Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ciężko uwierzyć, że ruszyłeś tyłek i coś ugrałeś prócz piratów Graty bo zysk miodzio, zatankowane pod kurek Szkoda, że Reina padł ale taki fs to proszenie się o złoma Graty lamo i graj więcej

• Miałeś dać znać czy weszło i czy zebrane Graty Lamko, rozkręcaj się i morduj

• Cytat od White Wolf: „Najsilniejszy ma już 22 statki, a po ilości punktów nie zdziwiłbym się jak są tam jakieś krążowniki;) ” Oby jak najwięcej takich Lepszy zysk z nich będzie Zawsze jest tak samo

• Nie ruszyło jeszcze nowe uni ?

• Masakryczny zysk, aż ciężko sobie wyobrazic tyle sury Graty Krzychu i rosnij

• Noo panie teraz to dowaliłeś Odebrałes za Trissa Podejrzewam, że misje Ci sie pomyliły i zamiast na piratów poleciałeś na obrońcę ale mimo to szacun za % i zysk Obrońcy odbudowy a asherlowi Kij w... tam gdzie lubi za to, że on ma pozdro a ja nie

• Cytat od ---Webber---: „oza proste skupowanie floty z rynku... i to jak się okazało i pokazują dowody, które wychodzą na jaw, nie jedną... ...no cóż, czasu się nie cofnie, być może trzeba było wypisać się z tej wspólnej gry w momencie gdy okazało się, że shimano to largo... A jak pytałem na Discorcie to twierdził, że on to nie Largo... i dlatego grałem dalej w sojuszu eh... Graty webber decyzji ! ”

• Cytat od Kostuch: „Wychodzi na to, że opłaca się (dosłownie) cisnąć top i flotę, pilnować jej, a w odpowiednim momencie zagadać do Shimano PS Agresywny- zamaż nazwisko z wyciągów kont. ” Ja zacząłem grę na ledzie tylko z takim przekonaniem i nie pomyliłem się Co prawda konto nie poszło do Szhimano i niestety nie za aż 1k zł ale na weekend było

• Cytat od sorro03: „ Kurde tyle czasu wisialo moje top1 a Lodziku a tu w 4dni juz jest na top3 chamstwo ie zna granic ” No i to powinna być motywacja zeby emeryt sorro wziął się za grę i wrócił na zasłuzone miejsce Graty webber i powodzenia

• Coraz większe te zyski Pewnie jak jest zysk ponizej 1kkk to nie startujesz ? Gratulacje i obrońcy odbudowy skoro tak zacięcie bronił moona

• Cytat od Pan S: „troszke dziwnie to wyglada obrona mala a agresor wyslal cala bojowa troszke nie wiarygodne ale graty pomyslu ” O mnie jakiś czas temu rozbił się koles co ledwo by sie przebił gdybym nic nei podstawiał więc różnie to bywa z tymi lotami Graty webber obrony Oby częściej takie dostawy pod drzwi

• "Oddam"

szturman - - DiD Leda

Cytat od KapitnChorazyTorpeda: „Pytanie ilu zostalo z pochowanymi surowcami z buga. ” Na pewno nie jeden ale skoro jeden oszust wylądował na banie to jest szansa, że ktoś się tym zainteresował i pewnie dzięki piętnowaniu tego na każdym kroku Brawo chłopaki, jeśli dostał bana na chwilę to pilnujcie jak wróci, poleci na pręgierz znowu albo przestanie oszukiwać a wtedy wiadomo, moment i w reckach

• Noo i 100k pancy już lata Ładnie się prezentują Gratuluję i kolejnych zyczę

• Aż przykro się czyta ciągle, że bot podniósł, bot nie podniósł bot poamaga... Syf jakich mało z tego ogejmu się zrobił... 21 wiek, technologia tak idzie do przodu, że za kilka lat będziemy się teleportować na księżyć a właściciele gry nie potrafią wyłapywać oszustów w grze przeglądarkowej... eh. Graty uszat i namierzaj jak najwięcej oszustów

• "Oddam"

szturman - - DiD Leda

Tak jak panowie wyżej, sprawdź pisownie i porównaj na spokojnie i na trzeźwo nicki SZTURMAN to nie to samo co Szczurman Wszystko dokładnie rozpisał tereth Nie wrzucałeś bo nie zmieniają Ci sie zniszczone pkt prawie nic... przyrosty MEGA a zniszczone bez zmian Przynajmniej byś nie udawał świętego bo każdy wie, że nie Jestes

• "Oddam"

szturman - - DiD Leda

Królu złoty ja już jakiś czas temu oddałem konto więc prosze mnie z nikim nie mylić i nie zarzucać niczego bo na uni byłem w mniejszosci graczy grajacych uczciwie gdybym robił wały jak wy to po pierwsze nie wytykałbym tego innym i po drugie nie oddałym konta top 30 tylko top 3 miałem konto top 30 a zrobiłem więcej starć niż Ty i te inne oszusty a miałem tych STarć bodajże 3 na tym uni

• "Oddam"

szturman - - DiD Leda

Szachista nie był po stronie roninów, jak już to po stronie bejota to pewnie i twojej :p Śmieszne jest odzywanie sie typa co postawił takie konto bez jednego STejka, grajac na botach i pushach szukasz na siłe czegoś zeby odbić piłeczkę

• Piękny zysk Panie Gratuluje i siedź bez u dłużej coby więcej trafiać A co do przyrostów to grasz tyle i dalej zdziwiony Jestes heh na tym uni wałkarzy nie brakuje i będa rosnać cały czas bez gry

• Ej lamo jeszcze ja Ci kobicuję z zaświatów ale zawsze Graty miszczu, przetop zyski i niech dobra passa trwa

• Mowosz Manius, że walczysz cały czas graty Lamko i trzaśnij coś większego