Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 561-580 z 585.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Unifusion

2+2 - - DiD Kallisto

Niemaszki zapowiadali że uf dojdzie do końca tego roku także czekamy

• Pustki na uni ale coś tam wpadło to wrzucam Pozdro dla SG-UF i znajomych youtube.com/watch?v=4kkPmZ8fN3Y&spfreload=10 Dnia 16-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MrBodo [SG-UF] ________________________________________________ Pancernik 15.000 Sonda szpiegowska 4 _________________________________________ Obrońca stemps [Darkness] ________________________________________________ Duży transporter 25.017 Recykler 38 Gwiazda Śmierci 1 ____________________________________…

• Hah chcesz prać brudy na boardzie to opowiec mi szerzej jak to było z tą akta na kulce, ktora paliła się całą noc bez przerwy. ,,To od skanow" gdzie ja us dalej nie dostałem ani jednego

• Cytat od WiSu: „Cytat od Cztery: „Opis taki jakbyś nie wiadomo czego nie dokonał, a to to nawet ja był bym w stanie walnąć ” Ty potrafisz jedynie walnąc znajomych z buddy albo błagać innych zeby Ci kogos wystawiali,albo założyc sojusz i zapraszać tam potencjalne cele Graty pawelos,zysk jest. ” Powiec mi, kiedy walnęłem buddy?

• Opis taki jakbyś nie wiadomo czego nie dokonał, a to to nawet ja był bym w stanie walnąć

• To żeś Panie dołożył do pieca, zysk przedni także stoczniowcy nie będą marudzić na brak zajęcia. Przetapiaj na co tam chcesz i nie zwalniaj

• Wyszło jak wyszło Czarnobrody trafił 8 minut po mnie, czego nie zdążyłem zebrać, zebrał on ale bidy nie ma Pozdrowienia dla całego SG-UF Dnia 09-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CZTERY [SG-UF] ________________________________________________ Pancernik 15.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca JimBravura [PRO] ________________________________________________ Duży transporter 45.235 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 ___________________…

• Podniesienie progu działu ST

2+2 - - DiD Quantum

Jak w tytule Cytat od chemikos: „Cytat od wymiatacz1: „Graty, niecałe 10K pancy i można STeka wykręcić, ” Graty wlotu, ale jak @wymiatacz1 pisze taka mała flotka i ST można zrobić. Na tym uni próg powinien wynosić jakieś 10k%, no minimum 5k%, ale jest jak jest, więc kolejny stek do kolekcji masz. ” Po przeczytaniu tych komentarzy oraz wymienieniu kilku pw z chemikosem, stwierdziłem że próg jest zbyt śmieszny i powinien wynosić minimum 5k% Jako iż dalej czuje się za świerzo licze że reszta graczy…

• Cytat od litek: „Cytat od Superman: „A miałeś już nie grać ” hehe no widzisz.. tak wpadłem w odwiedziny na uni ” Odwiedzaj uni częściej, nie koniecznie to Zysk jest więc i pogratulować wypada także graty. Top na pc

• [list][*] [/list] Cytat od wymiatacz1: „Graty, niecałe 10K pancy i można STeka wykręcić, ” Puścił bym wiencej, ale sam dobrze wiesz że jestem skąpy jeśli chodzi o paliwo

• Top na mt mówili . Pozdro dla całego SG-UF i Buddy Dnia 04-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CZTERY [SG-UF] ________________________________________________ Pancernik 9.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca stemps [Darkness] ________________________________________________ Duży transporter 33.798 Recykler 237 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor CZTERY [SG-UF] _________________________…

• Sprytek z cb . Duży %. Pozdrawiam i znikam

• Różnica puktów

2+2 - - Gra

Ciap dobrze mówi i proszę jej polać za to

• Top na flotę bo eko nudne złożyłem gratulacje na pw złożę i tu, bo zawsze miło oglądało mi się twoje Rw

• Nowy przedmiot-skok w nadprzestrzeń

2+2 - - Gra

Nie wiem Cz te wszystkie ,,genialne" pomysły pisze jedna osoba bo konta na forum są świerze Cz to poprostu nowa fala graczy, którzy wszystko chcieli by szybko i za dopalacze, ulepszenia tak aby już do końca wygładzić tą grę a nie, samemu wkładając ciężką pracę w konto do czegoś dojść. Wg mnie skracając czas lotu za przedmiot gra flotą traci jaki kolwiek sens, chyba że się mylę bo sam ciupam dopiero od grudnia ubiegłego roku. Do tej pory siedziałem cicho czytając te wszystkie pomysły ale teraz to…

• Astronomiczny

2+2 - - Nauka

bravo twoja kolej

• Astronomiczny

2+2 - - Nauka

niestety nie

• Astronomiczny

2+2 - - Nauka

Najgęstrza planeta w naszym układzie słonecznym

• Astronomiczny

2+2 - - Nauka

Olympus Mons

• Skumał, przekonała mnie ta ilość pół u mnie nie ma takich dużych dlatego każde jest na wagę złota że tak powiem oraz jaśniejsze wytłumaczenie tematu. Co do pomysłu uważam że jest dobry a nawet bardzo.