Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Siemiatyczanin: „Cytat od szturman: „Gratuluję orania, rzadko witamy po prawej stronie ale witamy Przetapiajcie a Leszczykowi robienia fsów bo jak wspominaliśmy - wielu na uni połasi się na małe rzeczy żeby mieć zielony raport z BSami ” piszesz o małych rzeczach a wasz dobermanek polasił się na 800dt i satelity.Po co takie uszczypliwości. Polecieli to polecieli po co ta spina? ” Nie chodziło mi o to rw ani o żadne inne są zyski to się lata. Miałem na myśli fakt, że wielu poleci ze wzglę…
-
Cytat od litek.: „Muszę wytrzeźwieć bo w ciągu miesiąca więcej ST na mnie niż przez 2 lata.. Szturman Ty się tak nie ekscytuj, ledwie parę zwózek poszło Ramadek ja jestem rozważny, piję tylko jak mam wolne, a gra tylko ma sprawiać przyjemność - ostatnio czasu mam mało na przyjemności ” Nie jaram się samym zyskiem z tych kilku zwózek tylko faktem, że sojusznik po wtopie powoli się podnosi i nie kończy gry tylko walczy dalej
-
Witam W sumie nic takiego, Zwykły Bfs, leciałem ja i Rolnik na raz, ja wlatywałem minute przed nim więc rw moje Pozdro dla Czarnych, krwiożerczych owiec, Mafii z libry i wszystkich znajomków Dnia 22-11-2018 21:28:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B-S] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Stamich [J-W] ________________________________________________ Mały transporter 26.00…
-
Witam Szału nie robi ale wstawię Pozdro dla MAFII, Bsiaków z Yildun i wszystkich znajomych Dnia 22-11-2018 19:27:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 111.111 _________________________________________ Obrońca Canineslug ________________________________________________ Duży transporter 17.038 Lekki myśliwiec 10 Recykler 1.792 Sonda szpiegowska 10 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po …
-
Jeszcze wczoraj sorro narzekał na konfie, że nic nie może trafic od dłuższego czasu - doradzaliśmy mu kilka dni urlopu, dobrze, że nas nie posłuchał bo nie byłoby tego tematu Graty Piotr, należało Ci się to rw jak nikomu innemu Zysku sporro więc mam nadzieję, że napuchniesz Lordzik mam nadzieję, że szo będzie, sojusz pomoże i moment staniesz na nogi No i muszę Ci napisać, że sorro jest mega wporzo w realu, wszystko załatwi, we wszystkim pomoże i wszystko ogarnie, tak samo w grze Eh nasłodziłem t…
-
piękny gong?
PostZobaczymy na jak długo ban i czy surka zniknie bo mógł dostać za coś innego dla spokoju reszty graczy Tak czy inaczej pewnie masa ticketów wywarła jakąś presję na GO