Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Fajna sojuszowa obrona która na pewno cieszy NuN dobrze zgrany i dobrze rozłożony po galach to pewnie jeszcze nie raz zobaczymy podobne rw Graty obrony
-
Kto jak kto ale Ty powinieneś częściej tutaj gościć Gratuluję rozruszania floty i zysków
-
Skup deuteru
PostWitam. Nawiążę współpracę z dostawcami deuteru, Przelicznik 2.5:1.5:1 Kupię za metal, mix bądź kryształ SZTURMAN
-
SZTURMAN [BoF] vs. Lieutenant Sunspot ~ 90.36% Dnia 14-01-2019 18:05:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [BoF] ________________________________________________ Krążownik 280 Pancernik 110 _________________________________________ Obrońca Lieutenant Sunspot ________________________________________________ Mały transporter 563 Duży transporter 10 Lekki myśliwiec 2.579 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 10 _________________________________________ Po bitwie... Agresor SZTURMAN …
-
Witam Wrzucam za Amena bo jemu się nie chce a pasuje żeby sojusz czasami pokazał się w tym dziale i to po dobrej stronie Amen pozdrawia wszystkich znajomych i sojusz A ja sobie pozdrowie MAFIE z libry, BoF i znajomych Dnia 13-01-2019 06:41:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Amen [BoF] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.437 Krążownik 313 Okręt wojenny 316 Pancernik 177 _________________________________________ Obrońca Pikpc [PREDATOR] ______________…
-
Witam Miałem grać tutaj tylko i wyłącznie eko ale nie jest to łatwe ja sąsiedzi takie coś zostawiają Dnia 08-01-2019 18:20:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [BoF] ________________________________________________ Okręt wojenny 50 Pancernik 60 Krążownik 100 _________________________________________ Obrońca Antek ________________________________________________ Mały transporter 509 Duży transporter 139 Lekki myśliwiec 3 Krążownik 58 Recykler 73 Sonda szpiegowska 107 ______…
-
Tankowanie jakich mało aż 2 razy patrzyłem na liczby Graty Night, szkoda, że na markusa padło... marek szo