Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-353 z 353.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pozdrowienia dla mojego drugiego JA Kupię deuter Dnia 21-11-2018 08:55:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 35.000 _________________________________________ Obrońca Deymon [A F] ________________________________________________ Mały transporter 2.476 Duży transporter 452 Lekki myśliwiec 34.858 Recykler 381 Sonda szpiegowska 193 Bombowiec 128 Niszczyciel 890 _________________________________________ Po…

• Tym że razem udało się wbić Panu w trakcie robienia zwózki Cały lot na akcie bez przekonania, że to się uda w ogóle Na koncie pojawił się ok. 10 minut po starciu i podebrałem parę śrubek sobie na start. A teraz pozdrowienia dla hejterów i nielotów Dnia 15-11-2018 22:10:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Okręt wojenny 90.215 Pancernik 272.002 Krążownik 764.663 _________________________________________ Obrońca…

• Dobry wieczór wszystkim Mam zaszczyt zaprezentować najpierw TOP 2 SOLO choć TOP 3 było pierwsze czasowo Historia powstania starcia dość banalna, gdyż klikałem Pana z pzcika a tu kuku flota ląduje, ale moje zabaweczki lecą na krugera więc miałem ok godziny poślizgu ze wszystkim. To że weszło to wgl to mnie zdziwiło, bo Xin się pilnował za każdym razem. Pozdrowienia dla BSiaków, całej konfy, a i dla Ravena za kilki normalnie wymienionych wiadomości No i wiadomo KUPIE PALIWO 18 listopada ! Dnia 15-…

• Wylatałem się na niego, ale że daleko było to uciekał mi Pogratulować edit. Gdzieś mu jeszcze GSy chyba latają

• Witam wszystkich w dniu, w którym Cezar w końcu mógł się wyspać beaten.gif Podejrzewam, że obrońce zgubiła pewność, że na uni nie ma wariata co by poleciał po te gęsi jego Bez klikania, bez moonów ściągania, flota stała na moonie, obrońca zamulił i udało się trafić w odpowiednią porę biggrin.png Pozdrowienia dla BSiaków, konfy i dostawców. Dzięki Szturman za recki, mam pełen pakiet życzeń do wykorzystania biggrin.png A teraz do sedna sprawy, bo jakieś pajace już wypisują, że ustawka to była Prze…

• Graty Panie Łukaszu farmingów Top na te obrazki i będziemy dalej kosić Mnie dzisiaj od popołudnia wszyscy uciekali niestety :E

• Bry wieczór Dnia 11-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca Consul Thmas [NFZ] ________________________________________________ Mały transporter 24 Duży transporter 800 Lekki myśliwiec 110.467 Ciężki myśliwiec 19 Krążownik 8.739 Okręt wojenny 1.000 Recykler 1.062 Sonda szpiegowska 215 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 1.129 _______________…

• GSy odebrane za kolege Kupię deuter Dnia 10-11-2018 14:59:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 180.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca faflun ________________________________________________ Recykler 1 Gwiazda Śmierci 145 Wyrzutnia rakiet 24.901 Lekkie działo laserowe 293 Działo jonowe 30 Wyrzutnia plazmy 139 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 ______…

• Mógł trochę dozbierać tej surki, miejsca było jeszcze Top w tej swojej stoczni

• Szturman trochę przeszkodził, ale poszło jakoś Pozrowienia BS i konfa Dnia 08-11-2018 23:47:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca Taran ANTY-PiS [A F] ________________________________________________ Mały transporter 728 Duży transporter 37.319 Lekki myśliwiec 6.346 Ciężki myśliwiec 51 Krążownik 4 Okręt wojenny 3 Recykler 211 Sonda szpiegowska 1…

• Obrońcy odbudowy lub powodzenia na innym uni Pozdrowienia dla BS, konfy i dostawców. Dnia 08-11-2018 07:40:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Pancernik 300.122 _________________________________________ Obrońca VooDoo [LMT] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.184 Krążownik 10.424 Okręt wojenny 5.970 Recykler 5.200 Sonda szpiegowska 695 Satelita słoneczny 277 Ni…

• Bry dzień. Pozdrowienia dla BS, konfy i dostawców Dnia 07-11-2018 12:39:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Krążownik 33.333 _________________________________________ Obrońca Robert Wedder [N-A] ________________________________________________ Duży transporter 27.361 Recykler 87 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ___________________________…

• Taki tam mały rewanż za Knopersa Pozdrowienia dla BS, buddy i gadulca Dnia 04-11-2018 18:05:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.026 Pancernik 300.819 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Zapalskyy [WETERAN] ________________________________________________ Duży transporter 5.898 Lekki myśliwiec 74.677 Krążownik 24.603 Recykler 850 Lekkie działo laserowe 800 Ma…