Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ---Webber---: „oza proste skupowanie floty z rynku... i to jak się okazało i pokazują dowody, które wychodzą na jaw, nie jedną... ...no cóż, czasu się nie cofnie, być może trzeba było wypisać się z tej wspólnej gry w momencie gdy okazało się, że shimano to largo... A jak pytałem na Discorcie to twierdził, że on to nie Largo... i dlatego grałem dalej w sojuszu eh... Graty webber decyzji ! ”
-
Cytat od Kostuch: „Wychodzi na to, że opłaca się (dosłownie) cisnąć top i flotę, pilnować jej, a w odpowiednim momencie zagadać do Shimano PS Agresywny- zamaż nazwisko z wyciągów kont. ” Ja zacząłem grę na ledzie tylko z takim przekonaniem i nie pomyliłem się Co prawda konto nie poszło do Szhimano i niestety nie za aż 1k zł ale na weekend było
-
Cytat od Pan S: „troszke dziwnie to wyglada obrona mala a agresor wyslal cala bojowa troszke nie wiarygodne ale graty pomyslu ” O mnie jakiś czas temu rozbił się koles co ledwo by sie przebił gdybym nic nei podstawiał więc różnie to bywa z tymi lotami Graty webber obrony Oby częściej takie dostawy pod drzwi
-
Cytat od KapitnChorazyTorpeda: „Pytanie ilu zostalo z pochowanymi surowcami z buga. ” Na pewno nie jeden ale skoro jeden oszust wylądował na banie to jest szansa, że ktoś się tym zainteresował i pewnie dzięki piętnowaniu tego na każdym kroku Brawo chłopaki, jeśli dostał bana na chwilę to pilnujcie jak wróci, poleci na pręgierz znowu albo przestanie oszukiwać a wtedy wiadomo, moment i w reckach
-
Aż przykro się czyta ciągle, że bot podniósł, bot nie podniósł bot poamaga... Syf jakich mało z tego ogejmu się zrobił... 21 wiek, technologia tak idzie do przodu, że za kilka lat będziemy się teleportować na księżyć a właściciele gry nie potrafią wyłapywać oszustów w grze przeglądarkowej... eh. Graty uszat i namierzaj jak najwięcej oszustów
-
Tak jak panowie wyżej, sprawdź pisownie i porównaj na spokojnie i na trzeźwo nicki SZTURMAN to nie to samo co Szczurman Wszystko dokładnie rozpisał tereth Nie wrzucałeś bo nie zmieniają Ci sie zniszczone pkt prawie nic... przyrosty MEGA a zniszczone bez zmian Przynajmniej byś nie udawał świętego bo każdy wie, że nie Jestes
-
Królu złoty ja już jakiś czas temu oddałem konto więc prosze mnie z nikim nie mylić i nie zarzucać niczego bo na uni byłem w mniejszosci graczy grajacych uczciwie gdybym robił wały jak wy to po pierwsze nie wytykałbym tego innym i po drugie nie oddałym konta top 30 tylko top 3 miałem konto top 30 a zrobiłem więcej starć niż Ty i te inne oszusty a miałem tych STarć bodajże 3 na tym uni