Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 389.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Pazik: „ze zrobionych 4861% z Ciebie jest 4294% chyba nawet o jakiś rekord to by się otarło No ale jest zysk jakiś tam jest więc niech Ci będzie, graty ” Coś Ci chyba nie pykło w wyliczeniach... No ale tak to jest, jak się chce na siłę zabłysnąć. Gratulacje Diki - przeorany bunkier i do tego z zyskiem większym niż dzienne wydobycie niejednego eko, to bardzo dobry zysk. Nie ma się co czepiać z kogo same procenty są zrobione - ważniejsze że zysk z Misia (nie mylić z naszym Misiem ).
-
Andre [P N] & francik [P N] & Hamer [P N] & Hertebox [P N] vs. bart_r [3 X] ~ 54675.07%
Ten Keyra - - Starcia U68
PostHete wie jak się ustawić - dorzuca do każdego starcia kilka sond, a przecież w sojuszu mamy umowę, że zysk dzielimy po równo na każdego agresora. Takie tam pushowe zasady PN. Gratulacje ustrzelenia całkiem konkretnego zysku i procentu!
-
Van & Uziel & Hetevox & Kajako Kontra Maciek [PN] i jego Obrońcy Van/Kajako/Hetevox/Uziel [PN] ~ 25191.52%
Ten Keyra - - Starcia U68
PostVan, zdecydowanie za mało dramaturgii w opisie . Jednak zacytuję klasyka - jak Wy mnie zaimponowaliście! x7 sprawę ułatwiło, ale bardzo lubię, jak ktoś ma odmienne podejście do top łan - poza cyferkami potrafi się jeszcze trochę pobawić. PS.: Nie mów nikomu (szczególnie Poziomowi), ale też jestem wielbicielem Kajaka, więc zrób mi sygnę ;).
-
Cytat od priesten: „Dobrze że Sad Sie skończył - po zobaczeniu tego ST przez kolejne 30 min trzęsły mi się rece, a herbate chciałem zrobic gratulacje ” Poziom, byłeś pewnie jak Mann w tej reklamie kiedyś - niosę, doniosę, nie doniosę, a jednak doniosę :). Skład egzotyczny jak pingwiny na Madagaskarze, ale jestem ponad tym i gratuluję wszystkim :).
-
Cytat od FILU: „[ciach] Cytat od priesten: „nikt normalny na zalogowanych nie lata ” [...] ” Cóż, przez chwilę się łudziłem, że elementarnych rzeczy Ci tłumaczyć nie trzeba, no ale... Przeciwrakiety kosztują i surowce na nie mogą się skończyć, antymateria na przetapianie obrony kosztuje, nieprzespane noce wkurzają. Coś świta? Może i akcja efektu nie przyniosła, ale jest z nią jak z drzazgą - malutka, ale jednak upierdliwa i boli.
-
Cytat od Leonidas: „[...] I teraz wróćmy do odbudowy naszych unijnych tytanów. Tak samo jak nie wierzę żeby Mili nie dostał ani grama surki z lewych kont, tak samo nie wierze że ban ATM w kilka dni przed odbudowaniem Yesa to był przypadek. Tytaniczną (albo symboliczną przy eko x7) wniosły sojusze ale surka z lewych kont na bank trafiła do jednego i drugiego, bezpośrednio lub przez pośredników (spushowane surowce do jednego gracza żeby pomóc drugiemu podchodzi pod pranie surki ? ) . [...] ” Pozio…
-
Rekordy u68
PostCytat od ciap: „Cytat od 19dawid45: „Z resztą cały ten wasz Team to jedno wielkie nieporozumienie... nie liczą się gracze tylko wasze widzi mi się ” Wtedy nie pisałam jako team a gracz któremu z innego serwera przyszło paru znajomych. Ja rozumiem fuzję jako każdy zaczyna z nową kartą i w rekordach powinny być rekordy które aktualnie są na serwerze. Jeżeli przepisujemy rekordy z s68 których już nie ma to może na sMerkur ktoś miał rekord który też znikł. Starocie z s68 zostają, sMerkur nie. W popr…
-
Ja chętnie poprowadzę temat rekordów. Co do layoutu - jak mi ktoś pomoże wyciągnąć ten, który miałem przy okazji prowadzenia rekordów na U21, to go przejmę, a jeżeli nie, to stworzę nowy (uśmiechnę się do poprzedników ). Prowadziłem rekordy dość długo, mam duże doświadczenie i wiem, że na pewno znajdę chwilę na aktualizacje.
-
[ciach] Dlaczego najlepszym graczem ma być osoba, która ma najwięcej punktów i powołuje się na swoje wpływy na forum i teamie? To wybrano Cię najlepszym graczem U68, czy najaktywniejszym forumowiczem wśród teamu i najaktywniejszym teamowcem wśród forumowiczów? Ciap, pamiętaj że jak szarpiesz się w bagnie, to wciąga Cię mocniej. A do bagna w którym jestem ja i Wisior wrzuciłaś się sama...
-
[ciach] A poza offtopem - przecież brakuje kategorii dla najlepszego ekonoma! Moderator kruszynka:Usunięto offtop
-
A jakby tak każdy wobec samego siebie wprowadził w tym konkursie taką trochę prezydencką zasadę - wybieram gracza, który ma nas wszystkich (czyli u68) reprezentować za granicą. Ma być kwintesencją tego, jak bardzo dobrzy jesteśmy w tej grze, ale też takiego z ogładą, elokwentnego, dojrzałego w podejściu, a za razem nietuzinkowego. Po prostu takiego, za którego nie będzie wstyd, a wręcz z którego będziemy dumni. Zagranica nie będzie wiedziała, czy jego ST to BFSy, albo czy punkty zdobył głównie n…
-
Cytat od ciap: „Wiem że jak zmieni się speed to moje rekordy będą niczym i wypadnę z kategorii "standardowe". Ale obecnie doszłam do takiego momentu że na jedną kopalnie zbieram surowce ponad 45 dni. Astro kosmiczne ceny, plazma osiąga powoli maks. Można powiedzieć że przeszłam grę eko na speed x1. Prędzej czy później każdego ekowca to czeka. ” Hmmm... 8 Gru 2017
-
Cytat od zefir: „ [...] Zastanów się nad czymś takim: po przyśpieszeniu eko x5 mogłem zredukować wszędzie wydobycie do 20% i byłbym dokładnie w tym samym momencie, co przed zwiększeniem prędkości, gdy moje ekonomia pracowała normalnie. A jednak wyłączyłem je całkowicie. Ciekawe, nie? [...] ” Że się tak wtrącę - tu nie ma nic ciekawego, tu są same głupoty... Jak, ale to JAK można uznać, że zwożenie surowców raz dziennie jest bardziej uciążliwe niż pierdyliard ataków na 30 MT?! Posłużę się anegdot…