Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 389.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rozmówki u68
PostCytat od FILU: „ustawić próg 1000% pleassssss bo kończę grę ” Ale teraz pewnie nie pogardzisz przewietrzeniem niszczar, bo: Cytat od FILU: „no chwalić mi sie rekordami satek teraz bo FILU wpada z projektem SD ”
-
Cytat od kruchy1916: „czemu drużyny są już ustawione 2 raz? a może już 3 tylko nie widzialem aktualizacji... komu się nie podobaly drużyny w 1 rozdaniu? pisałem tylko nie z grubym i po zmianie jestem z nim. nie pozdrawiam was zenada ” Jak znika flota 105kk pkt, a potem odnajduje, to trochę się siły zmieniają. No i flota TAP ŁAN na pewno miała tu duże znaczenie .
-
ST? Yhy, pewnie Ci sojusznik wystawił pushówkę, bo dotąd nie wiedział co z takim kontem zrobić po mega pushu na sobie. Wszedłeś Ty i od razu nowe pomysły na kolejne przekręty - nic dziwnego, że RADA nie mogła wytrzymać z Tobą w sojuszu. PS.: Którą swoją kolejną pushówkę ustrzelisz? WOJNAR, Baron, może cinek?...
-
kajako [KOMORNIC] & Gruby na Perma [KOMORNIC] vs. Spoon [MISIE] ~ 5192.46%
Ten Keyra - - Starcia U68
PostW poprzednim ST nie pisałem, bo czekałem na rozwój wydarzeń. Widzę się podciągnąłeś więc przypominam - dex na jutro razem z odsetkami, bo jak nie to zgłaszam Twoje 20 multi do GO. Jak nie po dobroci, to pójdzie zaraz 1kkk dexu za Twoją flotę i zobaczymy kto się podepnie...
-
Cytat od ciap: „Raz wygrałam kopalnie i licząc straty które poniosłam w GS wyszłam ledwie na zero. Innym razem nie wygrałam za to straciłam GS. Z punktu "zdobędę darmową kopalnie" całkowicie nie opłaca się bawić w SD. Zapisując sie robiłam to z pełną świadomością strat. I każdy wiedziałby to gdyby policzył. Teraz nagroda większa ale również % większe. Bardzo trudno będzie zrobić wymagany %. Pewnie minimum jakie trzeba będzie osiągnąć to 30k. Jeżeli nawet ktoś tyle zrobi czy można nazwać to darmo…
-
Cytat od ciap: „Cytat od FILU: „W tej rozgrywce obojętnie kogo dostane nawet @ciap jak będę miał to i ona pofrunie . ” ciap gracz najgorszego sortu. ” Twój występ w SnD to absolutny kabaret i coś w stylu "a może wpadnie darmowe X za bycie w najlepszym teamie". Jak zawsze muł szorowałaś, tak teraz zaczynasz kopać...
-
Cytat od Haku: „Graty, jak raz jakas surka uczciwie zdobyta ” Jakie uczciwie? To na moim Banksterskim finansowaniu było . A wiadomo, że w BANKu przekręt goni przekręt . Graty Kajak! Cieszę się, że masz dumę i jednocześnie ubolewam nad dwoma sprawami: 1. są ludzie, którzy gardzą tymi, którzy się z nimi nie zgadzają plując im w twarz; 2. są ludzie, którzy ignorują to plucie mówiąc, że to deszcz...
-
Wynik ekspedycji [X:XXX:16]11.09.2019 10:23:33 Od: dowódca floty Ekspedycja natknęła się na planetę niemalże całkowicie zniszczoną przez wojny. Różne statki krążą na orbicie. Technicy starają się naprawić niektóre z nich. Może uda się również uzyskać informacje, co się tu wydarzyło. Następujące statki dołączyły do floty: Bombowiec: 8 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana.
-
Wynik ekspedycji [X:XXX:16] 30.08.2019 14:48:18 Od: dowódca floty Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Krążownik: 28 Pancernik: 1 Ciężki myśliwiec: 2 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: to cudowne uczucie być pierwszymi, którzy podróżują przez ten niezbadany sektor.
-
Info z oficjalnego FB: Cytat od OGame: „New spaceships are coming soon! ➡️Reaper: belongs to the General class, collects some of the debris directly after the combat. ➡️Pathfinder: belongs to the Discoverer class, collects debris directly at the expedition area as long as there is cargo capacity available. ➡️Crawler: belongs to the Collector class, supports production in mines. ”
-
Cytat od ciap: „Wartosc procentowa + badania ” Mam pytanie - jak jest liczona ta kategoria? Część graczy ma powyżej 100%, a u Kajaka względem kolumny Wartość procentowa urosła tylko o 1% pomimo astro na 15 planet. Cytat od ciap: „- Kryszta³: [...] - £ıcznie: ” Nie widzę polskich znaków - to problem tylko u mnie czy u autorki tematu? @ciap rozważę swój wpis jak sama zejdziesz z Olimpu i wpiszesz swoje eko. Ja jako prowadzący temat o górnikach zacząłbym od siebie, tym bardziej że masz się czym chw…
-
Wynik ekspedycji [X:XXX:16] 22.08.2019 13:04:45 Od: dowódca floty Twoja ekspedycja natknęła się na twierdzę starożytnego imperatora opuszczoną wiele lat temu. W jej hangarach znaleziono statki, które technicy usiłują ponownie uruchomić. Następujące statki dołączyły do floty: Niszczyciel: 5 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana. edit: Wynik ekspedycji [X:XXX:16] 22.08.2019 17:34:35 Od: dowódca floty Odkryliśmy planetę z …
-
Cytat od Pazik: „kajako jesteś mistrzem całego ogame world eko mizerne a od stycznia przybrałeś 151kk pkt tutaj prezentujesz nam wydobycie rzędu 313kk na dobe a z przyrostów wynika 720kk dobre sobie wściekły ze swoim eko powiększył wartość konta o +39.98% Ty aż o 148% :D:D:D:D:D ” Jaki z tego morał? Nie zrobił tego z samego eko.