaka na lewą obrone i Garguła na środek pomocy i gitara
-
Arsenal Londyn
Mort - - Piłka Nożna
PostJestem dumny z chłopaków! odpadli ale z honorem i nikt nie może nic im zarzucić, oprócz przespanego pierwszego meczu. Teraz tylko sie nie załamać, i pokazać klase w lidze i utrzymać 4lokate, albo i przeskoczyc KFC
-
Filmowa Foto-Zagadka
Mort - - Muzyka i Film
PostWidze, że wstrzymałem temat na prawie miesiąc więc oddaje zagadke - kto pierwszy ten lepszy. Chodziło o film "Johny Wykałaczka" i o takie zdięcie (kto oglądał ten wie ocb) i122379_banan-2.jpg
-
Arsenal Londyn
Mort - - Piłka Nożna
PostJeśli o Artete chodzi to podobno nic mu nie jest i juz w domku siedzi spokojnie kontuzja a'la Terry z Arsenalem kopnięty w twarz przez bodajże Diaby'ego(który zagrał nie najgorszy mecz i mogł zaliczyc wejscie smoka ) wyglądało okropnie a skończyło się szczęśliwie
-
Filmowa Foto-Zagadka
Mort - - Muzyka i Film
PostTo ja poproszę zdięcie 'tego' owocu i90488_bombardier.jpeg Podpowiedź: tytuł związany jest z małą drewniana rzecza, która przydaje sie po obiedzie
-
Filmowa Foto-Zagadka
Mort - - Muzyka i Film
PostCzy to może "GranatowyPrawieCzarny" ?? I zdięcie bardzo fajnej Marty (Pauli) i83581_p1209515390.jpg
-
Cytat od lualua: „O wyrównanym poziomie nie świadczy kto ile punktów ma przewagi ale to jak wyglądają mecze.” Dokładnie, za to właśnie kocham PL za tą nieprzewydywalnośc jednego dnia Newcastle rozniesie MU 3:0, po to żeby 2tygodni pozniej dostac od Fulham 5:2. można takich przykładow podać dziesiątki. Żadko zdarza się mecz tak nudny, że nie chce się oglądać, ostatnio takim był MC-Tottrnham że po pierwszej polowie sie zastanawialem czy oglądać, na szczęście zostałem i było kapitalne widowisko. Br…
-
Arsenal Londyn
Mort - - Piłka Nożna
PostCytat od dragonartur: „Chyba tylko po zwycięstwach ” nieprzerwanie od 11-12 lat - 'dumny po zwycięstwie, wierny po porażce'
-
Arsenal Londyn
Mort - - Piłka Nożna
PostKOCHAM TEN KLUB
-
Arsenal Londyn
Roshi - - Piłka Nożna
PostWłaśnie najdziwniejsze jest to, że w sztabie medytcznym Arsenalu są sami wykwalifikowani lekarze, masażyści, fizjoterapeuci z wyróżnieniami po najlepszych akademiach a łapiemy najwięcej kontuzji chyba w całej lidze kanonierzy.com/shownews_id-227…b-medyczny-Arsenalu.shtml
-
Arsenal Londyn
Roshi - - Piłka Nożna
PostPotrzeba więcej klasowych zawodników, bo w tym klubie wystarczy pograc kilka tygodni zeby złapac kontuzje (patrz>Henry, Santos) z tych kontuzjowanych zawodników, można by fajny skład złożyć