Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 389.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie musi Ci się wydawać, bo już dość dawno temu powiedziałem Ci dlaczego. Co do rekordu, to często sama bywasz małostkowa i wytykasz najmniejsze niedociągnięcia, więc ja tylko stosuję Twoją taktykę. Więc nadal uważam, że robisz z tego tematu własny folwark i aktualizujesz jak Ci się chce. A za rekordy Światowe przepraszam, bo ubzdurało mi się, że były tam rekordy średnich sojuszowych - moje niedopatrzenie.
-
W związku z nieprzewidywalnością zachowania prowadzącej temat proszę o usunięcie mojego wpisu. EDIT: Jakby komuś przyszło kwestionować: - niezdogność "Ostatnio dodane: Górnicy OGame.pl /23.5.2013/" z nazwą tematu - brak jakiegokolwiek stanowiska w sprawie aktualizacji, co daje możliwość nadużyć i aktualizacji "kiedy-mi-się-chce" Czepiając się, ale albo dobrze, albo wcale.
-
Cytat od chemikos: „Cytat od ciap: „Zasada jest prosta: kto pierwszy zrobił rekord ten jest wpisany w temat. W przypadku gdy nie można określić kto był pierwszy wpisuje po zgłoszeniach.” a REGULAMINIE mamy (punkt 5.): Cytat od ciap: „Liczy się czas zgłoszenia a nie czas zrobienia. Kto pierwszy ten lepszy... ” Zdaje się, że te wpisy są sprzeczne.” Fachowo nazywa się to hipokryzja i znając autorkę, zostałoby mocno napiętnowane, gdyby nie była prowadzącą tego tematu. Niby lenistwo, śmichy hihy, ale…
-
Cytat od ciap: „Ale się mnie doczepiliście. Ciap to, ciap tamto. Ja do T1 gracę 39,7kk punktów a jest gracz który ma tylko 18kk mniej punktów a przyrosty wcale nie gorsze od nas. Łatwiej jemu będzie dogonić T1 niż mi. Złoma nie dostanie, ja zawsze mogę. :fangry:” Nick ciap padł tylko raz, a nie to i tamto. Poza tym publiczne żebry uprawiają już pewni ludzie pod kościołami... Wytykanie innych palcami, którzy cwaniej naginają regulamin niż ty, nazywa się hipokryzją. PS.: Dlaczego w statystykach so…
-
Cytat od Mieetek: „Cytat od RAFUS1973: „Mietek ty chyba sam nie widzisz co piszesz co ? Gdzie się starałeś ? Nawet nie dałeś rady wpasować najważniejszej swojej floty hehe śmiech normalnie .Druga rzecz nie chce ci się to nic nie rób , tak będzie chyba lepiej dla wszystkich nie patrzeć na twoje bzdurne wypociny , a nie chce ci się słuchać to dobrze , bo nikt tu nic nie mówi tylko pisze , co za tym idzie nie słyszysz hehe , nie chcesz patrzeć to nie patrz nikt ci nie każe,możesz nawet skasować kon…
-
Ty dalej nic nie rozumiesz i sama sobie przeczysz. "Największa liczba punktów na członka (>9 osób):22.499.643 Gremium [Uni68]" - to widzę napisane w temacie o rekordach, który jest punktem wyjściowym dla wszelkich aktualizacji i zgłoszeń rekordów. A dlaczego jestem taki pewny, że to co jest w temacie jest punktem wyjściowym, a nie rzeczywiste statystyki? Bo jasno masz napisane w swoim własnym regulaminie: "Liczy się czas zgłoszenia a nie czas zrobienia. Kto pierwszy ten lepszy...". Respektuj wła…
-
ciap, czepiłem się tego, że zupełnie co innego jest napisane na "stronie ze statystykami", a co innego w pierwszym poscie tematu. Zauważając co w tym pierwszym poscie jest napisane stwierdziłem, że sojusz Hunters posiada dwa rekordy, bo to, co widzę w zakładce Statystyki na koncie z kategorii sojuszowych daje nam rekord w średniej punktów ogólnie oraz punktów ekonomicznych. Skopiowałem stamtąd wartości i wkleiłem je do tematu, bo temat jasno mówił, że rekord jest niższy i należy do kogo innego. …
-
To nie jest aktualizacja o jedną kryjówkę, tylko zmiana posiadającego rekord. Skoro nie chce Ci się aktualizować o 0,04%, to może wytyczne zaraz wprowadzisz o ile % rekord trzeba pobijać, żebyś temat zaktualizowała. Ale powiem Ci od razu, że to już będzie paranoja - to jest temat o rekordach, a nie Twój własny folwark i państwo w państwie.
-
Cytat od ciap: „Cytat od Keyra: „Największa liczba punktów na członka (>9 osób): 22.876.441 Hunters [Uni1] Najwięcej punktów ekonomicznych na członka (>9 osób): 17.358.030 Hunters [Uni1]” Polska/Poland - Sojusz srednia >9 osob Punkty 22.867.552 Hunters Ekonomia 17.419.704 GIZK-UIV Naprawdę warto się kłócić o te 9k? Wpisany w ekonomi jest sojusz który ma więcej punktów.” Nie jest wpisany, więc nie pisz bzdur. "Najwięcej punktów ekonomicznych na członka (>9 osób):16.605.855 PIRATES [Uni68] 32.371.…