Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak więc powodzenia w dalszych "mega STekach" Jak skonczy sie epidemia to i moje bedzie do "czystego zezłomowania"
-
Cytat od Profesor: „@szturman twierdzisz, ze pilnowales go ? pewnie chciales poleciec? coz ja robilem to lepiej masz moze cos z tego wywnioskujesz, jezeli potrafisz. larken.png takze byles farma, jestes farma i bedziesz farma ” BYłem farmą, jestem farmą i będę farmą ale uczciwą Widziałem flote bez akt na 3g, później chwilę po tym akta na matce i kilka chwil później złom Rozmawiałem z Larkenem więc nie musisz się tłumaczyć Jak pushujecie to przynajmniej nie wrzucajcie tego na boarda. Szkoda, że t…
-
Szkoda, że sojusznik ale cóż. Żegnając się z sojuszem napisał, że pchnął konto za dobrą sumkę, rano pilnowałem aż doczekałem sie pzta na 3g Mam nadzieję, że skończycie, a raczej skończysz na banie Żeby tyle hajsu dawać za konto z 1,5kk pktów każde nowe uni ma większych oszustów masakra... Graty coby posta nie usunęli
-
Pewnie to konto inter88 czy jakoś tak ? Ciekawi geneza starcia
-
Pasuje Ci nasz TAG Pasuje Ci latanie flota Pasuje Ci zysk Wszystko Ci pasuje więc nie zmieniaj tego Gratulacje i pnij się do góry
-
Witam Na przywitanie może być Flota wypatrzona na 'złym' fsie na fali Oczywiście ja sam za słaby na mały bukier, recków też za mało, na szczęście sąsiad szybko odpisał na zapytanie o wspólnym locie Poza tym to tyle Pozdrowienia dla sojuszu B_K, dla znajomych i dla asherla Larken pozdrawia siebie i siłą rzeczy prawdopodobnie mnie Dnia 02-04-2020 13:03:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B_K] ________________________________________________ Okręt wojenny 100 Pancernik 20 _…
-
Trzeba rozdziewiczyć i ten dział SZTURMAN [B_K] vs. Governor Gamma ~ 35.94% Dnia 02-04-2020 08:16:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B_K] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 666 Duży transporter 50 Krążownik 222 Okręt wojenny 100 _________________________________________ Obrońca Governor Gamma ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 1.183 Ciężki myśliwiec 26 Krążownik 6 Recyk…
-
Graty Bandit a gdzie link ? Lataj jak najwięcej
-
Cytat od Fox: „W skrócie jak kończyłem grę bo było coraz gorzej i coraz więcej p2w a teraz jest jeszcze gorzej? Przecież to jest niemożliwe ” Uwierz, że jest możliwe, za dawnych czasów nie wolno było nawet handlować ze zgłoszonych kontem, jakiekolwiek chociaż małe wały były nagradzane banem i to często permem... teraz pushery siedzą na 10 kontach, handlują z nimi, złomują i kupują od tych kont flote w rynku po śmiesznych cenach, kupują ciągle konta do pushu złomowego który jest można powiedzieć …