Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 669.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

SzaloneOczy - - Archiwum CT

Cytat: „Belit napisał(a) Cytat: „marcik napisał(a) Edit: Pfyf, zła Hellgirl posta mi skasowała:< a napisales usmieszka samego? ” No właśnie to nie był sam jeden uśmieszek, tylko stwierdzenie, że Elmo spami!” Ja spamuje?? ale kogo posty sa kasowane?? a moze ja spamuje lepiej?? a sam nie wiem co to spam nawet:P marcik busi mi nie oddalas dzis a bylas na bank:P

• jaki film ogladales ostatnio?? jaka piosenke lubisz najbardziej??

Cytat: „marcik napisał(a) a dlaczemu tylko na sobote bedziesz we wlo?? a czemu nie? bo jak na niedziele jeszcze bys zostala to bym Ciebie molestowal wiecej, albo Ty mnie obiecujesz? hmm nie moge obiecac bo jestem wstydnis ale moge obiecac ze bede sie staral zostan do niedzieli mozemy razem spac jak cus tia? pomysle tu nie ma co myslec tylko ceba sie zgadzac skoro trzeba XD no trzeba nie ma innego wyjscia slyszalas ze Stachursky gra w logejma? nie? a Ty gdzie to slyszales? Demaskujemy Stachursky'…

• Cytat: „h0p4k napisał(a) Ceeejsc xD” a gdzie pytanie??? a moze to jakies ukryte pytanie??

Cytat: „ReYc napisał(a) Nie prawda, z tymi dwoma pierwszymi a z 3 to to ja nie wiem:P prawda i Czemu Elmo pisze za Ciebie? bo moge Co to jest "gniew marckia"?? rozgniewaj a zobaczysz Jak to się obiawia ?? chlostaniem ” do 1 moge?

Cytat: „ReYc napisał(a) Dlaczego chcesz mnie ukartupić?? bo uciekles I Będę się mógł czuć zagrożony we Wrocku? uwazaj na pora Czemu DamashiT nie ma + na ircu byl niegrzeczny ” prafda?

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) a dlaczemu tylko na sobote bedziesz we wlo?? a czemu nie? bo jak na niedziele jeszcze bys zostala to bym Ciebie molestowal wiecej, albo Ty mnie zostan do niedzieli mozemy razem spac jak cus tia? pomysle tu nie ma co myslec tylko ceba sie zgadzac ” ” slyszalas ze Stachursky gra w logejma?

• ogladales DB?? kogo mamy ladniejszego prezydenta czy premiera? oddaj mi maUpo

a dlaczemu tylko na sobote bedziesz we wlo?? zostan do niedzieli mozemy razem spac jak cus

Cytat: „marcik napisał(a) nie wiem ciom chcesza co proponujesz? to Ci powiem czy kce nie nie Ty powiedz co bys chcial a ja Ci powiem czy to jest wykonalne :lol: no wlasnie gilanie myzianie tarmoszenie molestowanie itp. :D moze byc moze byc....a chcialabys jeszcze cos?? jestem otwarty na propozycje dlaczemu nie zabralas mnie do wanny?? pisalam ze ide ... zaproszenie miaUam wyslac? to woda by ostygla zanim by doszlo ... przeciez wiesz ze jak jest plum to trzeba do wanny trzeba bylo slapsnac i nie …

Cytat: „marcik napisał(a) nie wiem ciom chcesza co proponujesz? to Ci powiem czy kce nie nie Ty powiedz co bys chcial a ja Ci powiem czy to jest wykonalne :lol: no wlasnie gilanie myzianie tarmoszenie molestowanie itp. :D znaczy bedzie gilanie myzianie itp. ? niop <jupi> dlaczemu nie zabralas mnie do wanny?? pisalam ze ide ... zaproszenie miaUam wyslac? to woda by ostygla zanim by doszlo ... przeciez wiesz ze jak jest plum to trzeba do wanny trzeba bylo slapsnac i nie beksaj :* a beksam ”

dlaczemu nie zabralas mnie do wanny??

Cytat: „marcik napisał(a) nie wiem ciom chcesza co proponujesz? to Ci powiem czy kce TAK TAK TAK [SIZE=7]TAK[/SIZE] YES YES YES [SIZE=7]YES[/SIZE] znaczy bedzie gilanie myzianie itp. ? ”

• Radim to Ty zyjesz bys czasem na ILCA wlazl:P pierwsze skojarzenie z cyframii 69?

• Angela - zielony Aniolek :)

nie ogladalas DereDevil????? kUamiesz mnie?? nie lubisz DB?? a TO slyszalas?

• Cytat: „Zoraya napisał(a) ale mnie się nie da nie kosiać Nie wiem - nie miałam przyjemności...:P WRO jak tam zdrófko?? Jeszcze dycham więc chyba nienajgorzej:P W moim wieku to niezłe osiągnięcie - oddychać...:P jak cos to moge udzielic pomocy czyli ten sztucznie oddychanie i te sprawy /me myzia Zoraye oj uważaj...:P a to dlaczemu? ”

• Cytat: „kasai napisał(a) to ceba to zmienic i to szybkoo prafda?? << a w jaki sposob ?:P bo na piwo nie chciales przyjechac :( to samo moge o Tobie i wro napisac ” dlaczemu ostatnio kisska mi oddac nie kcialas tylko musialem Ciebie molestowac o niego? otworzylem strone nowe jubileuszowy busiak bedzie?

• Cytat: „NieustraszonA napisał(a) nie odpowiada sie pytaniem na pytanie ;p nawet ja nie moge? hyhy no to na moda startuj w takim razie a nie bedziesz narzekal ;p ja na MODa....... a zobacz moj piekny profil.... chyba by mnie nie przyjeli a dziekuje w miare dobrze chociaz mozna ponarzekac ale to ja wiekszosc polakow chyba ;p ja nie narzekam prawie nigdy [SIZE=2]no moze troche czesciej [/SIZE] ”

• dawno Ciebie tu nie bylo:P jaki obstawiasz wynik meczy dzisiejszego?? Polacy wygraja??

Cytat: „marcik napisał(a) a cos jeszcze moze? a co bys chcial? a co bys jeszcze zaproponowala? to bedziesz we wlo cy ne? wyglada na to ze tak ale to sie jesio okaze czyli tak ”