Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Terry: „Cytat od Cztery: „@Terry głosujemy na najlepszego flociarza cz graca Spica? ” Na gracza, tylko od kiedy ktos kto jest gornikiem i gra tak jak opisalem we wczesniejszym poscie moze zaslugiwac na miano najlepszego gracza uniwersum?Whisky ” tylko że on nie gra jak to wcześniej opisałeś board.pl.ogame.gameforge.com/i…onstable-Spirit-14786-54/ Było też kilka mniejszych, większych rw ale najzwyczajniej sie nimi nie chwali
-
GhosT [WIAARA] & Nightmare [WIAARA] vs. ANGRY_PogromcaLosiow [KoJaK] ~ 5526.24% + dobitka 2266.88%
2+2 - - Starcia Bellatrix
PostKonkretnie przydzwoniło, gdy tylko dostałem info że łoś leży na pz, próbowałem jeszcze do niego dzwonić ale spał jak zabity gdyby nie to pewnie bilans byłby nie co inny Tobie ghost szczere gratulacje % miazga Łosiu mam nadzieję się pozbiera
-
Cytat od czubulus: „@Art Jestem w grupie 7. Na docelowym uni ma być ekonomia x7, złom 60% Pytanie moje jest takie czy istniej możliwość zmiany tych parametrów ? Może wsiąść wszystko co najlepsze w tych uni i zmienić te parametry. Tzn • prędkość ekonomii 7x (produkcja surowców, budowa budynków, badania, stocznie) • prędkość flot 3x (czas lotu, czas użycia teleportu, rakiety międzyplanetarne) • 80% złomu ze zniszczonych statków trafi na pole zniszczeń • 20% złomu ze zniszczonej obrony trafi na pol…
-
Fuzja
2+2 - - DiD Eridanus
PostCytat od 19dawid45: „Witam Nadchodzi długo oczekiwana fuzja Eri z Quantum (szczegolnie dla flociarzy) Pytanie mam jedno: co w sytuacji gdy gracz ma konto i na Q i a Eri? Nie ma opcji by jedno z kont trafilo na inne uni? ” Podobno jest furtka, wsytarczy że na koncie z eri nie wybierzesz docelowego uni, system sam przydzieli je do któregoś