Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam Chyba nigdy nie miałem tak wywalone na grę jak na tym uni a i tak udało sie trafić coś co mieści się w progu Dopiero po starciu to zauważyłem hehe To jeden z pierwszych moich lotów tutaj i pewnie ostatnich ale cóż, jaki poziom uni takie loty Pozdro dla soja i znajomych Dnia 07-05-2020 19:35:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN ODDAM [B-K] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.000 Pancernik 900 Sonda szpiegowska 1 ___________________________…

• Rośnij duży okrąglutki Graty Prezes zysków, przetapiaj o goń napuchniętych pushami i rynkiem Panów z topki Dzięki za pozdrosy a Asia się pewnie i tak nie wpisze

• Cytat od sandaczz: „Niestety ale skilla się nie da kupić . ” Dziękuję to wszystko ! Dlatego nigdy nie neguję jak ktoś kupuje konto do latania WIadomo, że dzięki temu będzie na uni ładny pz Graty akcji

• Cytat od FeVeR: „Wiedziałem że o czymś zapomniałem Terefere kuku a nie dedy Może zanim mnie sprzątną to jeszcze coś ustrzelę ” Podejrzewam, że prędzej kupią niż sprzątną, na tym uni tak padają duże floty Graty trafienia a obrońcy Szo

• Fajnie, że mogłem jakoś pomóc recki leciały cały dzień ale doleciały Przetapiajcie panowie i szukajcie dalej !

• Noo Panie tu to zrobiłeś zysk Gratulacje i nie zwalniaj Widzę, że mnie posluchałeś i dostawileś puszek, rób ich jeszcze więcej

• Cytat od kazelot: „I się skończą na jakiś czas skany co 30minut ” wątpię Szo Nygusku, wam graty

• Graty wlotu, cieszy taki widok i oby było takich wiecej

• Wstawiam za Hana Graty Han i kolejnych Cytat od Han Solo: „ Z dedykacją i pozdrowieniami dla całej ekipy! ” Dnia 20-04-2020 07:51:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Han Solo [C_B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 135.922 Ciężki myśliwiec 6.767 Krążownik 12.643 Okręt wojenny 16.939 Pancernik 1.017 _________________________________________ Obrońca Hanysek_OddaM [UnD] ________________________________________________ Mały transporter 2.268 Duży transpo…

• Wstawiam za sojusznika Cytat od Han Solo: „Dedykcja dla całego sojuszu, podziękowania dla Nygga, który podesłał cynę. Pozdrowienia dla obrońcy i szo, zachowanie po ST - klasa! ” Dnia 19-04-2020 19:44:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Han Solo [C_B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 21.304 Krążownik 13.318 Okręt wojenny 11.920 Pancernik 1.040 Mały transporter 21.304 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Mistic [PGR] _…

• Witam Wyskanowane na akcie ale ale bez aktywności na matce, więc lot praktycznie od razu Recki leciały pół dnia ale doleciały i wróciły bezpiecznie Pozdrowienia dla nowego sojuszu C_B, dla B-K z Normy i wszystkich znajomych Dnia 19-04-2020 08:02:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [C_B] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.860 Pancernik 2.990 _________________________________________ Obrońca Stadtholder Aurora [BTS] ____________________________…

• Graty offline Teraz coś większego prosze uwalić SZTURMAN [B_K] vs. Overmind ~ 577.45% Dnia 18-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B_K] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.333 Pancernik 2.222 _________________________________________ Obrońca Overmind ________________________________________________ Mały transporter 2.562 Duży transporter 3.988 Lekki myśliwiec 1.666 Ciężki myśliwiec 406 Krążownik 635 Okręt wojenny 48 Recykler 446 …

• Powitać Kolejny sojuszowy lot wyskanowałem na akcie, jak sie okazało akte zrobił nygus i czekał na minuty więc nie czekając dłużej poszły recki i chwilę później flota. Po drodze kilka aktywek na moonach ale mimo to lecieliśmy do końca - jak widać opłaciło sie Nygga pozdrawia cała szkołe podstawowa i przedszkole nr 8 w Zabrzu Ja pozdrawiam cała parafie Podwyższenia Krzyża w Rzeszowie Dnia 18-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B_K] __________________________…

• Ojj co się stało Pandemia ? Szoo życzę Atakującym gratulacje

• Kogo moje oczy widza Graty Lamo i graj więcej

• Witam Obrońca nie raz widziany na minutach ale zawsze czegoś mi brakowało... Nygus zrobił moona koło mnie i już nie brakowało prawie niczego kilka brakujących recków pożyczył offline za co dziękujemy Chwilę po wlocie zmiana nicku i wyjście z sojuszu Nygus pozdrawia tylko mnie Ja pozdrawiam sojusz B_K, sojusz B-K z Normy, Złą Kobiete wraz z Fifim, asherla łobuza i wszystkich innych znajomków Dnia 17-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B_K] __________________…

• Cytat od Hefi: „I jeszcze jedno - ci ludzie robia codziennie steka lub dwa a Wy dalej hejtujecie ze topka musi pushować żeby mieć takie floty. Ci co tak piszą sami jada nieczysto a ci ludzie nie musza tego robić. Skończyłem tu gre na 11 miejscu niczego nie pokazujac - same expy i kilka farmingów. Nie pushowalem nie kupilem nawet anty - Więc da sie byc w topce i grać czysto. Co dopiero ludzie którzy wala tyle starć ?. Pomyślcie o tym bo sojusz Dali gra czysto chociaż w grze prawie mnie spakowali …

• Ładne STarcie, zysk przetop na rekiny cobyś nie musiał już na szybko klikać Powodzenia w dalszych lotach

• Witam uni Octans Obrońce doglądałem już kilka dni, zawsze flota na planecie ale niestety mam do niego kawałek drogi, brak recków i brak fali i każdego dnia jak liczyłem to za duże straty Dzisiaj policzyłem co i jak i okazało się, że solo uda mi się w końcu zrobić z niego zysk Z obserwacji na uni wnioskuję, że bardzo ciężko uzyskać tutaj jakakolwiek pomoc, wystosowałem rano pytanie o recki do kilkunastu graczy z aktywnosciami i niestety tylko dwóch odpisało... to już którys raz kiedy pytam o coś …

• Cytat od szaraw [LSP]: „Gratuluje obrońcy pięknego dużego księzyca i mam nadzieję, że to wystarczająco rozbudowana wypowiedź ” rudej się pewnie nudzi a że to ruda to sie czepia byle czego a do niczego poważniejszego jej nie dopuszczą Graty STarcia i kolejnych życzę