Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Duch Szerszenia: „Ludzie wy nie rozumiecie co Ciapka wam pisze????? Cytat od ciap: „@szturman Gdzie ja napisałam że nie rozumiem jak się mnoży surowce? Ja tylko nie wierzę że na takie sumy można to zrobić przypadkiem/nie zauważyć. Dlatego powtórzę jeszcze raz: Surowce należy odesłać na dowolną planetę administracji + napisać ticketa. Raz dwa trzy... Minusowania czas START! ” Napisała "nie wierzę, że na takie sumy można to zrobić przypadkiem/nie zauważyć".Więc jak ktoś robił bugusing to …
-
Tereth [IMO] vs. Gregor [Elita] ~ 2015% + 73.12% + 172.69% + Piaskun [IMO] vs. Gregor [Elita] ~ 282.35% <------ Do WOJNY
szturman - - Starcia Leda
PostNie ma obowiązku informowania przeciwników o wojnie choć wiadomo, że to średnie podejście do sytuacji ale skoro się dogadaliście to super Graty wlotów, trochę spadło komarów ale zysk i tak wyszedł miodzio
-
SZTURMAN vs. eMZet87 [ACC] ~ 102.23% Dnia 26-12-2019 08:06:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN ________________________________________________ Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca eMZet87 [ACC] ________________________________________________ Mały transporter 2.168 Duży transporter 156 Lekki myśliwiec 400 Ciężki myśliwiec 37 Krążownik 83 Okręt wojenny 6 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 55 Sonda szpiegowska 200 Bombowiec 1 Pancernik 3 Pathfinder …
-
Handlarz
PostWitam. Proponuję przemyśleć temat przywrócenia hadlarza na nowe uniwersa bo uni Leda już pływa w metalu. Fajne to bo nie ma aż takiego mielenia surki z psuhówek ale kto chce to mieli w rynku więc na jedno wychodzi... Wesołych Świąt
-
Switek [Eko] vs. Liquidation Engine [REKT] ~ 509.12%, 110.92%, 183,76%, 257,98% ,85,57%
PostCytat od YankeSS: „Cytat od tereth2: „konto firmowe postawiło ogromną ilość LDL podobno potem przeklikal recki i zebrał złom ... więc no Atakujacy top 2 NOOB który leci na aktwyke a konto firmowe nie chciał pewnie rozgłosu takim starciem hehe graty dobicia! ” Caly Osama,podobna akcja jak na galatea z krakenem;d ” Konto firmowe to Osama ? Wszystko jasne
-
Switek [Eko] vs. Liquidation Engine [REKT] ~ 509.12%, 110.92%, 183,76%, 257,98% ,85,57%
PostNo nikt nie wie bo konto spadło i nikt nic nie wrzucił.. wiem, że nie ma obowiązku ale społeczność gada
-
PostCytat od Halny: „Cytat od Kiki2: „widac ewidentnie ze po gongu konta firmowego odechciało mu sie grac ” a jest to rw tutaj ? bo przejrzalem na szybkiego i nie znalazlem a widzialem wczesniej, ze cos go wysadzilo z butow ” Graty wlotów, zyski super Przetapiaj EDIT: Ja już poznałem prawdę więc wybaczcie tekst o pushu
-
Banditt [BOSS] vs. BigBlueMoth [G_F_P_M] ~ 855.17% moon plus 243.92% planeta
PostGraty zysków i gość tutaj częściej
-
Czas - Start !
PostJuż radzę wybrać odkrywcę a co do anty graczy na starcie to tylko się cieszyć bo za kilka dni bedą w czyichś reckach
-
No kierownik pięknie narobiłeś zysków Przetapiaj i walnij coś znowu
-
Cytat od tereth2: „Buahaha i to się właśnie dzieje topka się trzebi... Konto firmowe ostanio zezlomowal top 2 na obronę.... Teraz ty kolejnego typka... A więc to co gadam z znajomymi w topce jest może 5 ogarniętych graczy reszta to lamerstow odkrywcze topka dzięki expedycje!!! ludzie nie mają pojęcia co to wgl jest aktywność... Szok... Nie mniej gratulacje z takiego lamerstwa aż szkoda nie skorzystać :)) graty top 1 solo ” A tak się zastanawiałem kto się tym top 2 spushował to już wiadomo... Sal…