Wyniki wyszukiwania 521-540 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Z tego co wiem to Mafia nie ma z tym nic wspólnego ani Tosiak ! Po mojej interwencji konto Tosiaka wyleciało z Mafii i został zmieniony nick... trzeba obserwować gdzie będą zwózki latały
Kolejny obrońca na którego często startowałem ale nigdy chyba nie doleciałem Przetapiaj blokers zyski, widzę, że Ty jak wrzucasz to zawsze po kilka ładnych wlotów - nie zmieniaj przyzwyczajeń
sorai dość dobrze pilnował zabawek jeszcze jak ja grałem, zawsze czegoś brakowało żeby go trafić więc tym bardziej gratulacje Graty również za zysk i topkę Przetapiaj Rybka i łap kolejne floty
Cytat od asherl: „Szkoda Tosiaka, no ale niestety nie ma litości. Długo te dofsrmy leciały graty ładnie przytulne ” Z tego co się dowiedziałem to nie Tosiak był na koncie więc jego nie szkoda bo to nie on A Schanowi graty wyczucia - oby więcej i częściej
Graty Lamko, znajdź coś więcej czasu i pograj więcej malutki raczej solidnie się pilnował swego czasu i chyba u nikogo nie klikałem tak pzów jak u niego Przetop i skanuj częściej I dziena za pozdro
Myślałem, że już nic tu nie działacie bo nikt nie raczy linków podsyłać na fb, sam napisałem do asherla na Fb co tam słychać ogólnie a ten od razu, że starrk padł, myślę majaczy coś pewnie pijany ale zaraz podesłał linka Graty mordy, zacny duet w natarciu, śliczne top 1, zysk jakiś jest ale to ostatnie zagadnienie Latajcie Lamki więcej - już mam listę toastów na zlot, jeszcze nie ma wystarczająco wiec złomujcie bo już malo czasu Starrk szo
Bójcie się owieczki bo ktoś założył konto na uni i macie lipe na bank Graty Pati i spółka Grajcie razem bo perfekcyjna z was ekipa, aż się tęskni za wspólnymi kombinowaniami Obrończyni szo i powtórki
Coś tu posucha na boardzie... z Naszych tylko Rolnik uprawia ziemie a gdzie reszta ????? Oj będziecie sie tłumaczyć na zlocie ;p Graty Rolnik wszystkich lotów
Graty Maniuś Wbiłem po długiej nieobecności na boarda a tu w zasadziei zero znajomych w STarciach - tylko Maniula na stanowisku Gratuluję zysków, powodzenia w kolejnych lotach
Ooo wy lamy To że nie gram to nie znaczy, że nie musicie mik wysyłać linków do Takich rw na fejsie Graty Panowie bo rw na miarę waszych flot i umiejętności - będzie co opijać na zlocie za niedługo Przetapiajcie zyski i zerujcie uni Obrońcy odbudowania coby znowu zagościł w waszych śmieciarkach