Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 389.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Z reguły nie komentuję ST, bo to tak jakby się uczeń liceum wypowiadał o fizyce kwantowej - ale tutaj nie wypada pogratulować ;). Wszystkim agresorom wielkie gratki, bo znają się na swoim fachu! Co do obrońcy, to nie mam własnego zdania, ale widzę, że sojuszowo niezbyt lubiany...

• Rekordy Uni68

Ten Keyra - - DiD U68

Cytat: „Wydobycie dobowe * Deuter=4.814.040 ciap” Dudi: 4.919.635

• Ciap - nie manipuluj, bo Ci nie wychodzi. 1. Mój tekst do Maratona był konstrukcją pokazującą, że ja nie jestem w stanie zmierzyć jego radości z gry i motywów jej kontynuowania, więc on nie powinien próbować tego samego w drugą stronę. 2. Nie zabrałaś mi żadnego tematu, niczego nie zbierałaś i do nikogo nie poszłaś... Coś Ci świta, więc Ci przypomnę - po pierwszym łączeniu Uni przeszedłem na U1 z U21, gdzie prowadziłem Górników i Rekordy. Zgłosiłem się na prowadzącego na "nowym" U1, Ty też się z…

• Cytat od Maraton: „Cytat od Keyra: „Cytat od ciap: „Cytat od Keyra: „Ciap, nie udawaj Greka, bo kto jak kto, ale Ty doskonale powinnaś wiedzieć, że słowo rekord ma wiele znaczeń - m.in. dane w komórce Excela nazywane są rekordem.” Pytałam o nick żeby znowu jakiś nieporozumień nie było. ;)” No w sumie racja - dlaczego spodziewałem się logiki od osoby prowadzącej rekordy Ogame.pl, rekordy światowe, rekordy górników, a jednocześnie posiadaczki top1 wydobycia, które nigdzie nie jest zgłoszone. Jak s…

• Cytat od ciap: „Cytat od Keyra: „Ciap, nie udawaj Greka, bo kto jak kto, ale Ty doskonale powinnaś wiedzieć, że słowo rekord ma wiele znaczeń - m.in. dane w komórce Excela nazywane są rekordem.” Pytałam o nick żeby znowu jakiś nieporozumień nie było. ;)” No w sumie racja - dlaczego spodziewałem się logiki od osoby prowadzącej rekordy Ogame.pl, rekordy światowe, rekordy górników, a jednocześnie posiadaczki top1 wydobycia, które nigdzie nie jest zgłoszone. Jak się przypadkiem jakieś zgłoszenie zna…

• Ja bym zrobił jednak mały porządek z pozycją tagu i nicka w starciach - nie trzymałbym się tego jak zgłoszone zostało ST, a przyjąłbym swój wzór i jego się trzymał. Chodzi mi o to: 2. Selene [P N] vs. CYBER [TEMPLARS] ~ 30.509,77% 3. [AMD] Game0ver vs. kisatjow [UNITED] ~ 19.454% Albo Nick [TAG}, albo [TAG] Nick. Nieważne jak starcie zostało umieszczone w ST - po prostu ręcznie dopasowałbym to tak, żeby grało z resztą. A poza tym świetna robota i liczę, że będziesz miał chęci i możliwości ciągną…

• Rzeźnik - napisałem już, że prosiłem i prośby nie pomogły, więc aktualnie żądam. Sam się dobrowolnie zgłosiłem i sam też wnoszę o usunięcie tegoż zgłoszenia. Poza tym szpiegowska szpiegowską, ale temperatury planet znam tylko ja. Ciap, nie udawaj Greka, bo kto jak kto, ale Ty doskonale powinnaś wiedzieć, że słowo rekord ma wiele znaczeń - m.in. dane w komórce Excela nazywane są rekordem.

• Cytat od Keyra: „W związku z nieprzewidywalnością zachowania prowadzącej temat proszę o usunięcie mojego wpisu. EDIT: Jakby komuś przyszło kwestionować: - niezdogność "Ostatnio dodane: Górnicy OGame.pl /23.5.2013/" z nazwą tematu - brak jakiegokolwiek stanowiska w sprawie aktualizacji, co daje możliwość nadużyć i aktualizacji "kiedy-mi-się-chce" Czepiając się, ale albo dobrze, albo wcale.” Minęło blisko 3 lata - moje wpisy nadal wiszą. Żądam usunięcia moich rekordów. Ja nie zwykłem prosić ludzi,…

• Nazwa tematu sugeruje aktualizację 3 lata temu. Dlaczego?

• Rekordy Uni68

Ten Keyra - - DiD U68

Ekstraktor Deuteru: 38 - Dagusia, RasputiN Edit: Bzdury się zgłasza, swoich nie - standard. EDIT2: Żaden z w/w rekordów nie należy do gracza ciap, gdyż gracz ciap: f85d9d29a95d.png PS.: Męczące jest to ciągłe zamienianie folwarku jednej osoby w forum wszystkich graczy... Zawsze trzeba sprawdzać, kontrolować, upominać się i agrumentować do... Operatora Gry:E . Śmech przez łzy.

• Rekordy Uni68

Ten Keyra - - DiD U68

Mi się wyśrodkowanie nie podoba i nick przy rekordzie dałbym innym kolorem, np. białym.

• Cytat od Zeege: „Tak jak rozmawialismy na pw. Wprowadzasz celowo graczy w blad. Top1 pkt nie jestes od bardzo dlugiego czasu i podajesz celowo bledne informacje. Pozdrawiam Edit: Widze, ze lepiej dodac spoiler, niz poprawic blad. Edit2: Jezeli statystyki pkt zostaly przeniesione do inego tematu, to prosze o usuniecie nieaktualnych informacji. Uzytkownicy z innych krajow, moga byc wprowadzeni w blad.” Ciap jest trochę jak Partia istnie Sprawiedliwa. Ciap wygrała demokratyczne wybory, bo poparło j…

• Akcja piękna, bo i opowiastka za nią stoi. Z całym szacunkiem dla Yes Manowych "skan, lot, bum" - za tą akcją stała mała zemsta i to dodaje smaczku. Selenka już nie raz dała znak, że jakiekolwiek wycinanie jabłek z jej ogródka skutkuje połamaniem siekierki*. Obrońcy szo, bo widzę, że agresorka przetopiła już zysk ;). *Poetą mię wiełą

• Cytat od Gruby12: „Po wejściu w ikonę wiadomości, następnie komunikacja, wyskakuje znaczek ładowania się strony (wiadomości), niestety nie występuje pojawienie się tych wiadomości, nawet po czasie ok 20 minut. Podejrzewam, że jest to spowodowane tym, że wysłałem do sojuszu kod skonwertowanego raportu, który przekraczał dozwolone 2000 znaków, po wysłaniu chciałem przeczytać to co napisałem i właśnie wtedy wystąpił wyżej opisany problem. Wiadomości do sojuszu można wysyłać, lecz nie można ich prze…

• AntiGameReborn

Ten Keyra - - Porozmawiajmy o OGame

Yea, I needed that option to save my fleet, so now I'll be using the Routine Fleetsave to do it.

• AntiGameReborn

Dla mnie denerwujące jest, że nie ma opcji wybierania misji "Zbieraj" gdy we flocie jest choć jeden recykler, a tylko, gdy są same recyklery. For me it's annoying that it doesn't sellect "Collect" mission when there is at least one Debris Collector. It is only possible when there are only Debris Collectors.

• AntiGameReborn

Czy tylko ja mam problem z ekspedycjami? Za każdym razem wybiera mi te same współrzędne pomimo, że w ustawieniach wszystko jest poprawnie.

• Nie ukrywam, żywię niechęć do dlisa za akcję da mojego moona i cieszę się z jego złoma. Nie mniej jednak ograniczam się tylko do gry - dlis wypomniał mi pewne kwestie, zezłomował mnie uczciwie i tu go szanuję. Wasze animozje pushowo-złmowo-odwetowe mnie nie interesują - kto od kogo i za ile PLN kupił konto zachowajcie dla siebie, bo liczę, że w końcu się ogarniecie i przestanie się wam to opłacać. dlis - odbudowy! Nie raz pokazałeś, że po złomie się podnosisz (infuza). Teraz masz większego złoma…

• Ilość planet:13 ciap [Uni67] Rekord światowy Nie są dopisani pozostali posiadający astro na odpowiednim poziomie + nie jest to już rekord światowy. Szukać dalej? Taka aktualizacja to nie aktualizacja w takim razie.

• Cytat od ciap: „"często sama bywasz małostkowa i wytykasz najmniejsze niedociągnięcia" Jak często to nie będziesz mieć problemu z wymienieniem choć 2 rzeczy. Prawda? Obrażasz dawaj przykłady. Nie masz to nie obraża się nikogo. Napisać to ja też potrafię obrazy na każdego. [...]” Po pierwsze ani "małostkowy" ani "wytykasz najmniejsze niedociągnięcia" nie jest obrazą, więc prosiłbym o zaznajomienie się z definicją słownikową, bądź nie pisanie w ogóle, jeżeli ma się pisać błędnie. Po drugie nie chc…