Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
. Nie gram na tym uni ale ta wojna wydaje mi się najciekawsza z ostatnich prowadzonych ostatnio na ogajmie, cicho śledzę od samego początku ale wiele rzeczy mi umyka dlatego jak ktoś już wcześniej powiedział zostawię sobie znacznik aby dostawać powiadomienia. PS: minionki odrubcie straty bo mam postawione na was
Postaraj się puścić poniżej 3:1 w granicach opłacalności jeśli zysk wygląda mizernie to poczekaj aż bonusowy admirał straci ważność i puść poniżej 5:1 Edit: Czytaj to co pisze @ciap
aktywny komandor + nasz cel ma mniej niż 500k pkt to stosunek flot musi być mniejszy niż 3:1 przy braku komandora 5:1 chyba że ma wykupione ale tego nie wiemy powyżej granicy 500k pkt możesz walić czym dusza zapragnie
Dla mnie satki na księżycu, w dodatku dają mniej energii niż te na planecie, a budynek oczywiście depozyt sojuszniczy kiedyś tam x lat temu rozwijałem go do nie wiadomo jakich poziomów sam nie wiedząc po co chyba tylko dlatego że fajnie wyglądał
To i ja zaklepie miejsce cztery Stark[Stark] GG - dla drużyny 16382 Lekkie Myśliwce:10375 Ciężkie myśliwce:70 Krążowniki:1612 Okręty Wojenne:1009 Bombowce:0 Niszczyciele:0 Gwiazdy Śmierci:52 Pancerniki:3316 Puste miejsca uzupełnię 13.10
Cytat od zefir: „ ” Cała twoja wypowiedź praktycznie przekreśla cały sens w anulowaniu produkcji i tu podam taki przykład chce wstawić do stoczni 9999 Krk ale przez swoje nie rozgarniecie wstawiam prawie 10k Cm, orientuje się kilka minut później (załóżmy że trzy) co narobiłem i tu mam dylemat zostawić te Cm cz za 90k anty anuluje produkcje
Na wstępie zaznaczę iż jestem świadomy tego iż ten pomysł był już wałkowany, osobiście sam go nie popieram ale co gdyby ta opcja była by możliwa przez określony czas od momentu wrzucenia statku do stoczni, dajmy na to 5 minut. Wystarczająco dużo aby zorientować się że wpisało się cyferki nie tam gdzie trzeba