Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 99.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Arsenal Londyn
Mort - - Piłka Nożna
PostCoś pięknego, taki Arsenal chce widzieć w każdym meczu, świetne rajdy Santosa, Podolski? mecz życia! Verminator też poziom swiatowy, środek pola świetnie funkcjonował, Ramsey na boku ataku to śwetny pomysł Wengera! Poprostu magia!
-
Arsenal Londyn
Mort - - Piłka Nożna
PostCytat od Icetouch: „Reading nie jest drużyną z Championship(...)” faktycznie , a jakos pewny bylem ze to Championship, nie wiem czego...
-
Arsenal Londyn
Mort - - Piłka Nożna
PostChłopaki wiedzą jak atmosfere podgrzać! Dawno takiego meczu nie widziałem, kosmos poprostu. Przeciwnik z Championship, jakiś niezbyt super-prestiżowy puchar w takim tempie rozgrywany ze az ja się zmęczyłem :D. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale cos mi swita taki mecz Arsenal-Middlesbrough sprzed 5-7lat jak Arsenal strzelił 3bramki w 2minuty chyba, w tym jedna napewno Reyes, albo pamiętny mecz z Newcastle 4:0... i nagle 4:4. Arsenal to potrafi rozgrywac magiczne mecze, za to ich kocham
-
oddaje zagadke pierwszemu który napisze, nie mam głowy do wymyslania
-
Kostaryka? Laura Chinchilla mi się kojaży z szynszylą
-
Manchester United
Mort - - Piłka Nożna
PostCytat od ^Zaborca63^: „ Znajdź mi idealnego bramkarza czy nawet piłkarza z pola, który jest perfekcyjny we wszystkich aspektach. Czekam.” Bogdan Głąbicki
-
Manchester United
Mort - - Piłka Nożna
PostCytat od Geologist: „Poza tym nie ma co porównywać poziomu wrogości między Arsenalem a MU, a Real vs Barca (mocno uwarunkowanej historycznie i politycznie).” Może i tak, ale juz chyba nigdy nie będzie wielkich starć wielkich osobowiści można rzec - "Starć Kapitanów" jak Vieira vs Keane za ich czasów to było coś niesamowitego oglądać taki mecz i patrzeć w te oczy pełne nienawiści, to nie były zwykłe mecze - to była wojna! Do tego jeszcze kiedyś bardzo chłodne stosunki między AW i SAF podgrzewały …
-
Manchester United
Mort - - Piłka Nożna
PostMógł wszędzie odejść, byle nie do MU ani Tottenhamu. Poprostu zaśmiał się w twarz wszystkim kibicom i sympatykom Arsenalu. Zreszta tak jak powiedział Dragonartur, Wenger wziął go do siebie jak chłopak miał 19 czy tam 20lat i miał nie małe problemy z charakterem, a potem ze zdrowiem, dał mu jedną, drugą trzecią szansę na wykazanie się, gdzie inny trener sprzedałby go, jednak mu zaufał, a gdy zostal kapitanem, pokazal klasę zawodnika z najwyższej półki to spakował manatki i uciekł do NAJWIĘKSZEGO …
-
Manchester United
Mort - - Piłka Nożna
PostCytat od dragonartur: „Funt Persie” Hehe podoba mi się, dołączy do elitarnej jednostki na czele z Na$rim i Cash'leyem Colem
-
Duet Ba&Cisse będzie siał postrach na Angielskich boiskach. Dobry mecz, Ben Arfa klasa sama w sobie, Ba i bramka "spod siebie" cudo. Słupek i poprzeczka uratowały tyłek Krulowi (zawsze mnie śmieszy Krul przez U hehe). Teraz pozostało mi czekać na wpadke MU bo City jakoś wymęczyło 3:2 ze "Świętymi" musze powtórkę zobaczyć 5bramek - fajnie musiało sie oglądać, nie to co mój Arsenal pokazał na + moim zdaniem tylko Gervinho i Cazorla. Teraz trzeba Stoke roznieść! pozatym mecz Chelsea-N'castle i L'po…
-
Chorwacja, Zagrzeb?
-
Arsenal Londyn
Mort - - Piłka Nożna
Postcanalplus.pl/sport/oferta-sportowa głosować panowie (i panie!) na Arsenal-Sunderland bo jak narazie jesteśmy w tyle
-
To zależy czy Indica czy Sativa, na imprezke to tylko sativa. Dajesz na parkiecie jak szalony. A w domu przed telewizorem z padem w ręku to tylko indica, "Alkohol tylko cię niszczy od środka i zabija, tak samo jak system. System jest przeciwko ziołu, bo ziele czyni cię niezłomnym. Kiedy palisz zioło – twoja świadomość staje przed tobą. I widzisz ją. Więc diabeł nie lubi, jak zawsze jesteś świadomy i robisz porządek ze swoim życiem. Diabeł wie, że wtedy nie będziesz robić głupot. Tak więc zioło j…
-
Arsenal Londyn
Mort - - Piłka Nożna
Posta ja dalej ślepo wierze w mój Arsenal Oby w tym sezonie odblokował się Gerwazy, Jack i Sagna zeby się wykurowali, i żeby kontuzje omijały zawodników to będzie gitarka. Jeszcze jakiś pomocnik srodkowy ofensywny pomocnik by sie przydał i można o puchary walczyć.
-
Nowe Filmy
Mort - - Muzyka i Film
PostPolecam film "god bless america" z 2011r. Niby ma dużo niedociągnięć, ale główny bohater to fajny człowiek. świetne dialogi, i niezła dawka humoru.
-
Laos?