Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 669.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat: „marcik napisał(a) zUy tydzien ale marcik jest dobla i mi wybacy no jak kiedys za duzo nagrabisz to nie ale sobie nie nagrabie prafda? a ja taki nie ogolony /me podaje maszynke do golenia...hmm mam tylko depilator ...moze byc? hmm no a na taki 4 dniowy zarost wykosi?? no bo mam hustawki nastrojow fajnie jakby Ci sie hustal tylko w te dobra strone sie postaram ” kroliczek czy kurczaczek??
-
Cytat: „marcik napisał(a) no bo zawsze :XP:jasne staram sie zawsze bo mi jestes kosiana i mi wybaczasz to nie znaczy ze trzeba na marcika narzekac bo sie ma zly dzien zUy tydzien ale marcik jest dobla i mi wybacy a po co? zeby Cie popodgladac a ja taki nie ogolony /me kisska i cmoka znowu marcik :********************** skad nagle tyle caUskow ? :*:* no bo mam hustawki nastrojow ”
-
Cytat: „marcik napisał(a) a o tym[/COLOR] tia zawsze hehe no bo zawsze ale ja mam zUy tydzien i musze ponarzekac a dlaczemu na mnie? bo mi jestes kosiana i mi wybaczasz to zrob tak jak mowilem na ilcu dawaj innego nicka ja ciebie ni ma po co? czasami siedze konspiracyjnie a po co? ” /me kisska i cmoka znowu marcik :**********************
-
Cytat: „marcik napisał(a) ja zawsze pamietam o czym? a o tym tak tak teraz tam mowisz a ja nie wierze jus ;(przeciez tam byles i widziales jak pisalam ... ale ja mam zUy tydzien i musze ponarzekac to ze sesja wisi nie znaczy ze jestem ...zreszta nie siedze 24/dobe to zrob tak jak mowilem na ilcu dawaj innego nicka ja ciebie ni ma ” /me kisska i cmoka marcik :*****************
-
Cytat: „marcik napisał(a) chcesz mnie lutnac dalas focha nie jedziesz do wro nie dostaje busi jak inni wszystko wskazuje ze mnie nie lubisz ani troche.... ja Cie kosiam...to wszystko z milosci :D...moglabym to samo napisac o Tobie oprocz lutowania :* ja zawsze pamietam i jeszcze jak fang dawal clapsy to bylo dobrze a jak ja dalem to byl foch..... na Niego tez byl i tez mu lutne tak tak teraz tam mowisz a ja nie wierze jus ;( ” ja sie zastanowie nad Nasza przeszloscia bo cos ciemno to widze i jes…
-
Kasia321
PostCytat: „Kasia321 napisał(a) bo nieznajomych nie kisskam : > ” to ja zagadam tak jak sie na czatach robi:D ce jestem Mateusz poklikamy?? poklikamy?? ehh kiedy odpiszesz?? i ten zaczepiam Ciebie na ilcu a Ty nic o_o
-
Cytat: „Angela napisał(a) @Elmo będzie jubileuszowy buziak o... :*:*:* yy prawnie Ci sie nalezy ?:>:> wytlumacz sie ;p a ten serial.. klasyka :D:P nie jestes za mlody zeby go pamietac ?:P ” /me dziekowac no bo mi sie nalezy i juz:D lee ja juz mam swoje lata o_o Prawa Elmianskie 1.Nalezy dawac duszo busi Elmu 2.Nalezy gillac Elma 3. Nalezy tulic Elma prafda ze fajne prawa??