Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
MrMajster [ZLY SEN] vs. Jancio [QCD] -5534.22% oraz MrMajster [ZLY SEN] & Technocrat Kepler [GSS] vs. marcollini [MyMy] -2158.39%
2+2 - - Starcia Quantum
PostZ tego co mi kiedyś pisał, ten człowiek zajmuje się naszym bezpieczenstwem o zgrozo jakim cudem my jeszcze żyjemy?
-
MrMajster [ZLY SEN] vs. Jancio [QCD] -5534.22% oraz MrMajster [ZLY SEN] & Technocrat Kepler [GSS] vs. marcollini [MyMy] -2158.39%
2+2 - - Starcia Quantum
PostCytat od MrMajster: „Cytat od Cztery: „Te uważaj teraz bo ci kulki jedną gs na pałę będzie ściągał ” Najpierw musi posiadać odpowiednie umiejętności, techy bojowe i potrafić zrozumieć, że moon się obroni szeregiem fortyfikacji;d ” Troche za bardzo w niego wierzysz
-
2+2 - - Starcia Quantum
PostCytat od MrMajster: „@Cztery Cóż, jak się ma niewyparzoną buzię//Neferet, plus zero umiejętności robienia Fsa to się ta kończy właśnie. Jak się odbuduje, to się znowu go spakuje. Proste;] ” Sam sie z nim męczyłem swego czasu... co tu dużo mówić ciężki przypadek Te uważaj teraz bo ci kulki jedną gs na pałę będzie ściągał
-
2+2 - - Starcia Quantum
PostTo za Marcele się nie liczy haahahha aż nie mogę wczoraj się zastanawiałem kiedy się tui znajdzie a tu prosz... Gzzz Majster należało mu się Ps: Za tydzień pewnie sie odbuduje i bedzie jak nowy
-
Cytat od Bresia (L): „Cytat od Superman: „@Bresia (L) ! Cytat: „narazie się zgłaszam, żeby mi nie truli, ale zdjęcia może dam jutro:P ” A BANa chcesz?! fotki ładuj, zgloszenie musi być pełne! Nie można oszukiwać, raz dwa! ” nie oszukuje a do końca są jeszcze 2-3dni ” Jak dla mnie to ty już wygrałaś, bez zdj nawet i mówie to całkiem serio