Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pare dni na smerfie a tu takie zaległości Podro dla @souris @ViZZioN @revoutz @zurekiv, @Incepcja1całego soja, dostawców dexu i ludków z buddy youtube.com/watch?v=OwABO_wB2fw For The Horde!!! Dnia 25-09-2018 17:02:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [KoJaK] ________________________________________________ Pancernik 7.071 Okręt wojenny 3.873 _________________________________________ Obrońca centurion [WIAARA] ________________________________________________ Mały transporter …
-
Wstawiam zaległe kontrole Ogólnie rw z sobotnio-niedzielnych wariancji z zurkiem było więcej ale nie chce mi sie wszystkiego konwertować dlatego wstawiam te większe Cały zysk podliczając z tym co wstawił zurek oscyluje w granicach 700kk dlatego nie mam co narzekać Pozdrowienia lecą dla @souris @ViZZioN @zurekiv @revoutz, całego soja, dostawców dexu, ludków z buddy oraz mojego żółwiego zasiadacza Stefana youtube.com/watch?v=gbFfhhbBbZ…adio=1&list=RDgbFfhhbBbZE For The Horde!!! Dnia 23-09-2018 06:…
-
Ira [ZLY SEN] & lucky 666 [ZLY SEN] & samotny [ZLY SEN] vs. Incepcja [HORDA] ~ 217412.77%
2+2 - - Starcia Spica
Post[ciach] Odliczajac podebrany pz i milon przepałów wcześniej jakiś tam zysk macie, przetopu na eko Incowi strzał w czoło i odbudowy Super Moderator Ruda:obraza
-
Cztery żegna Bell
2+2 - - DiD Bellatrix
PostDługo się nad tym zastanawiałem i chyba nie ma sensu tego dłużej przeciągać a że mam wysokie mniemanie o sobie i czuję że dołożyłem małą cegiełkie do rozwoju tego Uni postanowiłem założyć sobie temat Zdaje sobie sprawę że spora część pewnie sie ucieszy z tego powodu ktoś pewnie poczuje sie zawiedzony za co bardzo przepraszam ale najzwyczajniej w świecie troszku tęskno mi do rl, miałem pograć eko, poklepać lamek na próby a wyszło jak wyszło czyli jak zwykle Pytanie co z kontem, zostanie oddane, o…
-
Przede wszystkim wielki szacun dla Vizziona, podnieść sie po złomie i wrócić do gry w dodatku walić takie stejki Marku dla ciebie to już zabrakło mi pochwał, czyścisz to uni do cna, założę sie że nie jeden wali we zbroje po twoich skanach Przetopu we flo zostało wam jeszcze kilka targetów do złapania
-
Szału nie ma ale że mieści sie w progu to wstawiam Na dexik będzie Pozdro dla soja, dostawców dexu i ludków z buddy For The Horde!!! Dnia 16-09-2018 15:29:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [KoJaK] ________________________________________________ Pancernik 2.400 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Killi [EoA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000 Ciężki myśliwiec 150 Krążownik 450 Okręt wojenny 340 Recykler…
-
Trochę obserwacji i efekty poniżej Obrońcy naprawdę szczere SzO, ładnie pogratulował Pozdro dla soja, dostawców dexu i budy For The Horde!!! Dnia 14-09-2018 15:47:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [KoJaK] ________________________________________________ Pancernik 4.392 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca ENKI ________________________________________________ Mały transporter 1.160 Duży transporter 2.186 Lekki myśliwiec 4.521 Ciężki myśliwi…
-
Konto Lordzika też kupiłem, a co mi tam Pozdrawiam @souris @zurekiv @Neferet @revoutz, całego soja, dostawców dexu i ludków z buddy [ciach] Dnia 12-09-2018 15:42:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [KoJaK] ________________________________________________ Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Lordzik [F-F] ________________________________________________ Mały transporter 6.900 Duży transporter 2.014 Lekki myśliwiec 1.311 Krążownik 3 Okręt wojenny …
-
Nurgle [HORDA] & MakarenaMan aka ZurekIV [HORDA] vs. Furia [N_E] ~ 4404.47%
2+2 - - Starcia Spica
PostA dla mnie dedów nie ma zapamiętam! Nurgle Gratsy a Zurek do wora
-
Witam, można powiedzieć ze chwile mnie tu nie było, troszkę z braku czasu, troszkę z chęci dania wykazania się sojusznikom, którzy w tym czasie nie próżnowali i z czego jestem dumny! Procenty nie powalają ale że mieszczą się w progu to pozwolę se wstawić Pozdrowienia lecą do @souris @Neferet @revoutz @zurekiv, całego sojka, dostawców dexu i ludków z buddy youtube.com/watch?v=PMNolL1dhBs For The Horde!!! Dnia 09-09-2018 18:38:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [KoJaK] _____…