Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 389.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wynik ekspedycji [X:XXX:16] 09.08.2019 17:43:44 Od: dowódca floty Natknęliśmy się na pozostałości po poprzedniej ekspedycji. Nasi technicy postarają się uruchomić część statków. Następujące statki dołączyły do floty: Bombowiec: 7 Lekki myśliwiec: 22 Duży transporter: 1 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana.
-
STAR WARS EPISODE V: Fnk [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 24 046.66% - Makłowicz Falls again !
Ten Keyra - - Starcia U68
PostCytat od Truck driver: „Cytat od Ten Keyra: „@Truck driver, ale jak ja Ci pośrednio to samo napisałem, to się zacząłeś puszyć... ” Jestes bylym teamowcem a ja do teamu nie mam szacunku. Tak samo jak team ma gleboko gdzies opinie zwyklych graczy/uzytkownikow. ” No tak, były teamowiec. Byłem modem przez 2 lata, a przestałem być w teamie 8 lat temu . Na następny raz polecam wszystkim czytać trochę bardziej między wierszami, szczególnie kiedy kupa ludzi przyznaje się jawnie do "wałków".
-
STAR WARS EPISODE V: Fnk [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 24 046.66% - Makłowicz Falls again !
PostCytat od Truck driver: „Cytat od Wisior: „Tyle ode mnie. Następnym razem nie łykajcie wszystkiego jak pelikany. Zwłaszcza osoby, którzy nic nie wiedzą na temat kulisów tych wszystkich starć na JohnieMalkowitzu007. ” O ile to nie jest kolejny stek bzdur to co napisales to by wyjasnialo dlaczego johny milczy ” @Truck driver, ale jak ja Ci pośrednio to samo napisałem, to się zacząłeś puszyć... Dla gangu chyba trzeba ukuć jakieś powiedzenie w stylu: "Kto nie jest w Gangu, ten Gangu nie zrozumie" .
-
PostJak już się tak wyprzedajemy to i ja sprzedam sekret - nie zastanawia nikogo nick Fnk? A jaki nick miał ten kolo, co wystawił Yesa? Fenek... Fnk... świta? Sami Yesa wystawiliśmy, bo jak nie mogliśmy zrobić dużego bum po lewej stronie, to walnęliśmy po prawej! To najprawdziwsza prawda! Wiem, bo sam to zmyśliłem!!! Gratulacje ubicia [Głos R.Makłowicza]Wytrawnego... złomiaaarzaaa... który całą swąąąą energięęę czerpie ze złomowaaaania pushóóóówek.[/Głos R.Makłowicza]
-
Wynik ekspedycji [X:XXX:16] 14.07.2019 13:40:08 Od: dowódca floty Ekspedycja natknęła się na planetę niemalże całkowicie zniszczoną przez wojny. Różne statki krążą na orbicie. Technicy starają się naprawić niektóre z nich. Może uda się również uzyskać informacje, co się tu wydarzyło. Następujące statki dołączyły do floty: Niszczyciel: 4 Ciężki myśliwiec: 2 Mały transporter: 2 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: to cudowne uczucie być pierwszymi, którzy podróżują przez ten niez…
-
Wynik ekspedycji [X:XXX:16] 09.07.2019 09:45:27 Od: dowódca floty Spontaniczna deformacja nadprzestrzeni pozwoliła Twojej ekspedycji zebrać dużą ilość Antymaterii! Zrabowano: 1.716 Antymateria. Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana.
-
Wynik ekspedycji [X:XXX:16] 09.06.2019 22:14:59 Od: dowódca floty Pierścienie minerałów wokół nieznanej planety zawierają niezliczone ilości surowców. Statki wracają z pełnymi ładowniami. Zrabowano: 2.350.000 Kryształ. Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana.
-
Wynik ekspedycji [X:XXX:16] 20.05.2019 11:20:48 Od: dowódca floty Ekspedycja donosi o znalezieniu ogromnego wraku obcego statku kosmicznego. Nie udało się poznać ich technologii ale zdołano podzielić statek na podstawowe elementy i odzyskać z nich surowce. Zrabowano: 1.633.333 Deuter. Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana.
-
Wirtualny pogrzeb.
PostZ tym tłem to wszyscy dostali takiej gorączki, że aż widać, że ich boli kilka części ciała... Ja tam nie zamierzam zagłębiać się bardzo w profil psychologiczny Uziela na forum, bo bym pewnie stamtąd nigdy nie wyszedł , ale wg mnie nie miało to na celu Was wszystkich niewymienionych obrażać. Powiedzenie "reszta to tylko tło" wg mnie nie odnosi się do lekceważenia pozostałej konkurencji, a raczej do samego Uziela - po prostu mogliście mu nie zapaść w pamięć i cała historia. Z ekonomicznego spojrze…
-
Cytat od ciap: „Robić taką aferę o 204 punkty które cały serwer produkuje w parę sekund. Założyłam sobie kilka dni temu konto i mam eko 23/18/0 i tyle surowców produkuję w 12 sekund. Mam 2300 punktów. ” Mam nadzieję, że nie przyznałaś się właśnie do multi na naszym uni. To by było niegodne GO, no chyba, że To twoja własna graczowa opinia - wtedy spoko. @Virtual_ManPL cieszę się z Twojego pragmatyzmu - zastałeś rekord w trakcie swojej aktualizacji, to go wpisujesz. Bez zbędnych doktoryzacji, pudr…
-
Wynik ekspedycji [X:XXX:16] 01.05.2019 10:36:28 Od: dowódca floty Odkryliśmy planetę z resztkami cywilizacji. Na orbicie znajduje się olbrzymi port kosmiczny Kilku techników i pilotów z ekspedycji udało się na powierzchnię w poszukiwaniu statków, które jeszcze można wykorzystać. Następujące statki dołączyły do floty: Sonda szpiegowska: 78 Mały transporter: 342 Lekki myśliwiec: 1 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana.
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
PostWiele zostało napisane, więc ja ze swojej strony tylko krótko skomentuję: każdy gra jak umie i kiedy dochodzi do tego jeszcze ślepa żądza, to dostajemy takie właśnie starcia. Sebixy z maczetami też uważają, że jakieś tam swoje racje i honor mają...
-
Mallory [P N] & Wisior [P N] & Selene [P N] & PoZiomek [P N] & Andre [P N] vs. tyskie1 [MISIE] ~ 205635.22%
PostGratuluję wszystkim razem i każdemu z osobna! Piękne wyklikane zawrócone teleportuj z lotu na bogu ducha winnego gracza, co GSami daje se sfarmić 180kk dexu - bo przecież same takie cele po gali stoją... PS.: Dobrze Andre, że podpisu gangowego nie masz, bo by Poziom mógł tego nie przeżyć ;).
-
Nie pamiętam jak się nazywał ten koleś rodem z płaskoiemców, ale napiszę to za niego - PUSH!!!! Bo jak to można mieć bez strat taki zysk na kimś! Z urlopu ze zezłomowanego i pushowo odbudowanego konta! Tak jak na Insomni - kupiłeś bo wypłata była!!!1111 A tak na serio - bogatemu to i byk ;). Gratuluję!