Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 121.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od unavit: „Cytat od VixenTheWitch: „Cytat od mismalinowy: „Graty, to zwykle kolejkowanie ow w 1 slocie, widac fabian ma wiecej ogaru od marmolady ” Bede wdzieczna za jakis skrotowy opis albo screeny jak przeprowadzic taka symulacje, w ktorej padly te gsy Atakierowi graty starcia czy to szczescie bledu w grze czy jakas kolejkowosc Obroncy SzO, tym bardziej, ze rezultat dosc niespodziewany ” Wchodzisz w sima, dajesz w pierwszym slocie 5k ow, druga flota atakująca lamki i masz rezultat jak p…
-
Cytat od mismalinowy: „Graty, to zwykle kolejkowanie ow w 1 slocie, widac fabian ma wiecej ogaru od marmolady ” Bede wdzieczna za jakis skrotowy opis albo screeny jak przeprowadzic taka symulacje, w ktorej padly te gsy Atakierowi graty starcia czy to szczescie bledu w grze czy jakas kolejkowosc Obroncy SzO, tym bardziej, ze rezultat dosc niespodziewany
-
O prosze, inteligentne recyklery, ktore nie zbieraja po rowno metalu i krysztalu tylko najpierw zlom z pierwszego starcia, a nastepnie z drugiego Jesli zlom z wczesniejszych starc ma nie wliczac sie do bilansu powinien byc odliczony po rowno obydwu stronom, przynajmniej takie jest moje zdanie. Jesli odliczy sie go ktorejkolwiek ze stron po calosci to chcac czy nie chcac bedzie mial wplyw na bilans konkretnego rw
-
Gratulacje Dobrze zaplanowane i wykonane Z dwoch mozliwych opcji lewej strony, padlo na wlasciwa Przetapiajcie
-
Pozdrowienia dla Nickiego i mojego ulubionego oprawcy Adama Gratulacje dla Gladiatora za bardzo dobrze dobrane recklery juz pewnie polowa odbudowana, ale mimo wszystko szo Przynajmniej moje statystyki starc sie poprawily i moim ostatnim juz nie jest bycie ofiara 802ce48ef4e5ad4be0e549876aec4b3d.gif Dnia 21-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gladiator81 [B-S] ________________________________________________ Krążownik 15.000 Sonda szpiegowska 1 ______________________…
-
Juz mialam nadzieje, ze tego nie wstawisz Gratulacje ubicia moich transporterow i soczystego farmingu Szo dla Micady
-
Dziekuje za lot, panowie oby nastepnym razem poszlo rownie gladko Nicky skanuje, a ja od czasu do czasu na tym korzystam obroncy odbudowy