Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Schan lamo jestem bardzo nie zadowolony z tego STarcia... niemniej jednak gratuluję bo zysk i % kosmiczny Przetapiaj Tosiak lamko nie marudź tylko bierz się za odbudowę
sorro nie narzekaj, może będzie tak jak obi zawsze mówi " niech się pushują, będzie większy pz i trzeba recków dospawać " Graty lotu, walnij coś większego jeszcze na koniec
Mój głos oddaję na obiboka Grałem tutaj na początku uni, ścigaliśmy się z opozycją i jak by oni nie kombinowali to zawsze byli krok za obim Widząc Gipka w moim podglądzie już wiedziałem żeby słać do niego recki bo kontra murowana i tak było Masa Steków, jak już ktoś wspomniał w różnych okolicznościach, kto z nim nie latał ten nie dowie się ile on ma pomysłów w głowie Ciągle top 1 na uni Chyba wystarczy
Gratuluję decyzji bo nie wiem czy ja bym tak zrobił Długo razem nie graliśmy ale było miło, spoko z Ciebie gracz i ludź, mam nadzieję, że na następnym zlocie się pojawisz bo ja sam nie wygram alkoholowej walki z obim Powodzenia w realu i liczę na to, że kiedyś zobaczę twój nick na liscie sojuszników
Noo tu to farming piękny Tak jak pisałem na konfie, mam nadzieję, ze lordzik od czasu do czasu skubnie coś u Ciebie bo wtedy masz motywację i robisz zyski na nim Oby tak dalej panowie