Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 389.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Keyra - o dziwo facet :)
Ten Keyra - - Archiwum CT
PostCytat: „David napisał(a) Wyobraź sobie, że net Ci padł, rakietowanka nie będzie, na dworze leje jak z cebra, a w TV masz do wyboru tylko 3 kanały - jak zabijesz nudę?” Weatherwax dobrze prawi - parasolkę mam więc zawsze gdzieś się mogę wybrać. Zostaje jeszcze opcja wymiany rybkom wody, bo gdzieś teraz by się przydało ;).
-
PostCytat: „Liliah napisał(a) no i jestem! teraz przeżyje czy nadal wyrok nade mną wisi?! xD Póki co wyrok odroczony ;). noooo więc. Gdzię jedziesz na wakacje? Jak mam wakacje, to lubię jeździć na Węgry - tamtejsze Słonce lepiej opala :). czy będziesz dla mnie łaskawy? Zależy, czy będziesz grzeczna :D. lubisz gotować? Lubię, chociaż jestem z natury dość mało cierpliwy i długie ślęczenie przy garach nie do końca jest dla mnie. starczy =P ide sie napić xD mua :*” Cytat: „vaizard napisał(a) i jak tam s…
-
PostSorki Matiq, przeoczyłem. Otóż wzięło się to od nicków "Keyra" i "Agus", pod którymi zamieszczała swoje zdjęcia na argentyńskim forum FAA. Czesiownik, a pracuję sobie jako doradca finansowy i z czasem wolnym u mnie jak ze zgodą w polskim Sejmie - czasem jest, ale wybitnie rzadko :). Co do przesiadywania na starówce - bardzo lubię posiedzieć sobie na rynku pod parasolami, z piwkem w ręku i relaksować się o zachodzie słońca. Gorzej jak grupa angoli przechodzi... Cytat: „David napisał(a) Cytat: „ P…
-
PostCytat: „marcik napisał(a) No ja sie wlasnie wczoraj nie doczekalam a literki na czole glupio wygladaja ...ale dzis zajrzalam od razu z rańca bo ciekawska ze mnie duszyczka No i zeby nie bylo ze spamie to dokoncz : Nie potrafilbym obyc sie bez ... środków masowej komunikacji. Może to i przyziemne, ale życie bez komputera podłączonego do internetu czy też komórki to dla mnie w tym momencie totalna abstrakcja. Szczescie to dla mnie ... "Szczęście polega na tym, by z prostych rzeczy nie tworzyć inte…
-
PostCytat: „David napisał(a) Od czego zależny jest współczynnik lansu? Hoho. Współczynnik lansu jest wypadkową wielu aspektów związanych z ubiorem, gestykulacją, mową itd. Tak na prawdę, to już starożytni przyjęli badania nad współczynnikiem lansu za najważniejsze dla losów ludzkości, ale każda z nacji traktowała tą naukę na tyle poważnie, że strzegła jej bardziej zaciekle niż wszystkich tajemnic narodowych razem wziętych ;). Czy dodyzm i rutowiczowizm ma na niego wpływ? Dodyzm i rutowicyzm to tak n…
-
PostCytat: „Mr. Kolos napisał(a) coś czego nie ma .. wódka bezalkoholowa ulubiony kolor stryjka twojej babki kolor kwiatków od spodu nie to to co... tamto ;) coś szalonego skok na bungee z mostu linowego coś głupiego skok na bungee bez liny coś nieśmiertelnego dziura budżetowa w Polsce sposób na poniedziałek przespac :) parę słów od twojego kolegi "No chodź coś zjeśc!" parę słow od siebie %-) Idę coś zjeśc :). Jakieś propozycje? tu nic nie pisz twój pomysł na mój zysk Twoje pieniądze w moim portfelu…
-
PostJuwenalia dość pracowicie i nawet nie szło koncertów odwiedzić, ale ognicho na AGH tradycyjnie było. PS.: Względem ostatnich juwenaliów kiedy pękła mi pięta po skoku z drzewa było w tym roku wyjątkowo spokojnie ;).
-
Cytat: „brak2sensu napisał(a) Ile lat trwała wojna stuletnia? A 116 :) Jakiego koloru są czarne skrzynki w samolotach? Oczywiście pomarańczowe. Od jakiego zwierzęcia wzięła się nazwa wysp Kanaryjskich? To z hiszpańskiego i od żadnego zwierzęcia - tak rzecze wikipedia :? Każdy ma w życiu swojego Króliczka którego należy gonić, ale nie można za szybko go złapać. Co jest Twoim? Ja to się staram za szybko nie złapać końca dnia, a i tak niestety mi się to udaje :/. Jak to jest być zielonym? Z początk…
-
PostWitam. Skoro wszyscy produkują się tutaj na temat własnych siebie, to dlaczego miałbym być inny? W kwestiach technicznych: Rodzice od momentu chrztu do wieku lat ośmiu wołali na mnie Łukasz, później losy się potoczyły tak a nie inaczej i od tamtej pory 98% moich znajomych woła mnie Dudi. Liczę sobie 21 różnych pór roku, choć za kilka miesięcy lat mi przybędzie, nad czym z resztą ubolewam. Nie ma to jednak wpływu na moją "forever young" aparycję ;). Obecnie studiuję sobie i pracuję (a raczej prac…
-
Ja mam jedną planetę na 13. pozycji, temperatura -44, eko 35/31/32 i elektrownia 29. Braki w zasilaniu nadrabia mi w 2300 satek z zapasem energii na kolejny ekstraktor lub obie kopalnie. Oczywiście satki trzeba małymi zasiekami chronić, więc 2k wr, 2k ll, 100 cl, 100 jonówek, 50 gaussów i 100 plazm póki co skutecznie odstrasza agresorów.
-
Cytat: „Keyra napisał(a) [*]Keyra [Jarosław] Universum 21 - Punkty: 8.494.396 (Miejsce 12 z 2.061) ( 31.01.2009 ) - Flota: 21.303 - Badania: 182 - Metal: 6.377.832 ( Kopalnia metalu - 35 35 35 35 35 35 35 35 35 ) - Kryształ: 2.572.560 ( Kopalnia kryształu - 31 31 31 31 31 31 31 31 31 ) - Deuter: 1.760.232 ( Ekstraktor deuteru - 32 32 32 32 32 32 32 32 32 ) - Łącznie: 10.710.624”
-
Cytat: „ADAM_AKM napisał(a) Aktualizacja [*]A D A M [AKM] Universum 21 - Punkty: 14.839.470 ( Miejsce 1 z 2239 ) ( 28.12.08 ) - Flota: 163.528 - Badania: 177 - Metal: 8.270.304 ( Kopalnia metalu - 37 37 37 38 37 37 37 37 37 ) - Kryształ: 2.570.506 ( Kopalnia kryształu - 31 31 31 31 31 31 31 31 31 ) - Deuter: 1.761.639 ( Ekstraktor deuteru - 32 32 32 32 32 32 32 32 32 ) - Łącznie: 12.602.450 Generated by Q-calc” I znowu deuteru masz o 1k dziennie więcej niż ja :lol:. Użyj też innego kalkulatora n…
-
Cytat: „ciap napisał(a) Stiller nie musisz się męczyć z kolorowaniem po nic się to nie przydaje wiec po co? [...]” Przecież on się z tym nie męczył - po prostu skopiował z sygnatury. Co do obecnych rekordów, a nie rekordowych (;)), to też jestem zdania, że nie ma sensu prowadzić w tym temacie statystyk. Już robi to Zajec i idzie mu całkiem nieźle.
-
[*]Keyra [Jarosław] Universum 21 - Punkty: 7.533.710 (Miejsce 12 z 2.315) ( 18.11.2008 ) - Flota: 20.402 - Badania: 182 - Metal: 6.377.832 ( Kopalnia metalu - 35 35 35 35 35 35 35 35 35 ) - Kryształ: 2.263.464 ( Kopalnia kryształu - 30 30 30 30 30 30 30 30 30 ) - Deuter: 1.760.232 ( Ekstraktor deuteru - 32 32 32 32 32 32 32 32 32 ) - Łącznie: 10.401.528
-
Cytat: „^ó^ napisał(a) Cytat: „Originally posted by h4nD Now, you have to make profit breaking the spying ships ! 875.000 and you will be paid back //Teraz musisz zrobić zysk za sondy ! 875.00 i się odwdzięczysz //Hellgirl =)” z laski swojej lub boskiej... prosze nie kaleczyc tlumaczenia... ;p Teraz to musisz zarobić przechwytując sondy szpiegowskie! 850 tysięcy i ci się zwróci (za badanie). - ma wiekszy sens, n'est-ce pas? pozdro” To samo miałem napisać :). A tak poza tym, to zakładam, że Ciap …