Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Agresywny Szachista: „Cytat od smoko: „No ładnie, gratki wlotu Pewnie wiele prób zanim się udało ” 1 wlot i pare dofarmów potem jeszcze którejś nocy zrobiłem mu czyszczenie magazynów na jakies 50kk sury, ale szkoda takich pierdów tu udostępniać ja też już skończyłem z ogame także prawdopodobnie wpada wieczny urlop wole w ten sposób niż dać się komuś spushować moim kontem jak to przeważnie wypada w świecie ogame i tym samym chciałem się tutaj ze wszystkimi pożegnać dziękuję za wspólną gr…
-
Widzę Adaś, że bawisz się dalej Graty topowego Starcia lamko
-
Cytat od dexPL: „Cytat od Apofis: „może zlikwidować tą autoofertę jak się nie da naprawić ” Z tego co sprawdzałem to autooferty i autozapytania przestały działać (działaja tylko te sprzed patcha) - więc w sumie je wyłączyli ” Obstawiam, że próbując naprawić, zepsuli całkiem Swoją drogą jest to rozwiązanie
-
Gdzieś to słyszałem, że jeśli ktoś pokaże że Bóg też może krwawić to lud przestanie wierzyć w Boga Żeby nie było webber, że Cię za takiego uważam tylko tak mi się to skojarzyło bo wiadome było, że będzie więcej skanów bo reszta też będzie chciała zatankować Poza tym to nie lubię STejków gdzie nie ma żadnego opisu bo tutaj coś więcej niż BFS Gratuluję STejka i klikania, oby wiecej finezyjnych STarć
-
Cytat od Tribuni Plebis: „Zamiast oddam powinni zmieniać nazwę na sprzedam od razu było by wiadomo że konto zazwyczaj idzie w ręce amatora i czas zacząć skanować w poszukiwaniu zapomnianej floty. Gratulacje za atak a obrońcy radze lepiej wydawać kasę albo lepiej dbać o to co dostali ” Często właśnie w tym problem, że nie doceniają, nie zbudowali nic sami więc nie dbają... lepiej dla nas
-
SZTURMAN [IMO] vs. PennyWaise [N_B] ~ 258.43% Dnia 04-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [IMO] ________________________________________________ Pancernik 1.200 _________________________________________ Obrońca PennyWaise [N_B] ________________________________________________ Mały transporter 283 Duży transporter 74 Lekki myśliwiec 5 Krążownik 332 Okręt wojenny 514 Recykler 33 _________________________________________ Po bitwie... Agresor SZTURMAN [IMO] ____…
-
Witam Ciekawe czy to jeszcze Truskawkowyy czy już nie, jeśli tak to SzO jeśli nie to pewnie ktoś się wkurzył, że nie zdążył sie "wzmocnić" Wczoraj leciałem na niego 2 razy i za każdym razem uciekał Dzisiaj już nie skanowałem na akcie tylko czekałem aż pogaśnie i wtedy skan, flota stoi i od razu lot bez czekania na minuty, recki doleciały ponad pół godziny później ale mimo to zebrały co miały zebrać Pozdro dla nowego sojuszu IMO, dla asherla, BSów z Yildun, Warriorsów z Libry i wszystkich znajomy…