Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 669.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat: „marcik napisał(a) Czy przyjęła byś / wywaliła kogoś z teamu? Ja mysle ze wszystkich i bylby fajny wielki balagan :lol: a mnie bys zrobila GA? Jaki z Twoich przełożonych jest najbardziej uciążliwy xD Ale jak to? Przeciez ja jestem szefowa szefow :lol: a ja nie mam szefa wiec jestem jeszcze wazniejszy:D Co myślisz o ludziach zadający po raz 10 to samo pytanie Mysle ze albo maja problem z czytaniem albo ze zrozumieniem albo chca pospamowac albo mysla ze byc moze po pewnym czasie zmienie zda…
-
Cytat: „NieustraszonA napisał(a) elmo mi sie wydaje czy ty juz zaczynasz spamowac i to bez wiekszego wysilku ... prosze o ladniesze posty nastepnym razem ^ ^ ” a spam to co to jest?? /me sie napina i tezy miesien /me zmeczyl sie /me chyba sobie naciagnal miesnia /me mowi ze boli juz go mozg bedzie masazyk ?? ten jesio nie jest ladny ale kolejnego zapakuje w taki ladny papier i obwiaze kokarda i wtedy bedzie laniutki a w srodku bede ja posypany cukrem i bedzie mozna mnie ugryzc opowiedzeic Ci moj…
-
Djablica
PostCytat: „tortoise napisał(a) czemu Elmo odpisuję na pytania do ciebie? ” bo ja i Diabliczka to tak jakby jednosc mami identyczne mysli i w ogole dlaczego tak jest ze ostanio nic mi nie wychodzi?? /me ma dola
-
Cytat: „Angela napisał(a) @Elmo - moze w piekle fajnie jest wyslij mi kartke :d - ale nasza tajemnica jest lepsiejsza ” znaczy bedzie w piekle fajnie bo ja do nieba nie pojde raczej wiec jak pojde do piekla to wygryze tam ich szefa i ja bede szefowal czyli bedzie fajnie a moja bardziej tajemnicza chyba kiedy kolejny zlot??
-
Cytat: „marcik napisał(a) noooo tak dwuznacznie :Po czym Ty myslisz :D o Twoim pytaniu a dlaczego jakos nie wierze?? i pora mi psopsula Ekhem^2 aa Hydzio zezarl z kims go:D ciekawe z kim ja prawie nie jadlem ]:-D prawie ...zeżrołki jedne to byl por chlostowy ale stal sie zjedzeniowy FOCH?? z wszystkimi dodatkami jakie sa mozliwe jeszcze foch? ”
-
Djablica
PostCytat: „Driver napisał(a) hmmm z poprzednika na szybko ściągnięte co powiesz o liczbie 69 i z czym ci sie ona kojarzy z Wiewiorem mrum phhi nie dostaniesz busi co ci się dzisiaj sniło Wiewior ile to jest 3+(2*3)? 69 dasz buziaka ? bo ja daje a Djabliczka daje busi tylko Wiewiorowi co ci się podoba najbardziej, cokolwiek chyba KTO ale odpowiedzia jest Wiewior jaki film ostatnio oglądałaś ? z kamera wsrod Wiewiorek lubisz mnie ? moze troche a może kochasz i ja o tym nic nie wiem Ciebie nie ale Wie…
-
Cytat: „marcik napisał(a) dasz mi wiecej czy nie??( od tej odpowiedzi zalezy czy bede sie dalej nie odzywal ) hmmm jak to zabrzmialo jak??? noooo tak dwuznacznie :Po czym Ty myslisz bo marcik jest zUa i niedobra i woli userkow zza granicy Ekhem ! :>pomulka no pomulka jak byk jak buk i pora mi psopsula Ekhem^2 aa Hydzio zezarl z kims go:D ciekawe z kim ja prawie nie jadlem ” ziaaaf czy zieeef??
-
Djablica
Posttylko 23?? trzeba dobic do 69 jedziesz na jakis zlot albo cus?