Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
sorro chyba załatwie Ci bana na kilka dni bo zawsze działasz jak ja wbiję urlop Ban za to Ci Załuję, że nie mogłem skorzystać z zaproszenia do lotu no ale życie nie pozostawia mi czasu na grę Gratuluję, jak zwykle wszystko udało się tak jak powinno Przetapiajcie Owieczki bo macie co i rośnijcie Obrońcy odbudowania bo zaraz znowu nas będzie mało
-
SZTURMAN [B-S] vs. Vytautas ~ 1318.53% Dnia 11-12-2018 07:34:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B-S] ________________________________________________ Mały transporter 6.946 Okręt wojenny 10.000 _________________________________________ Obrońca Vytautas ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Duży transporter 16.000 Krążownik 500 Recykler 1 Sonda szpiegowska 1 Niszczyciel 338 Wyrzutnia rakiet 3 _________________________________________ Po …
-
Witam drugi raz dzisiaj Po zdjęciu z urlopu zauważyłem zwózkę obrońcy bliżej mnie, na skanie moona była flota, minuty niestety nie weszły więc poklikałem sobie pzta, znikł na 20 % a reszta to już wiadomo Pozdro dla MAFII, Bsów z Yildun i wszystkich znajomych Dnia 10-12-2018 22:20:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Pancernik 400.000 _________________________________________ Obrońca doniu [NoM] ____…
-
Witam Znalezione na minutach Pozdro dla MAFII i BSiaków z Yildun Dnia 10-12-2018 21:18:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca PIECIA [LEG-XX] ________________________________________________ Mały transporter 27 Duży transporter 31.867 Lekki myśliwiec 38 Ciężki myśliwiec 9 Okręt wojenny 53 Recykler 631 Wyrzutnia rakiet 29.198 Lekkie działo laserowe 367 M…
-
Znowu spóźnię się do klienta przez to zajście ale super się wszystkich czyta Samego RW gratuluję bo pokaźne floty wzięły w nim udział Zysk jak z jakiejś uggameli Samego zajścia już mniej bo była lekka pomoc nie do końca czysta z powodu nie znania czasu lądowania asherl głowa do góry - odbudujemy powoli Schan, avi - odchowajcie maleństwo trochę i wracajcie przypomnieć malakowi w czym jest najlepszy