Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 669.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• co sie stalo?? wiesz ze 5 dni zadnego posta w zadnym CT nie napisalem i Ty mnie zmusilas abym dzis napisal bo masz niedobrego humora a ja chce zeby byl dobry

• marcik - szefowa szefow;)

SzaloneOczy - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) i jak sie podobaUo ? hmm 9.5/10 marci i co mu zrobilas? nic zlego to dlaczego sie focha? ” /me pac marcik za Damashika kiedy naprawilas ilc?? heh post nr 2400

• Angela - zielony Aniolek :)

Cytat: „Angela napisał(a) A dlaczego chcesz odpowiadać za mnie na pytania ?:D” bo lubie a ja nie moge sobie CT zalozyc bede kiedys mial CT?? czy to w ogole mozliwe?

Cytat: „Damashi napisał(a) Ja mam sie ffffstydzić ? Dobrze, w takim razie ja strajkuje i już nie pisiam !” /me tuli Damashika marcik i co mu zrobilas? kto Go kopal, bil i denerwil??

Cytat: „marcik napisał(a) Czy przyjęła byś / wywaliła kogoś z teamu? Ja mysle ze wszystkich i bylby fajny wielki balagan :lol: a mnie bys zrobila GA? Jaki z Twoich przełożonych jest najbardziej uciążliwy xD Ale jak to? Przeciez ja jestem szefowa szefow :lol: a ja nie mam szefa wiec jestem jeszcze wazniejszy:D Co myślisz o ludziach zadający po raz 10 to samo pytanie Mysle ze albo maja problem z czytaniem albo ze zrozumieniem albo chca pospamowac albo mysla ze byc moze po pewnym czasie zmienie zda…

• a moge za Ciebie odpowiadac ?? dobrze mi to wychodzi

na ilca wchodz a nie spamOOj nowa strona o_o busi?? EDIT masz wejsc na ilca i dac mi porcje kisskow

• Cytat: „tortoise napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) muzykę? czy związek chemiczny?” ” muzyke gdzie idziesz?

Cytat: „Angela napisał(a) Bo jestes spamer masz wiecej postow ode mnie ha! Zlot ? ok ..Ale kto by chcial przyjechac do Bydgoszczy ? :(” nie wiem skad sie tam wziely no troche lipne miejsce lepszejszy poznan by byl

Cytat: „Belit napisał(a) Maaarcik, czemu mi irc nie działaczy:<?” popsulem przegryzlem kabel jakis i przestalo dzialaczyc marcik kiedy naprawisz to??

• Cytat: „NieustraszonA napisał(a) elmo mi sie wydaje czy ty juz zaczynasz spamowac i to bez wiekszego wysilku ... prosze o ladniesze posty nastepnym razem ^ ^ ” a spam to co to jest?? /me sie napina i tezy miesien /me zmeczyl sie /me chyba sobie naciagnal miesnia /me mowi ze boli juz go mozg bedzie masazyk ?? ten jesio nie jest ladny ale kolejnego zapakuje w taki ladny papier i obwiaze kokarda i wtedy bedzie laniutki a w srodku bede ja posypany cukrem i bedzie mozna mnie ugryzc opowiedzeic Ci moj…

Cytat: „Angela napisał(a) Edit : to mój 2000 post ” spamOOrka a mowia ze ja spamOOr jestem to rozumiem ze organizujesz zlot po nowym roku??

Cytat: „marcik napisał(a) FOCH?? z wszystkimi dodatkami jakie sa mozliwe jeszcze foch? a cio? juz starczy? staaarczy az zle mi sie spalo ” dlaczego jak czegos bardzo kce to sie robi odwrotnie?? mozna czegos chciec tak bardzo ze sie psuje sysko??

• Djablica

Cytat: „tortoise napisał(a) czemu Elmo odpisuję na pytania do ciebie? ” bo ja i Diabliczka to tak jakby jednosc mami identyczne mysli i w ogole dlaczego tak jest ze ostanio nic mi nie wychodzi?? /me ma dola

Cytat: „Angela napisał(a) @Elmo - moze w piekle fajnie jest wyslij mi kartke :d - ale nasza tajemnica jest lepsiejsza ” znaczy bedzie w piekle fajnie bo ja do nieba nie pojde raczej wiec jak pojde do piekla to wygryze tam ich szefa i ja bede szefowal czyli bedzie fajnie a moja bardziej tajemnicza chyba kiedy kolejny zlot??

Cytat: „marcik napisał(a) noooo tak dwuznacznie :Po czym Ty myslisz :D o Twoim pytaniu a dlaczego jakos nie wierze?? i pora mi psopsula Ekhem^2 aa Hydzio zezarl z kims go:D ciekawe z kim ja prawie nie jadlem ]:-D prawie ...zeżrołki jedne to byl por chlostowy ale stal sie zjedzeniowy FOCH?? z wszystkimi dodatkami jakie sa mozliwe jeszcze foch? ”

• Djablica

Cytat: „Driver napisał(a) hmmm z poprzednika na szybko ściągnięte co powiesz o liczbie 69 i z czym ci sie ona kojarzy z Wiewiorem mrum phhi nie dostaniesz busi co ci się dzisiaj sniło Wiewior ile to jest 3+(2*3)? 69 dasz buziaka ? bo ja daje a Djabliczka daje busi tylko Wiewiorowi co ci się podoba najbardziej, cokolwiek chyba KTO ale odpowiedzia jest Wiewior jaki film ostatnio oglądałaś ? z kamera wsrod Wiewiorek lubisz mnie ? moze troche a może kochasz i ja o tym nic nie wiem Ciebie nie ale Wie…

FOCH??

Cytat: „marcik napisał(a) dasz mi wiecej czy nie??( od tej odpowiedzi zalezy czy bede sie dalej nie odzywal ) hmmm jak to zabrzmialo jak??? noooo tak dwuznacznie :Po czym Ty myslisz bo marcik jest zUa i niedobra i woli userkow zza granicy Ekhem ! :>pomulka no pomulka jak byk jak buk i pora mi psopsula Ekhem^2 aa Hydzio zezarl z kims go:D ciekawe z kim ja prawie nie jadlem ” ziaaaf czy zieeef??

• Djablica

tylko 23?? trzeba dobic do 69 jedziesz na jakis zlot albo cus?