Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 461-480 z 669.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat: „Angela napisał(a) różnie zależy o której wstaje :D:P a Ty ?:> zawsze przed 0.30 a jak mam wcześnie wstać to staram się przed 23 ooo już ?:> bo musiałem wstać o 5.00 ;( ” miałem dziś kolejne tesy na prawko:( jak myślisz ile błędów??( ostatnio miałem 1 ]:-D)

• Cytat: „[28:09::22:19:45] <@Kasai> SweetWiewior: widac ze mnie nie koffasz ;[” no koffam ale to nie moja wina że pociągi tak wolno jeżdżą /me moffa Kasai a Ty jeszcze nie spisz? o_o

• wiesz że MrKolos dostał złoma?? /me myzia Angele o której chodzisz spać?? to ja idem spać

• Cytat: „NieustraszonA napisał(a) Miasto: Częstochowa ” no masz ostatnio byłem w cz-wie u COLI o_o czyli że następnym razem będziesz zaproszona jak będę cieszysz się?? ps.Hellgirl ale niektórzy nie maja opcji edytuj:D [SIZE=5](np.ja) [/SIZE]

• marcik - szefowa szefow;)

SzaloneOczy - - Archiwum CT

ojj dawno mnie w tu nie było.... a dlaczemu nie mogę wygrać w kajambujy?? grasz na kodach?? fajny masz głos [SIZE=1](komplement)[/SIZE] dam sobie jeszcze edita i jeszcze jednego bo idę spać i jeszcze kolejny bo mówię branoc zapomniałem o busi skleroza mnie łapie:( w ogóle nie odpowiadasz na pytania:( muszę edytować żeby nie łamać regulaminu ale się na edytowałem prafda?? chcą mnie do wojska ale się nie dam bo jeszcze gdzie się postrzelę i będzie buba 5.54 a ja przy kompie idę lulać dalej znowu e…

• dlaczego GO?? kosiasz mnie?? dlaczemu mi busi nie oddajesz?? 1szy

Cytat: „Satanie(L) napisał(a) 3. Zostawilabys swojego chlopaka dla mnie? :D NIE]:-D 4. Czemu masz na imie Marta a nie Dorota bo tak rodzice wybrali? ” nie zaprosiłaś mnie do skajpa i co teraz powiesz?? [SIZE=3](bo mnie nie lubiaczysz ani toche)[/SIZE] /me dziekować za sygny

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) Damashi nie kazał bo to tyran jest nie sluchaj go o ! co byś powiedziała na temat zlotu w cz-wie?? mysle ze zory beda odpowiedniejsze ” ” no ale obiecałem no ale tam bus nie jeździ z sieradza próbuje otworzyć jakąś stronę ale zawsze mnie wyprzedzają a dlaczemu angry?

Cytat: „marcik napisał(a) i rangi mi zmienić nie chcą w sojuszu:( choo do mojego dam ci jaka chcesz ” Damashi nie kazał bo to tyran jest nie mam buta co byś powiedziała na temat zlotu w cz-wie??

Cytat: „marcik napisał(a) Jadę jutro do COLI:) jedziesz?? nie jade ale zabierz mu buta odemnie :D nie lepiej nogę?? ” chyba mam depresje i rangi mi zmienić nie chcą w sojuszu:( i nikt mnie nie lubi:( wskoczę pod rower.......[SIZE=5](ale jeszcze to przemyśle)[/SIZE]

Cytat: „Czemu ktoś wymyślił takie badziewie jak zakwasy w rękach? Boliii ma bolec ...a co robiles?” Jak jest świntuch to boli......... :lol: Jadę jutro do COLI:) jedziesz??

jakiś dziffny dzień boli mnie głowa ;(i w ogóle chyba chory jestem jaki byłby Twoj pierwszy rozkaz jakbyś mogła zrobić ze mną co kcesz??

• Cytat: „Angela napisał(a) @Elmo Dawno Dawno temu w odległych zakamarkach irca żył sobie wiewiór zwany Elmo Znany był z tego iż był bardzo całuśny Pewnego dnia poznał zielonego aniołka ... CDN ” Kiedy historyjka?? Cytat: „Damashi napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) //Elmo, czy ja Ci muszę z raz na tydzień przypominać zasady pisania w tym dziale ;>, Hellgirl” Bo on cię podrywa Hellgirl ” ciiiii Agnela a dlaczemu Hellgirl mnie upomnina?

ale wreszcie mam jakiegoś fajnego posta tutaj post nr. 1600 będzie jubileuszowy całus?? dlacemu świat jest taki okrutny?

• Edward Elric

nie odpowiadasz na wszystkie pytania Dlaczego?

Cytat: „Widziałaś że Elmo zrobił tytana? Ale tym razem nie tytanika tylko tytana widzialam jest coraz lepszy ]:-D” a jak myślisz zrobię RW na ponad 1k%?? jaka bajuche ostatnio oglądałaś??

• straszna rzecz się zdarzyła jak można powiedzieć zamiast "pan Sweet Wiewior" "pan Sweet Wiewiorka"?? musiałem to gdzieś powiedzieć bo to nie daje mi spokoju

chyba się nawróciłem na jasną stronę mocy nie umiem czitować nawet kicków nie dostaje:( straszne prafda? masz czasem deja vu? (pewnie źle to napisałem:D ale mniejsza o błędy)

• ale spamOOrka o_o piszesz szybciej posty niż ja //Elmo, czy ja Ci muszę z raz na tydzień przypominać zasady pisania w tym dziale ;>, Hellgirl

• noo zimno:( jeszcze zapomniałem zamknąć okna na noc się pewnie zaraziłem od Ciebie i też chyba chory jestem specjalnie mnie zaraziłaś??