Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od kaito: „hahaha 0 zasad, 0 moralności i 0 etyki... Wcześniej miał ACS z Ecc0, a teraz go zezłomował. 0 jakichkolwiek zasad, a zresztą co tu gadać, każdy wie, że Shimano to nieudacznik życiowy i jedynie co ma od życia to tylko ogame i życie przed komputerem... Niestety ja nie traktuje czegoś takiego z respektem, więc nie pozdrawiam, przykro mi jak Cię to zabolało ” śmieszą mnie takie wypowiedzi. Shimano dostał zapro do lotu, jako gracz w porządku pomógł Ecco w locie ale to nie pozwala Ecc…
-
Co poradzisz, bezczelne wały i przyrosty kont na botach którzy nie potrafia nic w grze a ida w statach jak szaleni, nie zwiększają im się zniszczone pkt a przyrosty po 2kk dziennie powoduja, że ludziom nie chce się grać i traca zapał... tak własnie kończy się sens tej gry, z reszta "to coś" gra straciła już dawno temu...
-
Witam Wyskanowane na minutach, obrońca lognął chwilę po dofarmie i niestety moje recki były wolniejsze od antyrecków tak więc złom u obrońcy... Odbiore Pozdro dla RONIN i znajomych Dnia 24-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [RONIN] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.500 Pancernik 3.500 _________________________________________ Obrońca eMZet87 [ACC] ________________________________________________ Mały transporter 8.111 Duży tra…
-
Cytat od Arash: „dobra szkopka, pozdrawiam chlopaczki ” Z tego co tutaj czytam to większa szopke Ty kolego robisz... pewnie przykro Ci, że nie dajesz rady nic złapać a Shimano wali St za STekiem ale to nie powód żeby go oskarżać tym bardziej, że ludzie z sojuszu obrońcy pisza Ci jak miało być a na to już Shimano nie ma wpływu... Shimano nie przejmuj sie hejterami, juz pisałem kiedyś, że top 1 zawsze jest na celowniku hejterów którzy nie potrafia zrobić nawet połowę tego co top 1 Przetapiaj i łap…
-
Nastro [TTG] & tatomija [TTG] & FidoDido [TTG] vs. Red White [TEREFERE] ~ 6052.46%
szturman - - Starcia Leda
PostDobrze jak inni tez złomują niech uni żyje Dobrze napisaliście, to konto tak ma, nie gracz a konto jak ja bym chciał mieć tyle surki i takie przyrosty jak to konto bez zmian w zniszczonych Ehh dobrze, że GO czuwa nad uczciwością w tej grze... Zapomnę odesłać złom z próby moonowej i ban a tu konta mają surki jak z kilkuletnich uni Gratuluję Panowie a obrońcy SzO
-
Witam Mam nadzieję, że to ST jakoś mnie odblokuje bo od dawna wszystkie wyloty kończą się zawrotką... Zwykły BFS, kilka aktywności podczas lotu, recków miałem prawie o połowę mniej ale mimo to udało sie wszystko pozbierać za co dziekuje webberowi pierdziel pogratulował i prawdopoobnie kończy na razie przygodę z ogejmem tak wiec powodzenia w życiu Pozdro dla sojuszu, asherla i wszystkich znajomych ! Dnia 21-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [RONIN] ________…
-
Weź mnie nie osłabiaj Mówiłem, jak nie mozemy kogoś złapać bo loguje to trzeba Ciebie Oni ze strachu wchodzą na konto jak juz dolecisz Na drugi raz jak zauważe, że podczas lotu ktos wejdzie na konto to bedę pisał żeby lepiej nie podnosili flot bo przyslę tu webbera i będzie jeszcze gorzej Gratulacje i zostaw coś nam