Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat: „Angela napisał(a) @Elmo - nie wiesz , ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekla ?:> To moja i Hellci tajemnica ” to pojde do piekla baad Wiewior baaad a co do tajemnicy to moja tez ale Wam nie powiem bo to tajemnica co tam?
Cytat: „marcik napisał(a) dasz mi wiecej czy nie??( od tej odpowiedzi zalezy czy bede sie dalej nie odzywal ) hmmm jak to zabrzmialo jak??? bo marcik jest zUa i niedobra i woli userkow zza granicy Ekhem ! :>pomulka i pora mi psopsula Ekhem^2 aa Hydzio zezarl z kims go:D ” /me bierze odfochowywarke i sie odfochowywuje
Cytat: „Sheppard napisał(a) Buuuuuu.... Stivi xP” ostrzezenie nie spamujemy tutaj tylko zadajemy pytania:D Shepp spamuje?? co powiesz o meczu Polska vs Slowacja?
jak piata srtona to 5 busiakow u mnie to 7 strona czyli kolejne 7 busiakow czyli razem 12 mozna dawac w ratach Kasai lubic jak Wiewior kisskac Kasai na ilcu?
Cytat: „STAR napisał(a) Czemu Elmo tak spami wszędzie :O” prawda ze nie spamie?? widzisz STAR nie spamie bo nawet nie wiem co to jest spamienie:P LitaseQ pisales posta wtedy kiedy ja pisalem jestes niedobly:P fee i bee o! dlaczego tak wolno odpowiadasz na pytania?? wchodzisz na ilca?? kiedy i pod jakim nickiem?
Cytat: „LitaseQ napisał(a) Elmo, nie spamuj :P:P” Nie spamuje nie wiem co to spam:P spam to zUo:P dlaczego nie odpowiadziales na moje pytania? dyskryminujesz mnie?? czym jest to spowodowane? chcesz o tym porozmawiac??