Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 19-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.777.777 Niszczyciel 20.929 _________________________________________ Obrońca Przemo [IMMORTAL] ________________________________________________ Mały transporter 21.439 Duży transporter 25 Ciężki myśliwiec 204 Krążownik 71 Okręt wojenny 250 Recykler 2.035 Sonda szpiegowska 191 Bombowiec 275 Satelita słoneczny 698 Pancernik 250 Wyrzutn…
-
Tak jestem nieuczciwy, siedziałem dłużej niż każdy górnik w grze i się na nich wzbogacałem. Oszukiwałem poprzez 17 poziom napędu nadprzestrzennego dzięki czemu pance latały szybciej niż co nie którzy odświeżali. Ktoś dostał złoma bo gumę złapał w drodze do domu? Tak, to ja nieuczciwy gracz przebiłem Ci oponę. Śledzę was na bieżąco, mam dostęp do waszych kont a operatorzy są moimi sługusami.
-
Dnia 13-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 12.000 _________________________________________ Obrońca Szamot ________________________________________________ Mały transporter 1.672 Duży transporter 23.002 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 12.000 ( -0 ) ____________…
-
Ktoś coś? Dnia 12-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 30.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca TheDavid [ALI3N] ________________________________________________ Duży transporter 49.500 Lekki myśliwiec 1 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Sonda szpiegowska 158 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Rolnik Szuka…
-
Dnia 09-05-2019 10:03:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Niszczyciel 21.452 _________________________________________ Obrońca evilcyc ________________________________________________ Duży transporter 70 Lekki myśliwiec 100 Krążownik 300 Okręt wojenny 300 Recykler 800 Gwiazda Śmierci 53 Wyrzutnia rakiet 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] _________________…
-
Cytat od TheDavid: „Zuy sen A gdyby weszło 80% złomu to nie polecisz na EKO bunkier? Myślę, że jeszcze chętniej bo bardziej się opłaci. Zresztą z waszymi flotami i tak robicie ogromne zyski z minimum strat. ” Teraz spojrzałem na Twoje planety i jakbym miał wlatywać to już bym chętnie Ci wszystkie planety zoarał dla zysku na poziomie 10kk x 10 planet czyli bilans dla mnie nie najgorszy.
-
Ten to zawsze coś musi popsuć w niewyjaśnionych do końca okolicznościach Pozazdrościć %, zysk jak zawsze Zgred musiał popsuć, za pewne kula szpiegula miała większego laga niż całe ogame przy tym starciu
-
Dnia 01-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca Quiper [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 47.100 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 22.110 (…