Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty mordy kolejnej sojuszowej akcji Ciśnijcie nie zwalniajcie
-
A jeszcze pytanie czy prócz powrotu floty Markusa zostały odjęte surowce ze starcia i wróciły wszystkie floty na swoje miejsce ? Bo jeśli nie to wintery wyszły na niezły plus i jeśli tak jest to ja mam swoje vkonto do oddania. Rzygam już i tak tym uni
-
Ludzie to nie marcus tylko markus - ważna różnica sorro dobrze napisałeś, nie od dzis wiadomo, że winterki mają chody asherlowi jak flota nie mogła podnieść sie przez prawie minute to pewnie sojuszniczka siedziala pr\y panelu i blokowała ruch floty Tutaj Adam bez problemu sobie flote podniósł mimo laga, to też pewnie sojuszniczka pomogła Najlepsze wintery na tym uni mielą kupione konta aż miło i nic się nie dzieje, na czasie pewnie malak przemieli cichego i resztę i dalej bedziecie tylko mogli p…
-
Szkoda, że akurat markusowi została flota, szkoda, że nie doszło do STarcia wszystkich lecących flot bo byłoby co oglądać Wszyscy mamy nadzieję, że rzeczywiście lag spowodował to rw a nie celowa zawrotka... Marek odbudowy życzę ! Edit: Ruda to skoro wszystko jest tak samo jak z asherlem to nie ma mowy o backupie bo wszystko jest ok Tak przynajmniej stwierdzi GO bo oni oczywiście są bezstronni
-
Rolnik niezły pasztet zrobiłeś z tego drobiu i niezły pasztet się zrobił tutaj Przetapiaj lamko i złomuj dalej z uśmiechem rośnij w siłę o daj też owieczkom coś zarobić Takie stada gsów puszczane na farmingi to wiadome, że padną, dobrze, że Ty to trafiłeś Ej ej a ten Deepurple to on nie aplikował do nas ? Chyba swego czasu chciał być w bsach a teraz oczernia ? heh dobre Chyba, że źle skojarzyłem nicki to sorry
-
SZTURMAN [BoF] vs. Bytomianin [ABSO] ~ 176.44% Dnia 05-02-2019 21:27:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [BoF] ________________________________________________ Okręt wojenny 360 Pancernik 345 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Bytomianin [ABSO] ________________________________________________ Mały transporter 865 Lekki myśliwiec 1.448 Krążownik 344 Okręt wojenny 45 Recykler 90 Sonda szpiegowska 44 Pancernik 6 ____________________________…
-
W końcu cos sojuszowego Dobrze widzieć dwie owieczki pędzące za zyskiem Przetapiajcie i kolejne proszę
-
Jak zawsze ja mam najgorzej bo mi się ekipa wykruszy Panowie bądźmy poważni, nie gracie w ogejma od tygodnia i nie pierwszy raz uczestniczycie w SD. Chyba nie myśleliście, że dadza większy % ? Na pewno braliście to pod uwagę, że nie dadzą tyle % Jeśli STarrk i entro nie chcą się bawić na taki prób to proponuję zamienić ich na Rybkę i blokersa Neferet obadaj proszę czy taka zamiana wchodzi w grę, jeśli Ty o tym decydujesz to prosiłbym o zmianę skoro wyżej wymienieni panowie nie chcą brać w tym ud…