Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
SZTURMAN [BOSS] vs. UNIVERSE ~ 54.7% Dnia 15-12-2019 08:44:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [BOSS] ________________________________________________ Duży transporter 200 Krążownik 500 Pancernik 111 _________________________________________ Obrońca UNIVERSE ________________________________________________ Mały transporter 162 Duży transporter 119 Lekki myśliwiec 751 Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 27 Okręt wojenny 10 Recykler 14 Sonda szpiegowska 96 Satelita słoneczny 28 Pa…
-
Rinzler [WINTER] & Edek Kisiel [WINTER] vs. Lucyfer [BOSS] ~ 1415.21%
szturman - - Starcia Leda
PostLucek oczywiście SzO Ej ej panowie jest jakiś limit zysku po który można lecieć ? Rok nie grałem i nie wiem czy się coś nie zmieniło... Tam ktoś wrzucał farmin, 1,3kk zysku bez strat własnych to całkiem nieźle jak na nowe uni... Farmię idlerów po 100k zysku to chyba przestanę, żeby nie wyjść na idiotę czy coś Jakby sie rozbijał zeby wydobyć ta sure z satek to wtedy można sapać ale nie o farmingi Gratuluję STejka
-
Równowaga klas
PostNie ma co narzekać, skoro twierdzisz, że wielu w topce to lamy które regularnie lądują w reckach to powinieneś się cieszyć bo to znaczy, że i tutaj dadzą ciała
-
Cytat od littlefighter: „ST na KRADZIONYM koncie nie gratuluje. Sprawa opisana w DID, mage dać screeny z discorda jak ten krętacz potrafi ściemniać. Cytat od szturman: „Graty i lataj dalej a krzykaczami się nie przejmuj to prawie zawsze Ci którzy dostali gonga i nie potrafią się z tym pogodzić ” Przyklaskuj dalej dla kilku cyferek oszustowi i złodziejowi kont. ” Nie ma dowodów, że coś ukradł wiec nie oceniam, pogratulować można każdemu. Ja złapałem tą flote na moonie, dałem cynk i obaj mamy z te…
-
SZTURMAN [BOSS] vs. Cinozi ~ 23.06% Dnia 01-12-2019 14:24:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [BOSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 580 Okręt wojenny 33 Mały transporter 80 Krążownik 125 Pancernik 8 _________________________________________ Obrońca Cinozi ________________________________________________ Duży transporter 65 Lekki myśliwiec 50 Okręt wojenny 26 Pancernik 5 Crawler 20 Wyrzutnia rakiet 60 Lekkie działo laserowe 50 Ciężkie dzia…
-
Witam Prawie rok przerwy od gry i powrót na nowe ciekawsze uni Zima za pasem to może będzie więcej czasu na zabawę w cyferki Złapany FS na transportuj na fali, flot za mało na dobry zysk i jeszcze kilka min przed dolotem zauważyłem, że nie dodało mi krk do acsa Mimo wszystko jest sojuszowy acs wiec jesteśmy zadowoleni Obrońca dostał kulę i też się cieszy Pozdro dla wszystkich znajomych z wszytkich uni i dla sojuszu BOSS Dnia 01-12-2019 09:52:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZT…
-
SZTURMAN [BOSS] vs. MAGNAT ~ 21.59% Dnia 30-11-2019 07:05:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [BOSS] ________________________________________________ Krążownik 100 Okręt wojenny 30 Pancernik 5 _________________________________________ Obrońca MAGNAT ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 798 Wyrzutnia rakiet 141 Lekkie działo laserowe 96 Działo Gaussa 2 Mała powłoka ochronna 1 ________________________________…
-
Cytat od odin: „Cześć na tym forum są gdzieś pewnie ze dwa moje pożegnania z grą, ale po kilku latach wróciłem Grałem na uni50, 62, 4 oraz kilku innych, z których niewiele pamiętam. Pozdrowienia dla SunTzu z uni4 i TransGalaxy z uni62! Na pewno ktoś z tamtych uniwersów tu zajrzy -- za kilka lat to pozdro! A póki co ciurkam sobie eko i badania - MSBN dziś wrzuciłem na lvl 1 bo czemu by nie Jeśli gra ktoś na tym uniwersum, kto kojarzy mnie - dajcie znaka to się zgadamy jakoś ” SunTzu dawało radę n…