Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 389.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @psycho Znam trochę ludzi z branży gier, znam też wzloty i upadki takich firm na giełdzie. Branżą IT w Polsce też jest szerokim tematem i większość wie, że już od dłuższego czasu zatrudnienie tu Polaka (oczywiście za mały piniondz) graniczy z cudem. Ale jest ta bajka o zażynaniu złotej kury. Jestem na etapie tego typu bajek z dzieckiem i tam jest jasno napisane - olbrzym nie chciał czekać na jedno jajko dziennie. On chciał od razu sprawdzić, czy jest w środku więcej jajek. Dokładnie to samo zrob…

• Od: dowódca floty Znaleźliśmy szczątki armady. Technicy od razu udali się do niemalże nietkniętych statków, starają się je ponownie uruchomić. Następujące statki dołączyły do floty: Bombowiec: 18 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana. Bez odkrywcy.

• @NowyLepszyYossarian kolegów braci i kuzynów sióstr to autobusy do mnie przyjeżdżają, ale póki co wolę się urlopować ;).

• @Apofis Twoim podstawowym błędem jest mylenie marży handlu z marżą z produkcji. Wmawiasz nam, niczym "Mirek handlarz", że marża 30-50% jest spoko, ale zapominasz, że w świecie OGame Mirkiem może być każdy i nie trzeba po komisach szperać, wybierać, picować. Wystarczy mieć odpowiednią klasę i stocznię - to nie podlega pod marżę produkcyjną, a handlową. Nie chcę używać brutalnych słów, ale chyba jesteś jak to dziecko hodowane w worku foliowym, żeby się do niego bakterie nie dostały. A może się zgr…

• Cytat od Koloc: „Twoja ekspedycja natknęła się na twierdzę starożytnego imperatora opuszczoną wiele lat temu. W jej hangarach znaleziono statki, które technicy usiłują ponownie uruchomić. Następujące statki dołączyły do floty: Pionier: 33 Bombowiec: 1 Okręt wojenny: 1 bez odkrywcy ” Bez odkrywcy to ja miałem 76, ale nie zgłaszałem jak sobaczyłem ponad 1k u Piciu

• Cytat od Art: „Usunięto bonus klasy Odkrywcy na ekspedycjach za Antymaterię ” Cytat od wampek: „Cytat od Starrk: „@Ten Keyra ale ja te niebotyczne zyski liczyłem też w wariancie dla 20% Więc mnie po prostu przestraszyliscie, że może z 20% zmienili do 2 czy coś takiego ” Taa, chwal się tym jeszcze głośniej ;p ” No właśnie tego dotyczył mój post. My tu jak pączki w maśle dyskutujemy o nowych lukach "ruchania" GF, a za chwilę wychodzi łatka, która to niweluje. Stety bądź niestety OGame jest autorsk…

• @Starrk po prostu zaczęliście krzyczeć, że znaleźliście lukę w prawie, którego jeszcze nie było. A tu cyk - niedoszłe prawo zostało załatane. Zastanawiam się kiedy ukrócą kolejne luki, jak znajdowanie anty na eventach, tym bardziej przy klasie odkrywcy. Edit: Przepraszam, już usunęli Cytat od Art: „Usunięto bonus klasy Odkrywcy na ekspedycjach za Antymaterię ”

• Za bardzo tu wszyscy chojrakowali z liczeniem przyszłych zysków z walk z pitarami, myśląc że podana wersja jest wersją ostateczną. A ktoś tu sobie czytał, tłumaczył na niemiecki i podawał dalej. Efektem są kolejne "patche" sukcesywnie ukrócające inwencję graczy i kierujące grę na jedyne słuszne pay2win.

• @69DemoN69 a widziałeś kiedyś, żeby @Haku robił sobie jaja? Ten człowiek robi rekord w kolonkach nie mogąc już kolonizować, żeby potem zrobić astro na 15. planetę nie kolonizując 13. To jest wyższa liga i stoi za tym poważniejsza idea - taka której żodyn przyziemny gracz nie zrozumie, żodyn... Kakało wjechał od wiadomej strony, bo tylko tak potrafi odkąd zacne PN wzięło i WYKLUCZYŁO tego puszera!

• Cytat od Elmo[Wieiworak]: „Cytat od Ten Keyra: „Cytat od Elmo[Wieiworak]: „ale % w naglowkach do % z Rw sie zgadza nie to co u ciebie ;d ” Ale z regulaminem się nadal nie zgadzają... ” Tak masz racje jesli chodzi o te 96H i mysle ze teraz sam przyznasz racje co do uzasadnienia Rudej dlaczego gruby wylecial bo napisala wszystko to co zaistnialo a nie sobie cos wymyslila co nie mialo miejsca przyznasz racje ziom? czy tez bedziesz bronil geubego jak reszta?no pokaz czy jestes obiektywny ” Skoro RW …

• Cytat od Elmo[Wieiworak]: „ale % w naglowkach do % z Rw sie zgadza nie to co u ciebie ;d ” Ale z regulaminem się nadal nie zgadzają...

• A ja mam pytanie odnośnie tego punktu regulaminu: "RW należy zamieścić najpóźniej 96 godzin po bitwie. Raporty starsze niż 4 doby nie będą uwzględniane przez skrypt zliczający." oraz tych RW: board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8683649#post8683649 Czy zostały one zaliczone? Jeżeli tak, to nie stosujecie się do punktów zapisanych w regulaminie, a stosujecie punkty, których nie ma. Demon wrzucił niektóre RW po 7-8 dniach, a wg regulaminu ma na to 4. Proszę o odpowiedź.

• Jak ja uwielbiam zgłaszanie rekordów za kogoś, bo się królewnie nie chce zejść z tronu. Czy Wy na prawdę akceptujecie taki stan rzeczy?

• @ciap co sądzisz o jakości dostarczanych przez siebie hobbystycznie danych? Może czas zmienić hobby? Żeby nie było, że po prostu się czepiam: 1. Sortowanie? Żadne. 2. Opis? Brak. 3. Post +1? Jest. @ciap - Ja nie umiem zczytywać statystyki i ich umieszczać, więc tego nie robię. A Ty jednak nadal próbujesz...

• Rozmówki u68

Ten Keyra - - DiD U68

Cytat od $whoami: „masz rację, nie powinieneś ” Klasku klasku, ale konkretów żadnych...

• Rozmówki u68

Ten Keyra - - DiD U68

Cytat od $whoami: „Cytat od offline: „Dzisiaj skończyłem półroczną przygodę z U68. Bardzo dziękuję za grę. Konto wróciło z powrotem do sojuszu i ma (u). Powodzenia wszystkim na U68. ” Szkoda kolejnego wybitnego gracza, który odchodzi. Miejmy nadzieję że kiedyś wrócisz. ” Może nie powinienem się odzywać, ale jedno mnie trapi. Jaka tu wybitność Pana offline była? Mamy już takiego jednego wybitnego johna i chyba nie potrzeba nam więcej.

• A flota trochę nie na wyrost na ten farming?

• Cytat od Glaurung: „Mam takie pytanie - bo nie wiem czy zgłosić to jako bug, czy to nigdy nie działało: Mając Komandora można wstawić kolejkę badań. Zaczynam badanie nr 1 na planecie X. Na planecie Z wstawiam do kolejki badanie nr 2 (są dostępne surowce). Jak kończy się badanie nr 1 otrzymuję powiadomienie o braku możliwości uruchomienia badania z powodu braku surowców. Komunikat odpowiada sytuacji jakby badanie nr 2 miało być znowu badane na planecie X a nie Z. Czy komuś taki wariant działa na …

• Wystarczy wprowadzić dwa warunki (poza minimalnym procentem), z których OBA muszą być spełnione: 1. RW musi być na "+" (wliczając spalony deuter) 2. Stosunek strat agresora do wielkości PZ to maksymalnie jakiś ustalony %, np. 80-90%. Wówczas trzeba będzie trochę bardziej poszukać i powinno to przynajmniej trochę ukrócić latanie w bunkier dla samego RW.

• To ja od siebie dodam jako standard: Terraformer: 14