Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 389.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wynik ekspedycji [X:XXX:16]16.11.2019 17:14:24 Od: dowódca floty Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Krążownik: 33 Mały transporter: 4 Duży transporter: 4 Ciężki myśliwiec: 1 Lekki myśliwiec: 2 Coś czuję, że po aktualizacji rekordy ekspedycji powędrują do kogo innego.

• Cytat od f4ust: „Gdzie ja się tłumaczę? ” W spoilerze? Cytat od f4ust: „Dlaczego modyfikukesz cytat i nie odpowiadasz na całość? ” Usunąłem treść, która była dla mnie zbędna i do której się nie odnosiłem. Przepraszam - wprowadziłem poprawną interpunkcję. @FILU - "Nie mów do mnie, nie wywołuj mnie" a potem biadolenie, że się temat wokół Ciebie nie kręci? Weź zejdź na ziemię...

• Cytat od f4ust: „Widzę że Ty wszystko wiesz lepiej.. Ja wrzucę na koniec tylko 2 cytaty (mogę nie pamiętać toćka w toćkę..) - wszystkich sprawdzam i prześwietlamy.. - dobrze że odszedł, bo mieliśmy już dość jego przekrętów.. A morał bajki jest taki - raz padła informacja że wspólnik z drużyny nie może zalogować w pracy na kompie - w 3 minuty został sprzedany i atak już leciał na niego. Zapały ostudził skan, jednak zalogowanego. Chcesz się czuć wygranym, to już zacznij - masz tyle doświadczenia i…

• Cytat od f4ust: „No patrz, On zauważył ale Tobie świetnie idzie wypowiadanie się za niego, czego on nie potrafił. Wskazałem miejsce wyjaśnienia i myślę że dalsza dyskusja w czyimś imieniu nie ma sensu. Ja też chciałbym wiedzieć kto spakował tygrysa ( 2 czy 3 razy wypluwał dok w przeciągu kilku dni?) Aż dziw bierze, że wtedy obrońca kliknął dok a jakoś nie dopilnował odebrać.. W co Ty chcesz mnie wciągnąć? ” Ty mnie w głupie gierki nie wciągaj. To, że ktoś czegoś nie komentuje, to nie znaczy, że …

• @f4ust nie do końca wiem do czego pijesz. Rybka zauważył ST, a potem zauważył złom z tego co dok wypluł, a nie zostało wklejone do ST. Czy ja czegoś nie rozumiem? Nie bądź arogancki tylko dlatego, że jesteś w to uwikłany - każdy (albo część) chce wiedzieć, czy resztka floty krzycha poszła na przepał za PLNy. Edit: Albo za sojuszniczą "piąteczkę", bo uratowałeś bidaka (oddającego konto) przed złym złomem od innego uczestnika S&D. Edit2: Za stary jestem na tą grę, żeby się dać ubrać piękne gadki o…

• Na obronę @RYBKA79 - nie każdy otwiera spoiler pod pełnym RW, w dodatku w temacie z raportami S&D, gdzie jest ich multum. Niechowana w spoilerze wiadomość może by jeszcze przykuła uwagę, a tak tylko przysporzyła kolejnych niedomówień. Za starych dobrych czasów jedno konto = jedno ST, a po wprowadzeniu doku gracze goyo czy krzychu pokazują, że można się w ST pokazywać wielokrotnie bez wydania ani jednej jednostki na odbudowę .

• @zygunia ja to tam zapamiętałem, że jakieś 3 miesiące trwały przymiarki do Krzycha w takim czy innym składzie. Osiedlanie się układ obok, nieudane loty - to RW to nie jest raczej kwestia przypadku i cynku. @RYBKA79 jest część graczy PN, która potrafi się zachować - pozostali postanowili ograniczyć swoją obecność na forum . Wielkie gratulacje dla agresorów! Diki rób LMy, bo z tego wydobycia to Ci słabo idzie ;).

• @Haku - wszystko wszystkim, ale nie musiałeś wrzucać zdjęcia naszej znajomej goniącej % do S&D...

• Ale powiedz chociaż, że recki zHebeboxiłeś, bo nie może być żeby Ci wszystko weszło . Pozdrowienia dla buddy są wyświechtane - póki nie ma pozdrowień dla Banku, to czujemy się niepozdrowieni .

• Cytat od ciap: „Cytat od Ten Keyra: „A tak na poważnie - są poważne strony, które od dawien dawna zliczają przyrosty, a przy tym nie strzelają fochów. ” Jakbym kasowała tak jak mówisz to z 2018 wyleciałby sojusz PN po logach które mi udostępnił dorsz jak mnie PN wulgarnie obrażał. Jednak działam profesjonalnie i nikogo nie kasowałam. :fsmile:Co innego na prośbę... Nikogo nie zmuszam. ” A teraz konia z rzędem temu, kto pokaże post, w którym proszę o usunięcie mnie z przyrostów rocznych. Od zwykła…

• Cytat od ciap: „Powoli koniec roku i widzę że moje statystyki które wrzucam na forum sprawiają dużo emocji: Cytat od Ten Keyra: „a nie wrzucasz bezużyteczne statystyki, żeby tylko posta nabić... Poza tym przyzwoitość nakazuje 1. podać przedział czasowy, 2. zastanowić się czy ta statystyka coś wnosi. ” Jeżeli ktoś nie chce być w statystykach rocznych prosze o informację w tym temacie. Wypisani na dzień dzisiejszy to: @Ten Keyra, @Elkanen zgodnie z prośbą. ” O nie! No straszne!!! Chociaż raczej sł…

• Cytat od ciap: „A no wycinek czasu I to zależny od GF i tego jak często aktualizuje API. Więc nie mam wpływu na ten wycinek. Daję w ramach ciekawostki. Jak komuś nie podoba - NIE CZYTAĆ. ” Dla ciekawostki wrzuciłabyś jakieś RW, a nie wrzucasz bezużyteczne statystyki, żeby tylko posta nabić... Poza tym przyzwoitość nakazuje 1. podać przedział czasowy, 2. zastanowić się czy ta statystyka coś wnosi.

• @ciap a co to niby za tabelka? Wg podliczenia Rudej moonów spadło 122.

• Słucham właśnie Within Temptation sprzed 10 lat i grzebię na forum, a tu taki wątek. Tytuł mylący, bo nie chodzi o to żeby króliczka złapać, a o to żeby go gonić. Zostawię sobie taktycznego posta do obserwacji

• Opiekun edycji musi mieć informację na temat planowanego niszczenia moona, żeby móc w gali potwierdzić, czy ten moon tam jest, jaka jest jego powierzchnia itd. Także opiekun doskonale wie kto i komu niszczył moona. Żeby nie było - sam tego nie przeczytałem, Architekt przelał na mnie tą wiedzę swoim boskim spojrzeniem... Cytat od EzeQieL: „Podsumowanie agresor Metal: -29.819.978 Kryształ: -64.631.374 Deuter: 14.020.217 agresor stracił łącznie 80.431.135 jednostek. ” No tego to bym wygranym RW nie…

• Cytat od FILU: „[...] Dogadamy się jak gruby ma ciśnienie by się rozbijać [...] ” Cytat od FILU: „Podsumowanie agresor Metal: -1.871.044 Kryształ: 3.308.458 Deuter: 2.208.092 agresor zyskał łącznie 3.645.506 jednostek. ” No Filu, widać nie lubisz jak ktoś Cię pokonuje własną bronią. RW godne 200kk+ floty . Ja głupi ekonom na jednym graczu 27kk wykręciłem ostatnio - jak chcesz poradnik, to Ci podeślę.

• Cytat od sanvean: „Cytat od Ten Keyra: „Na ekspy nadal lata się klasycznie - 408 DT, 1NN + 1SS. Pathfinder jest tylko od zbierania PZtów latających w gali po walkach z piratami/kosmitami. Nie ma sensu wysyłać go z ekspedycją. ” Ja zacząłem latać 100DT +1SS Ale teraz dorzucam nieco wszystkiego po trochu , bo powoli zbiera mi się niezła flotka (zupełnie w gratisie ) ” Nie jest to wątek o ekspedycjach, ale powiem Ci, że nie jest to najlepszy sposób wysyłania ekspedycji. Jest sporo poradników odnośn…

• Na ekspy nadal lata się klasycznie - 408 DT, 1NN + 1SS. Pathfinder jest tylko od zbierania PZtów latających w gali po walkach z piratami/kosmitami. Nie ma sensu wysyłać go z ekspedycją. Zgadzam się, że ta klasa jest najlepsza na nowe uni, ale też na dojrzałym da radę, jak ktoś regularnie wysyła ekspedycje. Znaleźć w jednym strzale 7,6kk metalu się zdarzało, do tego przy niskim astro było już jednoczesne 6 ekspedycji, a do tego wpadało sporo statków do ewentualnego przetopienia. Jak ktoś na stary…

• Rozmówki u68

Ten Keyra - - DiD U68

Cytat od ciap: „Nie wiem jakie masz bunkry i nie liczyłam żeby to jednoznacznie stwierdzić co się bardziej opłaca. edit: kiedyś chyba gdzieś wklejałeś bunkier ale nie pamiętam gdzie żeby teraz poszukać. ” Bunkier o wartości 1,5kkk dość skutecznie chroni satki przed racjonalnymi atakami, ale np. przy S&D nie ma czegoś takiego, jak racjonalny atak. Póki co 30k satek udaje się uchować.

• Rozmówki u68

Ten Keyra - - DiD U68

Cytat od ciap: „Nie opłaca się mieć słonecznych a tym bardziej satelit. ” Nie zgodzę się . Tylko na dwóch koloniach mam +2 z satek, na kolejnych czterech +3 - da się wyżyć. Alternatywny koszt obrony amortyzuje się w utracie deuteru w fuzyjkach - im dłużej to ja uciągnę ten stan, tym bardziej będę na plusie.