Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 585.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @czubulus najmocniej przepraszam, zagapiłem sie i myślałem że to ty byłeś autorem tematu, procenty Akurat jak ty urlopujesz to w spokoju wiem że mogę o czymś zapomnieć Może jak @Art ma nas w poważaniu to może wypowie sie kto inny @smoki na przykład Jak widać gracze chcą zmiany i są na to gotowi przykre więc że najzwyczajniej w śmiecie zostajemy zlewani... Prawda jest taka że stare wezn, mówie o tym przed uf jakby nie patrzeć zostało z naszej grupy najbardziej pokrzywdzone ale też wyszło na tym n…

• Gra o Tron

2+2 - - Muzyka i Film

Chyba tylko mi sie podobało... oczywiście było kilka momentów zagmatwanych i nie potrzebnych ale moment w którym zapłoneły dorthrackie miecze, aż ciarki mnie przeszły oraz oczywiście samo zakończenie w momencie w którym los obrońców wydawał się już przesądzony z znikąd pojawiła sie sama Arya Stark sprytnie wykańczając Nocnego Króla, baaajka Uważam że dużo wniosła by do odcinka śmierć Dany(był moment gdzie wydawało się że tak też skonczy) oraz kilku ważniejszych bohaterów w krypcie jak Sansa,Tyri…

• Temat zdechł tak samo jak zapał @czubulus ostatnio na Xanthus padł pomysł zlikwidowania ładowności sond szpiegowskich i proszę zobaczyć z jakim rezultatem się to skączyło klik. Wychodzi na to że nie tylko topka na tym skorzysta w większości zwykli randomowi gracze A co z % złomu? 60 za mało 80 za dużo proponuje więc 70% ze złomu floty i każdy powinien byc zadowolony Liczę na odzew aktywnych graczy nie tylko tych którym nigdy nic nie pasuje dużo szczekają siedząc na urlopach i te pe i te sre Nie …

• Nie kumam ludzi wypowiadajacych się w tym temacie, większość te same osoby co jakiś czas wypowiadajace się na temat konfiguracji aby pograc do miesiaca max osobiście polecam wezn tylko prosze jak wam juz sie znowu znudzi nie zapinajcie urlopu bo zawsze to jednego idlaka więcej

• kupie deuter 2.6/1.6

2+2 - - Handel Wezn

up/nick el cuatro

• Gra o Tron

2+2 - - Muzyka i Film

Cytat od Ruda: „Przesunięto o godzinę premierę 3 odcinka ” Pośpisz godzinę dłużej

• Paczcie świra trochę cieplej sie zrobiło i odrazu zaczął latać Deeeej mnie następne a obrońcy lizak

• Gra o Tron

2+2 - - Muzyka i Film

Już nie tak mao

• Gra o Tron

2+2 - - Muzyka i Film

Cytat od Ruda: „Cytat od Cztery: „Co przyniesie nam poniedziałek, kto przetrwa btw @Ruda wie może ile odcinków liczy finałowy sezon? ” 6 ” Mao

• Gra o Tron

2+2 - - Muzyka i Film

Co przyniesie nam poniedziałek, kto przetrwa btw @Ruda wie może ile odcinków liczy finałowy sezon?

• Gra o Tron

2+2 - - Muzyka i Film

Nie tylko ty

• Gra o Tron

2+2 - - Muzyka i Film

Cytat od Ruda: „No zobaczymy ilu bohaterów zginie w poniedziałek Mam nadzieję, że Danka nie dożyje końca sezonu ” Nie zdziwił by mnie taki koniec a co za tym idzie Aegon Targaryen aka John Snow zasiądzie na żelaznym tronie

• Taki mały powrót z zaświatów Miło widzieć że jednak zdecydowałeś się na odbudowę Szybki przetop i dawaj naSTępnego

• kupie deuter 2.6/1.6

2+2 - - Handel Wezn

Oferta nadal aktualna/ nik El Cuatro

• Cytat od Hanysek: „Na pewno tu jest (min.) 150% ? ” dokładnie 200,37%, kolego @Wierny popraw tytuł na Malek[Pol]&pokrak[Pol]]vsChancellor Orbiter-200,37% bo przyjdzie modeł i nakrzyczy

• kto zgadnie kto napisze nastepny :)

2+2 - - Spam

Obecny @Migotka

• Gra na tym samym uni

2+2 - - Zadawanie pytań

Drogi założycielu tego tematu zgłaszając gre na jednym IP i tak możesz wylądować razem z żonką na banie @ciap z ciekawości zapytam po co doradzasz to za co sama banujesz tym samym wprowadzając kogoś w bląd

• kupie deuter 2.6/1.6

2+2 - - Handel Wezn

2.6/1.6

• Gra o Tron

2+2 - - Muzyka i Film

Cytat od Ruda: „Kto już obejrzał drugi odcinek? Jak wrażenia? ” Nakręciłem budzik specjalnie na środek nocy Ogólnie myślałem że drugi odcinek trochę bardziej się rozkręci ale nie mam prawa być zawiedziony i z nie cierpliwością czekam na następny

• Whisky & PL1 KUPIA DEXX

2+2 - - Handel Quantum

Cytat od ciap: „Coś się zmieniło od rana że musisz podnosić temat dwa razy dziennie? Nie polecam. Jedno zawołanie handlarza da przelicznik lepszy. ” Gó**o prawda ile człowiek to sie musi na klikać teraz za tym 2.5/1.5